پزشکیان: طرح دولت برای رفع فیلترینگ به معنای رهاکردن فضای مجازی نیست عراقچی: گفتگو‌های منطقه‌ای یک الزام است آملی لاریجانی: با تصویب پالرمو موافقم | ۴۰ بند FATF در کشور در حال اجراست بهروزآذر: شکل‌گیری کلینیک حجاب در دولت تصویب نشده است سخنگوی دولت: امیدوارم با تصمیم کارگروه، به سمت ضابطه‌مندشدن فضای مجازی حرکت کنیم عراقچی: کانال‌های تماس بین ما و آمریکایی‌ها همچنان وجود دارد آخرین خبر‌های پزشکیان درباره رفع فیلترینگ (۲۳ آبان ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: اخلاص، اخلاق و تواضع، سه ویژگی شخصیتی حجت‌الاسلام راشد یزدی است سهمیه امریه سربازی سازمان بهزیستی افزایش یافت سازمان ملل وضعیت غزه را فاجعه‌بار خواند سپاه از هلاکت و دستگیری ۱۱ تروریست طی ۴۸ ساعت اخیر در سیستان‌وبلوچستان خبرداد آخرین وضعیت رفع فیلترینگ از زبان معاون پارلمانی رئیس‌جمهور کابینه ترامپ تشکیل می‌شود | ایلان ماسک وزیر شد نمایندگان مجلس باید هدایای سفر‌های خارجی را بازگردانند بازجویی از رئیس دفتر نتانیاهو آغاز شد سفیر جدید آمریکا در سرزمینهای اشغالی کیست؟ حمله موشکی به پایگاه نیرو‌های آمریکایی در سوریه (۲۲ آبان ۱۴۰۳) ادامه اعتصاب غذای شهروندان اردنی برای مطالبه شکستن محاصره نوار غزه جلیلی: همه باید کمک کنیم دولت مستقر کار خود را پیش ببرد پشت پرده اظهارات اخیر پالیزدار چه بود؟ ناتو از نزدیک شدن روسیه به ایران و چین ابراز نگرانی کرد استاندار خراسان رضوی با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفتگو کرد بیانیه سپاه پاسداران درباره احتمال شنیده شدن صدای انفجار در مورچه خورت اصفهان (۲۲ آبان ۱۴۰۳) گروسی: نشانه‌های خوبی در آستانه سفرم به ایران دیده می‌شود پزشکیان دستور تشکیل کارگروهی برای بررسی ابعاد مختلف رفع فیلترینگ را صادر کرد حملات موشکی پیاپی حزب‌الله لبنان به نظامیان صهیونیست (۲۲ آبان ۱۴۰۳) عراقچی: از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کنیم سفیر رژیم صهیونیستی توسط وزیر خارجه فرانسه توبیخ شد
سرخط خبرها

سازمان ملل؛ نسبت به «فروپاشی ساختاری» افغانستان هشدار داد

  • کد خبر: ۱۴۷۰۴۱
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
سازمان ملل؛ نسبت به «فروپاشی ساختاری» افغانستان هشدار داد
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارش جدیدی تاکید کرد که افغانستان در آستانه فروپاشی ساختاری قرار دارد و اکنون دو سوم جمعیت آن نیازمند دریافت کمک هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اسپوتنیک در این باره نوشت، در این گزارش که روز دوشنبه منتشر شد، آمده است: افغانستان با یک بحران بشردوستانه بی‌سابقه و با خطر بسیار واقعی فروپاشی ساختاری و فاجعه انسانی مواجه است... در غیاب فعالیت‌های توسعه‌ای که از افزایش نیازهای بشردوستانه در سراسر این کشور مشخص است، مردم افغانستان دچار یک لغزش رو به عقب شده‌اند.

تعداد افراد نیازمند به کمک‌های بشردوستانه در افغانستان در سال ۲۰۲۲ با ۱۶ درصد افزایش به ۲۸.۳ میلیون تن رسید که تقریباً ۶۶ درصد جمعیت این کشور را شامل می‌شود. با این حال در این گزارش آمده است که انتظار می‌رود جمعیت افغانستان ۲.۳ درصد در سال رشد کند که یکی از سریع‌ترین نرخ‌ها در این منطقه است.

این گزارش توضیح داد که پس از فروپاشی نظام قبلی کابل، اهداکنندگان کمک‌های خارجی را که ۷۵ درصد از هزینه‌های عمومی از جمله بودجه برای سیستم بهداشت عمومی را در بر می‌گرفت، قطع کردند.

این آژانس سازمان ملل متحد اعلام کرد که حدود ۱۷ میلیون تن در افغانستان با گرسنگی حاد مواجه هستند، از جمله ۶ میلیون تن در سطوح اضطراری قرار دارند که یکی از بالاترین آمار در سراسر جهان است. با این حال این نهاد هشدار داد که ممکن است اوضاع بدتر شود.

در این گزارش آمده است: به دلیل تأثیرات هم‌زمان زمستان و فصل کم برداشت، تداوم قیمت‌های بالای موادغذایی، کاهش درآمد و بیکاری و تداوم افت اقتصادی، وخامت اوضاع در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ پیش‌بینی می‌شود.

این آژانس سازمان ملل متحد گزارش داد که این بحران از نظر علل ریشه‌ای هم با بحران‌های قبلی کمی متفاوت است. دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد گزارش داد: در حالی که در سال‌های قبلی، نیازهای بشردوستانه عمدتا برگرفته از درگیری بود، اصلی‌ترین علل نیازهای بشردوستانه در سال ۲۰۲۳ چند بُعدی است؛ خشکسالی، تغییرات آب‌وهوایی، تهدیدات حفاظتی به ویژه برای زنان و دختران و بحران اقتصادی.

براساس این گزارش، علاوه بر هزینه‌های انسانی «غیر قابل تصور»، این بحران در حال نابودی دستاوردهای ۲۰ سال گذشته از جمله در زمینه حقوق زنان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->