ساخت بزرگترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ۱۰ یورویی گنکور در دستان «گائل فایه»، نویسنده الجزایری-فرانسوی تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است بیش از ۲۹۰۰ اثر مستند متقاضی حضور در «سینماحقیقت» گرد پیری بر چهره «لگولاس» بازیگر ارباب حلقه‌ها + عکس
سرخط خبرها

نشست رسانه‌ای دبیر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۸۰۳۴
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
نشست رسانه‌ای دبیر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد
امروز دوشنبه ده بهمن ماه جلسه نشست مجتبی امینی دبیر چهل و یکمین جشنواره فجر با اصحاب رسانه در سالن ۱۲ پردیس سینمایی ملت با حضور جمع کثیری از خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛این نشست را مسعود نجفی مدیر روابط عمومی چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر با خوشامدگویی و اعلام تأخیر ۳۵ دقیقه‌ای به دلیل درخواست اصحاب رسانه و یادی از درگذشتگان اصحاب رسانه آغاز کرد.

مجتبی امینی دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر پشت تریبون حاضر شد و این طور شروع کرد: در ابتدای صحبت هایم یادی کنیم از حادثه زلزله خوی، در روز گذشته اتفاق افتاد و جا دارد که از حادثه دیدگان یادی شود. خدا را شکر که شرایط برگزاری چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر مهیا شد و نزدیک می‌شویم به روز‌های آغازین جشنواره بین المللی فیلم فجر و ان شالله به یاری و کمک و همراهی شما بزرگواران رسانه در ۱۲ بهمن ماه ان شالله جشن شروع سال سینمای ایران اتفاق خواهد افتاد و برگزار می‌شود.

وی افزود: شرایط سختی را امسال داشتیم جهت برگزاری جشنواره و برنامه ریزی‌هایی که باید شکل می‌گرفت و جشنواره برگزار می‌شد به دلیل مشکلاتی که چند ماه گذشته در کشور ایجاد شد و التهاباتی که بود روند تولید آثار سینمای کشور یک مقدار با تأخیر روبرو شد و تولیدکنندگان آثار و تهیه کنندگان محترم و عوامل فیلم یک مقدار سرعت ساخت شان به تأخیر افتاد چه در حوزه لوکیشن و چه مباحث تولیدی و پروداکشن‌های کار به تأخیر افتاد، اما ما در چارچوب ارزیابی فیلم‌ها و هیئت انتخاب با یک بسته تولیدی خوب فیلم روبرو بودیم و ۷۵ اثری که در بخش گروهی ثبت نام کردند و آثاری که به دبیرخانه رسید آثار قابل توجهی نسبت به سال گذشته بود.

امینی خاطرنشان کرد: امسال با ترافیک ویژه‌ای از فیلم‌ها مخاطبین سینما دوست کشورمان روبرو خواهد بود. از اقلیم متفاوت کار خواهیم داشت و نشاط و شادابی و روح جدیدی در خط تولید سینما به چشم خواهد آمد. ما سال‌ها بود تجربه کرده بودیم آثار سینمایی بیشتر در چارچوب شرایط در تک لوکیشن و شهری تولید می‌شد امسال خط تولید سینمای ما خط تولیدی شکل گرفته است.

ژانر‌های کشور در جشنواره امسال خواهیم داشت و با بسته تولیدات خوبی برای اکران سینمای سال آینده خواهد بود. شرایط سختی که خانواده سینمای ایران از ابتدای شروع ویروس کرونا و شرایط تولید و شرایط اکران سخت شده بود و دو سال سخت به خانواده محترم سینما در کنار اقشار مختلف جامعه سخت گذشت و امسال آثار سختی از تن سینما دوستان خارج شود و نوید آثار خوبی را خواهیم داشت.

وی افزود: فیلم‌های ویژه‌ای در ژانر‌های مختلف خواهیم داشت و نشان دهنده روح جدیدی در سینمای ایران است که راه خودش را پیدا کرده است. ما در هیئت انتخاب که کار‌ها را بررسی کردیم یک مقدار کار سخت بود به بخش رقابتی راه پیدا کنند. فیلم‌هایی که استاندارد‌های ویژه‌ای را داشتند سخت بود که به بخش رقابتی راه پیدا کنند. کسی که درک کرده باشد روند تولید را، می‌داند که چقدر این سختی به همراه عوامل کار است و تهیه کننده و کارگردان و حاصل دسترنج شان نمایش و دیدن آثار است و برای روند کار تأثیرگذار خواهد بود تا مخاطب با آن ارتباط بگیرد. برای من حقیر این شرایط را ایجاد می‌کند که ما بتوانیم به آن‌ها کمک کنیم و شرایط و بستر خوبی را فراهم کنیم.

