آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عربستان سفارت خود در کابل را تخلیه کرد

  • کد خبر: ۱۴۸۹۳۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵
عربستان سفارت خود در کابل را تخلیه کرد
عربستان تمامی کارمندان سفارت خود در کابل را تخلیه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از پایگاه خبری ۸ صبح، منابع دیپلماتیک امروز (یکشنبه) اعلام کردند، تمامی کارمندان دیپلماتیک و وابستگان آنها در سفارت عربستان در کابل، پایتخت افغانستان روز چهارشنبه و پس از آن تخلیه شدند که طالبان افغانستان تمامی کارمندان زن سفارت را از حضور در محل کار خود منع کرد.

این منابع همچنین اعلام کردند: ظاهرا سعودی‌ها سفارت خود را در واکنش به ممنوعیت همکاری کارمندان زن با سازمان‌های بین‌المللی بسته‌اند. اما گمان می‌رود که این تخلیه بر اساس توافق‌های از پیش برنامه ریزی شده باشد.

این منبع همچنین این احتمال را مطرح کرد که سفارت عربستان در کابل شاید به دلیل افزایش تهدیدهای امنیتی بسته شده باشد.

تمامی کارمندان سفارت نیز به ریاض منتقل شده‌اند.

البته این منبع مطلع همچنین گفت که عربستان پس از آن از دست کابل خشمگین شده که طالبان طرح ریاض را در  ۱۱ اوت سال ۲۰۲۱ مورد بی‌اعتنایی قرار دادند.

اعضای طالبان افغانستان پیش بینی می کنند که سفارت عربستان سعودی در کابل در چند روز آینده به فعالیت‌های عادی خود بازگردد.

همچنین گزارش شده که طالبان مایل است برای آنکه عربستان سفارتش را بار دیگر در پایتخت افغانستان باز کند، ضمانت‌هایی را ارائه دهد.

درضمن، این منبع مطلع اعلام کرد که بی توجهی طالبان به پروتکل توافقی با دولت قطر منجر به بسته شدن سفارت عربستان شده است. دولت ریاض و طالبان هنوز در این باره به صورت رسمی اظهارنظر نکرده‌اند.

در دهه ۹۰ میلادی، عربستان یکی از حامیان اصلی رژیم طالبان بود. اما اکنون ریاض همانند قطر و امارات، رویکرد محتاطانه‌تری در قبال طالبان افغانستان در پیش گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->