عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود وزیر اقتصاد به کمیسیون صنایع و معادن دعوت شد سخنگوی دولت: فعلاً خبری از حذف ارز ترجیحی از کالا‌های اساسی و دارو نیست سازمان ملل نسبت به کُندی ورود کمک‌ها به غزه ابراز تأسف کرد پایان سفر ۲ روزه معاون پزشکیان به برزیل حضور وزیر علوم در منزل شهید سپهبد سلامی دبیرکل ناتو ضمن تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای، مطرح کرد: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد طحان نظیف در نشست خبری: حذف چهار صفر از پول ملی به تصویب شورای نگهبان رسید حمایت مجلس از دولت در زمینه تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیکی سخنگوی طالبان: بعضی افراد در اداره اطلاعات و ارتش پاکستان پیشرفت افغانستان را تحمل نمی‌کنند معاون وزیر خارجه: دفاع ملی و میهنی ایرانیان، نقشه‌های اسرائیل را برهم زد حسین‌زاده: زنان روستایی باید به نیروی محرکه اقتصاد محلی تبدیل شوند نحوه اجرای سال اول برنامه هفتم توسعه در دستور هفته جاری مجلس (۱۷ آبان ۱۴۰۴) شهردار جدید نیویورک؛ تغییرات داخلی یا سیاست ضداسرائیلی؟ گروسی درگیری هسته‌ای را رویدادی محتمل دانست مشاوره فنی بغداد و واشنگتن برای تعیین مسیر روابط امنیتی در آینده تلاش کره جنوبی به دنبال سوخت آمریکا برای ساخت زیردریایی هسته‌ای شکست مذاکرات استانبول | طالبان و پاکستان یکدیگر را مقصر می‌دانند نگاهی به دستور کار کمیسیون‌های تخصصی مجلس در هفته جاری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران
سرخط خبرها

سازمان ملل؛ نسبت به «فروپاشی ساختاری» افغانستان هشدار داد

  • کد خبر: ۱۴۷۰۴۱
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
سازمان ملل؛ نسبت به «فروپاشی ساختاری» افغانستان هشدار داد
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارش جدیدی تاکید کرد که افغانستان در آستانه فروپاشی ساختاری قرار دارد و اکنون دو سوم جمعیت آن نیازمند دریافت کمک هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اسپوتنیک در این باره نوشت، در این گزارش که روز دوشنبه منتشر شد، آمده است: افغانستان با یک بحران بشردوستانه بی‌سابقه و با خطر بسیار واقعی فروپاشی ساختاری و فاجعه انسانی مواجه است... در غیاب فعالیت‌های توسعه‌ای که از افزایش نیازهای بشردوستانه در سراسر این کشور مشخص است، مردم افغانستان دچار یک لغزش رو به عقب شده‌اند.

تعداد افراد نیازمند به کمک‌های بشردوستانه در افغانستان در سال ۲۰۲۲ با ۱۶ درصد افزایش به ۲۸.۳ میلیون تن رسید که تقریباً ۶۶ درصد جمعیت این کشور را شامل می‌شود. با این حال در این گزارش آمده است که انتظار می‌رود جمعیت افغانستان ۲.۳ درصد در سال رشد کند که یکی از سریع‌ترین نرخ‌ها در این منطقه است.

این گزارش توضیح داد که پس از فروپاشی نظام قبلی کابل، اهداکنندگان کمک‌های خارجی را که ۷۵ درصد از هزینه‌های عمومی از جمله بودجه برای سیستم بهداشت عمومی را در بر می‌گرفت، قطع کردند.

این آژانس سازمان ملل متحد اعلام کرد که حدود ۱۷ میلیون تن در افغانستان با گرسنگی حاد مواجه هستند، از جمله ۶ میلیون تن در سطوح اضطراری قرار دارند که یکی از بالاترین آمار در سراسر جهان است. با این حال این نهاد هشدار داد که ممکن است اوضاع بدتر شود.

در این گزارش آمده است: به دلیل تأثیرات هم‌زمان زمستان و فصل کم برداشت، تداوم قیمت‌های بالای موادغذایی، کاهش درآمد و بیکاری و تداوم افت اقتصادی، وخامت اوضاع در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ پیش‌بینی می‌شود.

این آژانس سازمان ملل متحد گزارش داد که این بحران از نظر علل ریشه‌ای هم با بحران‌های قبلی کمی متفاوت است. دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد گزارش داد: در حالی که در سال‌های قبلی، نیازهای بشردوستانه عمدتا برگرفته از درگیری بود، اصلی‌ترین علل نیازهای بشردوستانه در سال ۲۰۲۳ چند بُعدی است؛ خشکسالی، تغییرات آب‌وهوایی، تهدیدات حفاظتی به ویژه برای زنان و دختران و بحران اقتصادی.

براساس این گزارش، علاوه بر هزینه‌های انسانی «غیر قابل تصور»، این بحران در حال نابودی دستاوردهای ۲۰ سال گذشته از جمله در زمینه حقوق زنان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->