رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش ایران به کشف تعدادی دیگر از گور‌های دسته‌جمعی مربوط به کودکان بومیان کانادا

  • کد خبر: ۱۴۷۸۵۷
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
واکنش ایران به کشف تعدادی دیگر از گور‌های دسته‌جمعی مربوط به کودکان بومیان کانادا
سخنگوی وزارت خارجه ایران انتشار گزارش‌های جدید از کشف تعدادی دیگر از گور‌های دسته‌جمعی مربوط به کودکان بومیان کانادا را نمونه‌ای از یک «تراژدی بزرگ انسانی» دانست که توصیفی به جز «نسل‌کشی» برای آن نمی‌توان یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر کنعانی اطلاع‌رسانی قطره‌چکانی از کشف این گور‌های دسته‌جمعی را نشان از عمق فاجعه بشری و یادآور جنایت‌هایی ارزیابی کرد که در زمان حاکمیت ظالمانه و نژادپرستانه سفیدپوستان تحت سیطره انگلیسی‌ها بر این کشور رخ داده است.

او تاکید کرد: این جنایات بزرگ و دهشتناک در کشوری به وقوع پیوسته است که دولت آن همواره با نمایش‌های فریبکارانه و ریاکارانه سعی می‌کند تصویر خود را جزو مدعیان دفاع از حقوق بشر به نمایش بگذارد و نسبت به اتفاقات سایر کشور‌ها از جایگاه یک کشور مدعی و مداخله‌جو، طلبکارانه اظهار نظر کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، شعار‌ها و ادعا‌های دولت کانادا را با انگیزه فرافکنی و ایجاد انحراف در مشارکت و معاونت در این تراژدی انسانی و مبین این حقیقت دانست که این دولت و سایر دولت‌های هم‌پیمان آن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تحمیل دیدگاه‌های مغرضانه سیاسی خود علیه دیگران سوءاستفاده می‌کنند.

کنعانی با ابراز تأسف و نگرانی عمیق از وسعت این جنایات و نسل‌کشی تاریخی و نیز ابراز همدردی با جامعه بومیان کانادا تاکید کرد: این جنایت‌ها علیه بشریت، هیچگاه از دید عدالت‌طلبان راستین پنهان نخواهد ماند و دولت کانادا باید پاسخگوی روزگار تاریک گذشته خود باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->