ممنوعیت تردد پرواز‌های عبوری بین المللی در آسمان مرکز و نیمه غربی کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: تاکنون حدود ۴۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شده‌اند (۱۱ تیر ۱۴۰۴) + فیلم جزئیات تیراندازی در گشت امنیتی منطقه تاریک دره همدان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعلیق همکاری ایران با این سازمان واکنش نشان داد خشم کارشناس صهیونیست از حمایت مصر از ایران: قاهره وارد جنگ سرد با تل‌آویو شده است احضار کاردار آمریکا در پی تعلیق کمک نظامی واشنگتن به کی‌یف فروردین: حمله اسرائیل به اماکن ورزشی در مجامع بین‌المللی پیگیری شود ۴ کشته و ۱۱ زخمی در حادثه انفجار در پاکستان پزشکیان: ما طرفدار صلح، دشمنِ جنگ و در عین حال، مصمم برای دفاع از مرز، امنیت و مردم خود هستیم بیانیه رئیس دانشکده مطالعات جهان و جمعی از اساتید خطاب به دبیرکل سازمان ملل در خصوص جنایات جنگی صهیونیست ها موافقت کنگره آمریکا با پروژه ناسا برای رسیدن به ماه پزشک اسیر فلسطینی برنده جایزه نزار بنات شد نخست‌وزیر فراری بنگلادش به زندان محکوم شد سخنگوی وزارت امور خارجه: مواضع آژانس بین المللی انرژی اتمی سبب خشم مردم ایران شده است + ویدئو افزایش چشمگیر حجم تولید انواع تسلیحات در روسیه چین: مسئله هسته‌ای ایران باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل شود وضعیت بلاتکلیف آوارگان اسرائیلی و هرج و مرج در جبهه داخلی صهیونیست‌ها بعد از جنگ با ایران العربی‌الجدید: کشور‌های عربی باید از ایران درس قدرت و استقلال بگیرند برگزاری نشست خبری جایزه ادبی «بریکس» در روسیه حادثه امنیتی در نوار غزه برای نظامیان صهیونیست انفجار مقابل خانه زن تاجر مرتبط با نتانیاهو رئیس جمهور ونزوئلا: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود پزشکیان معاهده میان ایران و مالزی در زمینه انتقال بین‌المللی زندانیان را ابلاغ کرد واکنش حماس به اظهارات ترامپ درباره آتش‌بس ۶۰ روزه غزه فرانسه: موضع روسیه درخصوص جنگ اوکراین تغییری نکرده است سردار نائینی: عملیات نیروهای مسلح با تدبیر رهبری در کمترین زمان آغاز شد برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی مجلس شورای اسلامی (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا و قطر درباره افغانستان گفت‌وگو کردند

  • کد خبر: ۱۴۶۷۲۸
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹
آمریکا و قطر درباره افغانستان گفت‌وگو کردند
وزرای خارجه آمریکا و قطر در تماسی تلفنی درباره مسائل منطقه‌ای و افغانستان گفتگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» همتای قطری‌اش در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه و همچنین تحولات افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.

وزارت خارجه قطر در اطلاعیه‌ای نوشت: در این تماس تلفنی، روابط دوجانبه بین دو کشور و شماری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه تحولات افغانستان و بحران روسیه و اوکراین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اطلاعیه جزئیات بیشتری درباره محورهای گفتگوی طرفین درباره افغانستان منتشر نکرده است و وزارت خارجه آمریکا نیز در اطلاعیه‌ای جداگانه، تنها آورده که بلینکن در این تماس از حمایت‌های مداوم قطر در مسائل افغانستان تشکر کرده است.

پس از به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان و خروج آمریکا از این کشور، دولت قطر در توافقی بین دوحه و واشنگتن به عنوان حافظ منافع آمریکا در افغانستان تعیین شد.

پس از آن آمریکا و قطر همواره تماس‌های منظمی درباره افغانستان دارند و این چندمین گفتگوی تلفنی وزرای خارجه دو کشور درباره افغانستان طی ماه‌های اخیر است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->