دبیر جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: ما ۳۰ فیلم داشتیم و باید آثاری را به جشنواره بیاوریم که هم مخاطب راضی باشد و هم جشنواره رونق بگیرد و جمع بندی کنیم که به ۲۴ فیلم بخش رقابتی رسیدیم. ۴ اثر در بخش رزرو ماند و امیدوارم اثر آقای جعفری جوزانی به بخش رقابتی برسد و منتظر ایشان هستیم که کار این استاد سینماگر را در بخش رقابتی داشته باشیم و در بخش رزرو است. جشنواره میزبان خانواده سینما و مردم سینمادوست با ۲۴ اثر در بخش چهل و یکم خواهد بود.

وی با اشاره به فروش بلیت‌های سینما‌های مردمی، افزود: امروز ساعت ۱۰ صبح فروش بلیت سینما در سه سامانه شروع شده و فروش در ۴۹ پرده در تهران و در بیش از ۳۰ استان از ۱۷ بهمن و در این سه سامانه برای استان و سینمای استان‌ها باز خواهد شد.

امینی درباره حوزه بین الملل گفت: حوزه بین المللی بعد از چند سال، تصمیم سازمان سینمایی به تلفیق بخش ملی و بین المللی رسید و امسال شاهد میهمانان خارجی و اتفاق خوبی در بستر ملی ما افتاد و جا دارد از معاون بین الملل مان رائد فریدزاده و تیم خوب شان در ۶ ماه تلاش کردند ۵۷۸ فیلم در سامانه سایت جشنواره ثبت نام کردند از این تعداد، هیئت مشاوران انتخاب ما به ۲۶ اثر از ۲۵ کشور در بخش مسابقه بین الملل ما حضور خواهند داشت. فیلم‌هایی که محصول مشترک در آن‌ها دیده می‌شود و برای اولین بار اکران خودشان را در منطقه خواهند داشت. فیلم‌های خوبی در سبد در سه بخش سعادت، جلوه گاه شرق و جشنواره جشنواره‌ها به اکران درخواهد آمد و ان شاالله از ۲۵ کشور میهمان خارجی در جشنواره خواهیم داشت و بازار فیلم را پررونق خواهیم داشت و کمپانی‌های مختلف از کشور‌های جهان حضور دارند و در برج میلاد و خانه جشنواره این بازار و محل استقرارشان در آنجا خواهد بود.

امینی در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه قدس مبنی بر یکی از چالش‌های جشنواره بحث قاچاق فیلم که سال گذشته هم شاهدش بودیم و بحث گستردگی برگزاری جشنواره در ۳۰ استان و درنظر گرفتن حواشی و چالش‌هایی برنامه برای حفاظت از فیلم، گفت:

در حوزه اهمیت فضای مجازی و آی تی دوستان ما در مجموعه وزارت ارشاد و ستاد برگزاری جشنواره فیلم فجر تمهیداتی شده و همه دوستان در جریانید کشور تحت حمله سایبری و در فضای مجازی هم اتفاقات متعددی هم بوده است. قاعدتا تکنولوژی پخش نظارت لازم بر اکران فیلم بر پرده سینما‌ها و استان‌های دیگر شکل گرفته و ان شاالله امیدواریم اتفاقی نیفتد و جشنواره مرتب و منظم برگزار کنیم و شرمنده صاحبان آثار نشویم.

وی در خصوص سؤال آخرین خبر درباره شرکت نکردن عوامل فیلم و تصمیم برای اکران فیلم ها، گفت:

جشنواره متعلق به خانواده سینما و اهالی سینماست به خصوص دوستان و عزیزانی که اثر تولید کردند و ثبت نام کردند و متقاضی شدند و فرم ثبت نام را دارند و دوست داشتند به جشنواره بیایند.

قاعده امر این است از لحاظ پروتکل‌های حرفه‌ای جشنواره‌های جهانی و جشنواره ما و صنعت فیلم سازی، متولی تصمیم گیری برای یک اثر، تهیه کننده است و مالک و صاحب اثر است. تصمیم می‌گیرد حضور فیلم در فستیوال‌ها و اکران و ارائه، این اتفاق در همه جشنواره‌های خارجی و داخلی بوده و برخی‌ها همراه با تهیه کننده بودند و برخی نبودند. شاید یکسری از مسائل اجتماعی و شخصی باشد.

