به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلام حجت گنابادی نژاد روز سهشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان افزود: باید از ظرفیت مردمی که دارای توان بیشتری است استفاده کرد و دستگاههای حاکمیتی نیز وظیفه تسهیلگری برای حضور مردم در انجام کارها را بپذیرد.
وی ادامه داد: برای حل مشکلات و چالشهای اجتماعی، باید به صورت مصداقی و موضوعی در مباحث ورود کرد و با برنامه ریزی درست همراه با هم افزایی به نتایج لازم دست یافت.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: برای برنامه ریزی، به آمارهای صحیح نیاز است، ولی تفاوت در آمار دستگاهها هم نباید مانع اجرای برنامههای عملیاتی شود و نباید از انجام کار، صرف نظر کرد از سوی دیگر، دقت در ثبت اطلاعات مورد تاکید است و دستگاهها باید نسبت به مسوولیت خود در ثبت و ضبط اطلاعات به درستی پاسخگو باشند.
فرماندار مشهد نیز در ادامه این نشست گفت: معضلات و چالشهای مختلف همچون اعتیاد، طلاق و خشونت در همه جای کشور وجود دارد و این منطقه هم از آن مستثنی نیست.
محسن داوری افزود: ارایه اطلاعات دستگاهها باید منجر به تصمیم گیری شود از سوی دیگر آیا مدیران به وظایف خود به خوبی عمل کرده اند که بخواهیم کار هدایتی انجام دهیم؟
وی ادامه داد: باید چند مساله فراگیر استان را انتخاب کنیم و بر اساس وظایف دستگاهها در مورد آنها سیاست گذاری کنیم تا اگر کارها به نتایج خوبی دست پیدا کرد امکان تسری آن به سایر نقاط کشور پیدا شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی هم به خبرنگار ایرنا گفت: در نشست امروز، آسیبهای اجتماعی دارای اولویت و نیازمند مداخله استان بحث و بررسی شد.
حجت الاسلام عماد دخانی افزود:دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرای سند استانی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیردار را ارائه کرد و قرار شد تا سند جامع فعالیت و مشارکت همه دستگاههای استانی با برش موضوعی، همراه با اقدامات و الزامات آن ارائه شود.
وی ادامه داد: همچنین دانشگاه علوم پزشکی مشهد سند ملی پیشگیری از خودکشی را نیز که مصوب وزارت کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است مطرح کرد و قرار شد تا در یک برنامه جامع، تمام مجموعههای دستگاههای متولی به صورت جدی در این موضوع دخالت کنند.
منبع: ایرنا