احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی : مصرف بهینه انرژی در بخش خانگی به منظور کاهش فشار بر صنایع انجام شود

  • کد خبر: ۱۴۵۰۸۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۳
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی : مصرف بهینه انرژی در بخش خانگی به منظور کاهش فشار بر صنایع انجام شود
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: اگر در مصرف انرژی خانگی مدیریت صحیحی صورت بگیرد، قطعا شاهد قطعی برق صنایع نخواهیم بود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد صفایی دلوئی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما انرژی به صورت بی‌رویه مصرف می‌شود، به طوری که روزانه بیش از ۶۰۰ میلیون متر معکب گاز در واحدهای مسکونی و تجاری مصرف می شود و این مسئله سالهاست که مدیریت نمی شود. این موضوع نیاز به مدیریت ویژه دارد و اگر در این بخش مدیریت صحیحی صورت بگیرد، دیگر شاهد قطعی برق صنایع در زمان اوج مصرف نخواهیم بود.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با بیان اینکه مصرف بهینه انرژی نیازمند برنامه ریزی دقیق است نه اعتبار، خاطرنشان کرد: در مواقع بحران، ناگزیر از قطعی برق صنایع هستیم این در حالی است که اولویت ما باید فرهنگ سازی و مدیریت صحیح مصرف انرژی در بخش خانگی باشد تا بدین طریق از مصرف بی رویه انرژی جلوگیری کنیم. اگر این مدیریت صحیح انجام شود ما به اندازه کافی انرژی برای مصرف صحیح داریم.

صفایی دلوئی افزود: نکته قابل توجه آن است که در دولت‌های گذشته ظرفیت تولید انرژی کشور افزایش نیافت؛ این در حالی است که واحدهای صنعتی، معدنی، کشاورزی و... جدید هر ساله تاسیس می‌شود و به دنبال آن، مصرف انرژی افزایش می‌یابد. در چنین شرایطی میزان تولید انرژی نیز می‌بایست متناسب با تاسیس این واحدها باشد؛ اما متاسفانه در دولت‌های گذشته ظرفیت جدیدی برای تولید انرژی ایجاد نشد.

وی یادآور شد: طبق قانون واحدهایی که میزان مصرف برقشان بیش از ۱۰ مگاوات است، ملزم هستند که بخشی از برق مصرفی‌شان را خودشان تولید کنند. این واحدها موظف به احداث نیروگاه هستند.

صفایی دلوئی متذکر شد: صنایع بزرگی که مصرف برق زیادی دارند، نمی توانند با ادعای عدم تامین سرمایه در گردش، از احداث نیروگاه ها و پست برق برای خود سرباز زنند. متاسفانه برخی از واحدهای صنعتی با عمر بیش از ۲۰ سال هنوز برای تامین سرمایه در گردش خود به بانک ها تکیه دارند و هنوز به استقلال مالی نرسیده اند؛ اما واحد صنعتی که به بلوغ رسیده نباید به سیستم بانکی تکیه کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان البته به مشوق‌های دولت در حوزه انرژی اشاره و ابراز کرد: طبق قانون دولت موظف است از سرمایه‌گذار حوزه انرژی خرید تضمینی داشته باشد و 70 درصد تسهیلات راه اندازی واحد را در اختیار سرمایه‌گذار قرار دهد.

وی در واکنش به پیشنهاد برخی فعالان اقتصادی مبنی بر تهاتر مالیات واحدهای صنعتی با خسارات ناشی از قطع برق گفت: تهاتر مالیات با خسارت ناشی از قطعی گاز و برق صنایع مشکلی را حل نخواهد کرد و تدوین قانون به منظور تهاتر خسارت وارده به صنایع با مالیات، صرفا مسائل و چالش‌ها را پیچیده‌تر می‌کند. ما باید موانع تولید را از سر راه واحدهای صنعتی برداریم و در وهله نخست نباید اجازه دهیم که انرژی این واحدها کاهش پیدا کند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->