اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات سخنگوی جایگاه‌داران سوخت کشور درباره کمبود بنزین

  • کد خبر: ۱۴۷۵۱۳
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹
توضیحات سخنگوی جایگاه‌داران سوخت کشور درباره کمبود بنزین
سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور گفت: خرابی کارتخوان‌های سامانه هوشمند سوخت عامل صف‌های موجود در جایگاه‌های سوخت است و این موضوع ارتباطی به کمبود بنزین ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نواز  افزود: سامانه هوشمند سوخت به طور ویژه در بخش تجهیزات نصب شده در جایگاه‌های سوخت، شرایط خوبی ندارد و با خرابی‌های زیادی در جایگاه‌ها مواجه هستیم که منجر به افزایش صف‌های انتظار مردم در جایگاه‌ها برای سوختگیری شده است.

وی گفت: در این زمینه خبر‌های مختلفی در کل کشور منتشر می‌شود و تهران نسبت به شهر‌های دیگر، وضعیت بهتری دارد. در برخی شهرها، شاید ماه‌ها برای پشتیبانی و تعویض و تعمیرات زمان می‌برد و مردم آن مناطق، از این وضعیت ناراضی هستند.

 نواز ادامه داد: در چند سال اخیر، متاسفانه عمل مثبتی در این حوزه انجام نشده و صرفا خبر‌هایی داشتیم که نقش مسکن را ایفا می‌کرد، ولی به صورت عملیاتی، اقدام خاصی انجام نشده است

وی اظهار کرد: مجموعه صنفی جایگاه داران سوخت، راهکار‌های مشخصی را پیشنهاد داده و برای بهبود این وضعیت، اعلام آمادگی کرده ایم، اما دقیقا مشخص نیست که ادامه این وضع، به نفع چه کسانی است؟ جایگاه‌های سوخت و مردم، از این روند آسیب می‌بینند و درخواست ما این است که دستگاه‌های نظارتی، به ترک فعال‌ها و قصور‌ها از چندسال اخیر تاکنون، رسیدگی کنند.

سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور، درباره راهکار‌های ارائه شده توسط این صنف برای رفع مشکل خرابی کارتخوان‌های سامانه هوشمند سوخت نیز، توضیح داد: معمولا بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی، در حوزه‌های تامین مالی و تکنولوژی، توانایی بیشتری دارد. صنف ما برآورد‌هایی انجام داده و با سرمایه گذاران وارد مذاکره شده است، اما متاسفانه همیشه با در‌های بسته رو به رو می‌شویم.

بر اساس اعلام صنف جایگاه داران سوخت کشور، به طور میانگین 40 درصد از نازل‌های موجود در جایگاه‌های سوخت در ایام مختلف سال، در اثر خرابی کارتخوان‌های سامانه هوشمند سوخت، غیرفعال هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->