بیانیه انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران راهیابی ۴ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره‌ای بین‌المللی اطلاعیه دبیرخانه هجدهمین جشنواره موسیقی جوان (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) انیمیشن «در شب» برنده جایزه ویژه جشنواره انسی فرانسه شد تبیین تناقض‌‌گویی‌های دشمن درباره اهداف نظامی، رسالت اصلی رسانه | مردم باید خود را رزمنده جنگ رسانه‌ای بدانند تغییر در جدول فیلم و سریال‌های شبکه نمایش + زمان پخش محمدحسین لطیفی: مردم ایرانی‌بودن خود را فراموش نکنند بیانیه انجمن نمایش ایران در واکنش به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ایران واکنش رضا رشیدپور به حمله اسرائیل به ایران: آماده سربازی هستم + عکس مریلا زارعی خطاب به اسرائیل: بدان که پایانت نزدیک‌تر از نزدیک است خراب آن کس که آبادت نخواهد | محکومیت اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به زبان شعر دل‌نوشته همایون شجریان درباره حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران + عکس سید جواد هاشمی: پیروزی نزدیک است + فیلم اقدام متفاوت شبکه سه؛ نمایش توییت زندانی سیاسی و منتقد جمهوری اسلامی در حمایت از نیرو‌های مسلح + فیلم واکنش نوید محمدزاده، بهرام افشاری و بهنام بانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران + تصاویر واکنش کارگردان سریال «پایتخت» به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران توصیه وزیر فرهنگ به صداوسیمایی‌ها: فضای متفاوت و متکثری ایجاد کنید نویسنده اسرائیلی اعتراف کرد | ایران دقیق می‌زند، اما اسرائیل کودک می‌کشد
سرخط خبرها

چه نمایش‌هایی امروز جمعه (۷ بهمن ماه ۱۴۰۱) در جشنواره تئاتر فجر اجرا می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۴۷۵۴۴
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
چه نمایش‌هایی امروز جمعه (۷ بهمن ماه ۱۴۰۱) در جشنواره تئاتر فجر اجرا می‌شوند؟
جشنواره چهل و یکم تئاتر فجر روز جمعه ۷ بهمن ماه کار خود را با اجرای ۹ نمایش در بخش صحنه‌ای پیگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در هفتمین روز جشنواره تئاتر فجر، تالار وحدت میزبان نمایشی از تونس است. نمایشی با عنوان «کمدی الهی» با متن مشهور دانته که با کارگردانی حافظ خلیفه در دو نوبت ۱۷ و ۲۰ و سی دقیقه روی صحنه می‌رود.

تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر همچون روز پنجشنبه شاهد اجرای نمایش «مکبث زار» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشتکوهی است که یک تک اجرا در ساعت ۱۷ دارد.

اما «مطرب آقا» عنوان نمایشی است نوشته و کار مهیار هزار جریبی که در تالار چهارسو اجرا می‌شود. این نمایش که از بهشهر در این دوره از جشنواره حضور دارد، در نوبت ۱۸ و سی و ۲۰ و سی دقیقه روی صحنه می‌رود.

تالار سایه پذیرای نمایش «رستم و سهراب» است به نویسندگی مشترک داریوش نصیری و مرتضی وکیلیان که با کارگردانی رضا حسن خانی دو اجرا در ساعت‌های ۱۷ و ۱۹ دارد.

در تالار قشقایی نمایشی با نام «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار روی صحنه می‌رود. این نمایش دو اجرا در ساعت‌های ۱۷ و سی و ۱۹ و سی دقیقه دارد.

«پهلوان قلیچ» عنوان نمایشی است نوشته رضا محمدیان که با کارگردانی محمدیان و حسین قاسمی روی صحنه می‌رود. این نمایش که کاری است از پیشوا در دو نوبت ۱۷ و ۲۰ در تماشاخانه سنگلج اجرا می‌شود.

تالار مولوی روز جمعه میزبان نمایش «بیگانه در خانه» نوشته عارف مهتاب است که با کارگردانی یاشار منوچهری و به عنوان کاری از پارس‌آباد اجرا می‌شود. این نمایش در دو نوبت ۱۶ و ۱۹ روی صحنه می‌رود.

اما تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر میزبان نمایش «اسب قاتلین» نوشته رضا گشتاسب است که با کارگردانی سید محمد هادی هاشم‌زاده و از شهر شیراز در جشنواره شرکت کرده است. این نمایش دو نوبت اجرا در ساعت‌های ۱۸ و ۲۰ و سی دقیقه دارد.

تالار حافظ هم با میزبانی نمایش «یک آسمان، دو خورشید» نوشته آزاده آزادنیا و کار علی آزادنیا از مشهد ادامه می‌دهد. این نمایش در دو نوبت ۱۸ و ۲۰ و سی دقیقه روی صحنه می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->