واریزی جدید برای مددجویان و معلولان بهزیستی لغو شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) واریز ۸۵۰ هزار تومان به حساب معلولان دهک سوم خراسان‌رضوی تعداد شهروندان مشهدی دارای معلولیت به ۶۰ هزار نفر رسید ثبت‌نام مجدد در آزمون استخدامی ویژه معلولان | زمان آزمون تغییر کرد واریز مبالغ نامشخص بهزیستی برای معلولان (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) سهمیه خراسان رضوی در اولین آزمون استخدامی معلولان سراسر کشور مشخص شد مستمری حق پرستاری فروردین ۱۴۰۳ معلولان همراه با مابه‌التفاوت واریز شد + مبلغ مستمری (۲۷ فروردین) مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی فروردین ۱۴۰۳ معلولان بدون افزایش واریز شد واریز علی‌الحساب کمک‌هزینه معیشت ماده ۲۷ معلولان (۲۶ فروردین ۱۴۰۳) مستمری فروردین ۱۴۰۳ معلولان با افزایش ۳۰ درصدی واریز شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۳) استقرار بیش از هزار صندوق دریافت فطریه در مشهد | مبالغ فطریه به نیازمندان اختصاص خواهد یافت واریز مستمری فروردین ۱۴۰۳ مددجویان بهزیستی شایعه است | مستمری کمیته امداد واریز شد شمار معلولان ذهنی و اوتیستیک در مشهد به بیش از ۱۶ هزار نفر رسید تفاوت فاحشِ حق پرستاری معلولان و حق پرستاری جانبازان در سال ۱۴۰۳ قدرِ سکوت | مراسم آخرین شب قدر ۱۴۰۳ ویژه ناشنوایان برگزار شد + ویدئو اوتیسم چیست؟ | نگاهی به چالش ها و فعالیت ها در حوزه اوتیسم تجهیز و بهره‌برداری از ۲مرکز جدید آموزش طیف اوتیسم در خراسان رضوی واکنش عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به عدم واریز عیدی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد مشهد به مناسبت روز جهانی اوتیسم آبی رنگ خواهد شد کمک هزینه معیشت ماده ۲۷ معلولان واریز شد (یک فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

درآمدزایی و پرورش استعدادهای هنری افراد دارای معلولیت

  • کد خبر: ۱۵۵۱۱۵
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
درآمدزایی و پرورش استعدادهای هنری افراد دارای معلولیت
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور از راه‌اندازی یک‌هزار و ۶۱۰ پایگاه هنری در کشور برای کشف استعدادهای افراد دارای معلولیت خبر داد.

رامین رضایی با اعلام این خبر به شهرآرانیوز گفت: بهزیستی متولی امر همه‌جانبه افراد دارای معلولیت در کشور است. به این مفهوم که سازمان بهزیستی می‌تواند در همه عرصه‌ها و زمینه‌های مرتبط با افراد دارای معلولیت فعالیت داشته باشد و در واقع باید برنامه داشته باشد. عمده‌ترین نقش و وظیفه سازمان بهزیستی، حرکت در مسیری است که بتواند برنامه‌ها و طرح‌هایی را تدارک ببیند تا افراد معلول در مسیر توانمندسازی قرار گیرند.

وی، افزود: مسیر توانمندسازی مسیری است که با ارائه خدمات توانبخشی و در کنار آن ارائه سایر فعالیت‌ها، منجر به حداکثر مشارکت افراد جامعه در فعالیت‌های اجتماعی شود. برای تحقق این اتفاق، در وهله اول فرد باید با بهره‌گیری از باقی‌مانده توانایی‌هایش و با توانبخشی از طریق آموزش‌های ADL، آموزش‌های روزمره، آموزش‌های مهارت زندگی، آموزش‌های مهارت‌های ارتباطی و در کنار آن بهره‌گیری از تجهیزات و زیرساخت‌های وسایل کمکی توانبخشی بتواند همسان با دیگر افراد جامعه حرکت کند، راه برود، فکر کند و نقش‌پذیر باشد. این عزیزان وقتی به این مرحله برسند، در واقع به مرحله توانمندسازی رسیده‌اند. این مرحله به شرایطی اشاره می‌کند که افراد معلول همسان با دیگر افراد جامعه از حقوق و فرصت‌های برابر برخوردار باشند.

مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به توانمندسازی افراد دارای معلولیت و مشارکت این افراد در فعالیت‌های جامعه، خاطرنشان کرد: بهزیستی در این راستا از حدود ۶ سال پیش، نمایش‌هایی را با عنوان تئاتر گروه معلولان طراحی کرد و در ۶ منطقه بهزیستی کشور با دعوت از هنرمندان معلول و گروه‌های نمایشی این افراد و البته با حضور داوران ملی و بین‌المللی برگزار شد، به نحوی که در بسیاری از فعالیت‌های هنری به ادعا و اذعان خود این کارگردان‌ها و فرهیختگان این حوزه، کارهای هنری افراد دارای معلولیت به تئاتر ملی و عادی جامعه تنه می‌زند و در برخی موارد از آن‌ها پیشی می‌گیرد. بنابراین، ما گروه‌های مختلفی را در ‌استان‌ها با حمایت‌های مالی مستقر و با این عزیزان حمایت‌گرایانه رفتار کردیم، به طوری که در سال جاری در ۶ منطقه کشور به تفکیک مناطق هنری بهزیستی، ۶ جشنواره برگزار کردیم. در نظر داریم در سال آینده با حضور منتخبان این ۶ منطقه و با دعوت و حضور گروه‌های هنری کشورهای دیگر، اولین جشنواره ملی و بین‌المللی گروه تئاتر معلولان کشور را در استان یزد برگزار کنیم.

وی در پاسخ به اینکه بهزیستی برنامه‌ای برای‌ درآمدزایی و پرورش استعدادهای افراد دارای معلولیت دارد، گفت: عزیزان معلول ما استعدادهای فراوانی دارند. خداوند به هر شکلی اگر نعمتی را از کسی بگیرد، در حوزه‌های دیگر توانایی‌های حسی و عقلی آن‌ها استعداد فراوانی را درج می‌نهد. این موضوع به‌ویژه در بچه‌های ذهنی در گروه سندرم داون، کاملا واضح است و بخش اعظمی از گروه‌های هنری ما شامل همین گروه از افراد دارای معلولیت می‌شود. بهزیستی برای کشف این استعدادها نزدیک به ۱۶۱۰ پایگاه هنری را در مناطق مختلف کشور راه‌اندازی کرده و با مربیان فرهنگی‌هنری اقدام به آموزش‌های لازم در زمینه تئاتر، موسیقی و هنر درمانی کرده است. هنر‌درمانی فقط مربوط به پر‌کردن اوقات فراغت و فرح‌بخشی نیست، هنردرمانی وسیله‌ای است برای توانمندسازی افراد معلول ذهنی که بتوانند هیجان‌ها و استرس‌های خودشان را کنترل کنند و به وسیله هنر احساسات خودشان را بیان کنند و ترس‌های خود را از بین ببرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->