تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن
سرخط خبرها

ابر‌های خاکستری در گلویمان

  • کد خبر: ۱۴۶۲۳۵
  • ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰
ابر‌های خاکستری در گلویمان
توی تونلی از دود رانندگی می‌کنی! پشت سر یک کامیون عظیم الجثه قرار می‌گیری و دود سیاهی که توی هوا پخش می‌کند .

توی تونلی از دود رانندگی می‌کنی! پشت سر یک کامیون عظیم الجثه قرار می‌گیری و دود سیاهی که توی هوا پخش می‌کند تکه تکه می‌شود و شبیه ابر‌های خاکستری ماشین‌های پشت سر را احاطه می‌کند. شانس بیاوری و هوا سرد باشد وگرنه توی هوای گرم اگر تصادفا شیشه ماشین پایین باشد ابر‌های خاکستری هجوم می‌آورند به داخل ماشین و انگار راه تنفست را می‌بندند... این فقط یک ماشین سنگین از میان همه ماشین‌های دودزاست و فقط یک مسیر از تمام مسیر‌هایی که توی این شهر ماشین‌ها در حال تردد هستند.

به این فکر می‌کنم که این ابر‌های خاکستری توی چند خیابان و بزرگراه و با چند ماشین دیگر هر روز آسمان این شهر را پر می‌کنند. جدا از نگاه قانونی به این مسئله که به نوبه خودش می‌تواند با اعمال جریمه یا هر روش قانونی دیگر مانع تردد این خودرو‌ها شود به مسئولیت شهروندی آدم‌ها فکر می‌کنم. به تیتر‌های برخی روزنامه‌ها که هنوز درباره مازوت سوزی و آلودگی کارخانه‌هایی که نقش پررنگی در آلودگی هوا دارند می‌نویسند و انگار کاری از دست هیچ کسی بر نمی‌آید.

به سرفه‌های پیاپی افراد مسن یا بیماران تنفسی فکر می‌کنم که برای گریز از این هوای آلوده چاره‌ای ندارند. به کودکانی که هر روز در معرض هوای آلوده قرار می‌گیرند و ممکن است در امان از بیماری‌های تنفسی نباشند. به رهگذری فکر می‌کنم که در پیاده رو شلوغی که محل تردد افراد بسیاری است سیگارش را روشن می‌کند و دود سیگارش ناخواسته در معرض تنفس فرد دیگری قرار می‌گیرد.

به همسایه‌ای فکر می‌کنم که در پارکینگ ساختمان، ماشینش را روشن می‌گذارد و حواسش نیست آلودگی دود ماشینش همسایه را آزار می‌دهد. به این فکر می‌کنم که همیشه برای هر اتفاقی به دنبال مقصریم به دنبال کسی که از موضع قدرت بیاید و همه چیز را سامان بدهد، اما به مسئولیت شهروندی خودمان فکر نمی‌کنیم. به اینکه اگر هر کسی برای آلوده نکردن هوای این شهر یک قدم بردارد آسمان آبی و هوای پاک رؤیایی دست نیافتنی نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->