پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی
سرخط خبرها

مسئولان بابت جبران خسارت واحدهای صنعتی در زمستان اعتبار مالیاتی در نظر گیرند

  • کد خبر: ۱۴۷۱۷۷
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۳
مسئولان بابت جبران خسارت واحدهای صنعتی در زمستان اعتبار مالیاتی در نظر گیرند
دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی گفت: پیشنهاد مشخص صاحبان صنایع استان در نامه‌نگاری با مسئولان این بود که بابت خسارات واحدهای صنعتی یک اعتبار مالیاتی برای آنان در نظر گرفته شود تا با کاهش مالیات‌شان، این موضوع با خسارت‌های واحدهای مزبور تهاتر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرمهدی مرادی در گفتگو با شهرآرانیوز درباره پیگیری حل مشکلات صنایع بابت قطعی جریان انرژی اظهار کرد: ۲۰۰ واحد صنعتی استان نامه‌ای به استانداری خراسان رضوی با رونوشت به نهاد ریاست‌جمهوری، مجمع نمایندگان استان و وزیر صنعت، معدن و تجارت ارسال کردند.

وی ادامه داد: همچنین تاکید دیگر ما این است که مرجعی به عنوان تعیین شرایط اضطراری تعیین شود تا شرایطی مانند هوای سرد اخیر را به عنوان وضعیت اضطراری تعیین کند؛ آن زمان تکالیف بسیاری از بخش‌ها از جمله واحد‌های صنعتی و دستگاه‌های مسئول مشخص خواهد شد.

مرادی در پاسخ به این سوال که آیا نامه‌نگاری‌های صنایع استان برای حل مشکلات‌شان به نتیجه رسیده، گفت: سال‌های قبل هم در این خصوص به نتیجه مشخصی نرسیدیم، ولی دنبال این هستیم که راهکار‌های پیشنهادی‌مان به نتیجه برسد.

دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی تصریح کرد: شرایط نشان می‌دهد که سال‌های آینده وضعیت صنایع بدتر خواهد شد؛ مگر اینکه زیرساخت‌های لازم سریع‌تر فراهم و یا امکاناتی برای تامین آن در نظر گرفته شود. باید توجه داشت تامین زیرساخت‌های گازی هزینه‌های بالایی دارد و بعید است به زودی اقدام مشخصی در این خصوص صورت گیرد.

وی با اشاره به وضعیت کنونی واحد‌های صنعتی خراسان رضوی، خصوصا بعد از اعمال محدودیت‌های مصرف انرژی به دلیل برودت هوا اظهار کرد: طی سال‌های پیش به دلایل زیست‌محیطی واحد‌های صنعتی مصرف سوخت خود را به گاز تغییر دادند و استفاده از مازوت و گازوئیل را در واحد‌های خویش محدود کردند. سال ۸۶ بود که سرمای شدیدی مشابه امسال بر کشور حاکم شد و به دلیل اینکه مساله مصرف مردم تحت شعاع قرار می‌گرفت، ناگزیر گاز صنایع قطع و از همین رو خسارت سنگینی به صنایع وارد شد.

دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی ادامه داد: بر همین اساس سال ۹۱ انجمن مدیران صنایع یک پروژه تحقیقاتی انجام داد مبنی بر اینکه هنگام قطع گاز، اولویت قطع با چه صنایعی باشد. این اولویت‌ها توسط شرکت گاز استان تا حدود زیادی رعایت شده است. امسال نیز به بسیاری از شرکت‌ها حداقل گاز ارائه و همان اولویت‌ها تا حدود زیادی رعایت شد.

مرادی با بیان اینکه در مجموع با تخصیص سوخت دوم برای واحد‌های صنعتی، میزان خسارت‌های واحد‌های صنعتی از سال ۸۶ کمتر بود، گفت: با این حال موارد متعددی مشاهده می‌شد که برخی واحد‌های صنعتی به دلیل قطع گاز خسارت جدی دیده‌اند. این موضوع حتی در برخی سازمان‌های دولتی نیز دیده می‌شد.

دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر ۲ سال است که صنایع در تابستان‌ها به شدت با کمبود برق مواجهند. موضوع مدیریت برق صنایع سال پیش به خوبی مدیریت نشد و خیلی بی‌نظم بود. امسال با هماهنگی شرکت توزیع برق مشهد روز‌های مشخصی برای واحد‌ها تعیین شد تا محدودیت مصرف برق داشته باشند. امسال این پیشنهاد مطرح بود که تعداد تعطیلی واحد‌های صنعتی از یک به ۲ روز افزایش پیدا کند که خوشبختانه با رایزنی با نمایندگان مجلس، تعطیلی واحد‌های صنعتی همان یک روز در نظر گرفته شد.

مرادی افزود: امسال به دلیل همین موضوع به بسیاری از واحد‌های صنعتی توصیه شد ژنراتور خریداری کنند. البته برخی از این ژنراتور‌ها نیازمند گاز است.

امسال نخستین سالی بود که صنایع با کمبود برق در زمستان مواجه شدند

وی با بیان اینکه امسال نخستین سالی بود که صنایع با کمبود برق در زمستان مواجد شدند، خاطرنشان کرد: پیش از آغاز افت فشار گاز، شرکت توزیع برق مشهد مساله محدودیت برق را به صنایع اعلام کرد. در زمستان امسال مجموع این شرایط موجب شد بسیاری از واحد‌ها نتوانند کار کنند. تامین سوخت برای ژنراتور‌های صنایع نیز با مشکلات زیادی همراه شد و به سختی گازوئیل مورد نیاز آن اختصاص می‌یافت. هنوز هم پروسه تامین سوخت ژنراتور‌ها طولانی و قطره‌چکانی است.

مرادی با اشاره به شرایط کنونی واحد‌های صنعتی پس از کاهش سرمای هوا بیان کرد: در حال حاضر محدودیت‌های گازی به شدت قبل نیست، ولی برخی واحد‌ها نیازمند گاز پرفشار هستند. به عنوان نمونه واحد‌های لبنی علی‌رغم عدم قطع گازشان، با این مشکل مواجهند.

دبیر اجرایی انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی درباره میزان خسارات وارد شده به صنایع استان بابت کاهش جریان انرژی آن گفت: باید توجه داشت این خسارت‌ها ابعاد مختلفی دارد. یکسری از این خسارت‌ها مربوط به کسری کار کارگران است. طی این روز‌ها برخی واحد‌ها تا ۱۰ روز تعطیل بودند، ولی هزینه پرسنلی و بیمه آنان پابرجا بود. برخی هزینه‌ها نیز مربوط به تاسیسات واحد‌ها بوده است.

وی افزود: همچنین برخی آسیب‌ها نیز ناشی از مشکل واحد‌ها در عمل نکردن به تعهدات‌شان بود. مثلا برخی واحد‌ها تعهد داشتند که محصولات خود را در زمان مشخصی به خریدار تحویل دهند، اما تعطیلی واحد‌ها موجب شد نتوانند به قرارداد‌های خویش عمل کنند. نمونه بارز این موضوع مربوط به واحد‌های قطعه‌سازی است که برخی از آن‌ها منبع تامین قطعات هستند و نرسیدن قطعات مورد نیاز موجب تعطیلی خطوط تولید خودرو می‌شد.

مرادی اضافه کرد: در کنار این‌ها هزینه‌های سربار و بانکی نیز موضوعی بود که بر دوش واحد‌های صنعتی سنگینی می‌کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->