قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد
سرخط خبرها

درآمد ۸۵ میلیارد دلاری چین از صادرات کیف و کفش

  • کد خبر: ۱۴۷۸۰
  • ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۱
درآمد ۸۵ میلیارد دلاری چین از صادرات کیف و کفش
رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان کفش‌های ماشینی با بیان اینکه در حال حاضر صادرات کیف، کفش، کالا‌های ورزشی حدود ۲۰۰ میلیون دلار است، گفت: با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در این بخش پیش‌بینی می‌شود صادرات تا ۵ سال آینده به ۴ میلیارد دلار افزایش یابد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اژدرکش در دومین نشست نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کیف، کفش، کالا‌های ورزشی و مواد اولیه، گفت: صنف و صنعت کیف، کفش و کالای ورزشی در سال گذشته برای کشور چین به عنوان اقتصاد دوم دنیا ۸۵ میلیارد دلار ارز آوری داشته است در حالی که اگر ما ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت را سالانه به قیمت هر بشکه ۵۰ دلار بفروشیم این از محل فروش نفت سالانه حدود ۳۵ میلیارد دلار درآمد خواهیم داشت در حالی که این صنعت به تنهایی برای کشوری مانند چین این رقم عظیم درآمدزایی را داشته است.

رئیس اتحادیه کفش‌های ماشینی و لاستیکی بیان داشت: همچنین صنعت کفش برای کشور ایتالیا در حدود ۱۲ میلیارد دلار ارزی آوری داشته است، بنابراین با توجه به مزایای رقابتی این صنعت و تولید بومی آن و با خودکفایی بیش از ۸۰ درصد در این بخش می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه این صنعت تحریم‌پذیر نیست بیان داشت: نرخ اشتغال‌زایی صنف کیف و کفش و محصولات ورزشی بسیار بالا است و با ۸۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری در این بخش می‌توان یک شغل ایجاد کرد در حالی که در صنعت خودروسازی با ۸۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری یک شغل ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه صنعت کیف و کفش و کالای ورزشی در کشور چین جز ۷ صنعت اول به شمار می‌رود اظهار داشت: نرخ میانگین تولید هر شغل در کشور حدود ۶۰۰ میلیون تومان است، اما این صنعت نرخ اشتغال زایی بسیار بالایی دارد و این صنف می‌تواند برای رفع بیکاری به کشور کمک کند.

اژدرکش اظهار داشت: در این دوره برگزاری نمایشگاه با کنفدراسیون کشور‌های اسلامی همکاری خوبی انجام شده تا از این طریق بتوانیم مسیر صادراتی را هموارتر کنیم.

* پیش‌بینی صادرات ۴ میلیارد دلاری کیف و کفش تا ۵ سال آینده

وی گفت: هدف ما این است که ایران را به عنوان هاب منطقه در این صنف مطرح کنیم در حال حضور کل صادرات کیف، کفش و کالا‌های ورزشی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار است، اما امیدواریم تا ۵ سال آینده با توجه به اقدامات انجام شده و پتانسیل‌های موجود صادرات این بخش به ۴ میلیارد دلار افزایش یابد.

اژدرکش با اشاره به اینکه از سال ۹۷ واردات حدود ۱۴۰۰ قلم کالا به کشور ممنوع شد بیان داشت: تمامی کالا‌هایی که در صنف ما تولید می‌شود جزء این لیست بود و با استفاده از ممنوعیت تا دی ماه امسال سعی کردیم که کلیه نیاز‌های داخل کشور در این بخش را خودمان تامین کنیم که وجود برند‌های داخلی با کیفیت بالا و کاهش حضور برند‌های خارجی در این بخش نشان دهنده این مدعاست.

رئیس اتحادیه کفش‌های ماشینی و لاستیکی بیان داشت: در ۱.۵ سال گذشته با کاهش واردات نیاز داخلی از محل تولیدات داخلی تامین شده است و تولید داخلی از رشد خوبی برخوردار بودهاست.

اژدرکش بیان داشت: ما نیاز داریم که مصرف‌کننده، تولید کننده و حاکمیت همه دست به دست هم دهند تا این تولید به سطح محصول خوب و فاخر برسد.

وی با بیان اینکه قاچاق در این حوزه به دلیل نرخ دلار و همچنین برنامه‌های انجام شده به شدت کاهش یافته است گفت:، اما معتقدیم که قاچاق از مبادی ورودی باید کنترل شود.

رئیس اتحادیه کفش‌های ماشینی و لاستیکی با تاکید بر اینکه در حوزه مواد اولیه در این صنف به خودکفایی رسیده‌ایم گفت:، اما در برخی مواد واسط به واردات نیاز داریم.

وی با بیان اینکه توان صادراتی ما بیش از ۲۰۰ میلیون دلار است، گفت: بازار‌های هدف صادراتی ما ۱۵ کشور همسایه، کشور‌های اسلامی و اتحادیه اوراسیا است.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->