روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

یمن: به پروژه مقابله با صهیونیست‌ها از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم

  • کد خبر: ۱۴۷۷۴۹
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸
یمن: به پروژه مقابله با صهیونیست‌ها از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم
نخست وزیر دولت نجات ملی یمن گفت: ما به پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم و از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار مردم یمن تشکر می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعزیز بن‌حبتور، نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در صنعا امروز شنبه با تمجید از عملیات قهرمانانه گروه های مقاومت در قدس اشغالی گفت که ما به پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم و از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار مردم یمن تشکر می‌کنیم.

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در مراسم افتتاحیه راهنمای خدمات در صنعا گفت که ما در یمن در کنار پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی ایستاده‌ایم و به خط مقاومت که از صنعا تا فلسطین و تهران امتداد دارد، پایبند هستیم.

سایت رسمی «انصارالله» نوشت که عبدالعزیز بن‌حبتور عملیات بزرگ و قهرمانانه فلسطینیان علیه اشغالگران رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی را ستود و ادامه داد: از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار یمن در مقابله با تجاوز نظامی ائتلاف عربستان سعودی تشکر می‌کنم.

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن گفت: ما به عملیات قهرمانانه فلسطین در قدس اشغالی درود می‌فرستیم. این عملیات در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین است.

انصارالله یمن نیز با صدور بیانیه‌ای از عملیات قهرمانانه مقاومت فلسطین در قدس اشغالی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی تمجید کرد و اعلام کرد: اشغالگران رژیم اسرائیل از این لحظه دیگر از عملیات مجاهدین فلسطین در امان نخواهد بود.

 جنبش انصارالله یمن در این بیانیه از امت‌های آزاده خواست که از مردم فلسطین و جنبش‌های جهاد اسلامی و مقاومت فلسطین حمایت کنند؛ زیرا آنها تنها گزینه برای شکست اشغالگری رژیم صهیونیستی و آزادی فلسطین و مقدسات اسلامی هستند.

حزب الله لبنان نیز در بیانیه‌ای ضمن تبریک به مردم و مقاومت فلسطین بعد از اجرای عملیات قهرمانانه روز گذشته در قدس اشغالی که منجر به هلاکت و زخمی شدن ده‌ها صهیونیست شد، بر همبستگی با ملت فلسطین و حمایت مطلق از آنها تاکید کرد.

طی ۲۴ ساعت گذشته دو عملیات در قدس اشغالی توسط مبارزان فلسطینی روی داد که دومین آن در شهرک «سلوان» واقع در قدس اشغالی رخ داد که در جریان آن دو صهیونیست به شدت زخمی شدند.

 شب گذشته نیز انجام عملیات قهرمانانه‌ استشهادی در قدس اشغالی توسط مجاهد فلسطینی شهید «خیری علقم» منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها صهیونیست شد. این عملیات دلیرانه دشمن را سردرگم کرد و شکنندگی امنیت و اقدامات آن را نشان داده رعب و وحشت را در دل رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان آن ایجاد کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->