نکته‌ای که هست به کسی که ثبت نام می‌کند به اکران آن اثر احترام می‌گذاریم و حاشیه‌هایی که بخواهد در رسانه‌ها ایجاد شود تأثیری در عدالت خواهی اکران اثر و شرایط حضورش نخواهد داشت.

آثار برای ما محترم است و حجت اکران و اتفاقات فیلم با تهیه کننده است. این موضوع را در ادوار دیگر داشتیم که صاحبان اثر و کارگردان و عوامل می‌گفتند دوست نداشتیم نشست پرسش و پاسخ داشته باشیم و به اکران فکر می‌کردیم و ادوار گذشته را ببینیم این موضوع طبیعی است برخی از آثار نخواهند با جشنواره همراه شوند.

همه آثار راه یافته اکران موفق خواهند داشت و براساس ضوابط، بستری آرام برای اکران فیلم‌ها برقرار می‌کنیم و مورد ارزیابی و داوری برای آن‌ها اتفاق بیفتد.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر در خصوص پرسش خبرنگار خبرگزاری آنا درباره حاشیه‌های رسمی و غیررسمی دبیرخانه یکسری ابزار تشویقی و تنبیهی برای حضور آثار در جشنواره اگر حاضر نشوند و شرکت نکنند، گفت: ما اختیاری برای تنبیه و تشویق نداریم.

این مباحث در حوزه اختیارات جشنواره نیست شاید به لحاظ قانونی برای تصمیم گیری در چارچوب فیلم و حوزه‌های مختلف تهیه کنندگان و حوزه‌های دیگر، سازمان سینمایی و وزارت ارشاد برمی گردد.

ما فستیوال هستیم و این حواشی که ماه‌ها در رسانه مطرح می‌شود جنگ تیتر‌ها در رسانه هاست. خیلی بدیهی است این موضوعات مطرح می‌شود ما مثل همه جشنواره‌ها چارچوب اختیاری برای برگزاری جشنواره داریم. موضوعات حاشیه‌ای نه در توان اختیار ماست و نه به آن‌ها دسترسی داریم.

امینی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر مبنی بر بخش بین الملل و توضیحات بیشتر درباره فشار‌های سیاسی که وجود دارد و کشور در التهاباتی بوده و با توجه به حواشی که برای سیمرغ مردمی به وجود آمد و چند فیلم در روز‌های پایانی جشنواره اکران شود و سیمرغ مردمی امسال داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در باره حوزه بین الملل توضیح دادم؛ همه شما در جریان هستید در شرایط ملتهبی کشور ما روبرو بوده و فعالیت‌های رسانه‌ای و رسانه‌های آن سوی مرز‌ها این هجمه چند ماهه را با دوز بالا شروع کردند و ادامه می‌دهند.

ما یک تدابیری را انجام دادیم که اهالی رسانه خیلی با این موضوع آشنا بوده اند. جشنواره را در شرایطی جلو می‌بریم و طراحی کردیم با کمترین آسیب این امانت و کشتی را به ساحل برسانیم. جشنواره را با کمترین حاشیه برگزار کنیم.

حوزه بین الملل حوزه‌ای است بی تعارف جو رسانه‌ای که در آن سوی مرز‌ها راه افتاده برنامه ریزی می‌کند به این حوزه آسیب بزند. با برنامه ریزی که پیش رو داریم با شرایط آرام و مناسبی پذیرای بخش بین الملل جشنواره باشیم. مباحث جامع‌تر و کلان‌تر در چند روز آینده رونمایی و ارائه خواهد شد و پذیرای میهمانان مان خواهیم بود.

وی ادامه داد: امسال شاید یک موضوعی هم مطرح شد که چرا دبیر جشنواره حرف نمی‌زند و روابط عمومی چرا سکوت کرده است. ستاد خبری کجاست؟ از روز ۱۲ بهمن به درستی این مسیر پیش خواهد رفت. اما در بحث سیمرغ مردمی، همه دوستان در جریانید امسال خط تولید آثار سینمایی با یک توقف و یک شرایط سه چهار ماهه‌ای که کشور درگیر بود با یک سرعت کم و کندی شکل گرفت. به پاس حضور متقاضیان و همکاران و تهیه کنندگان و کارگردانان، متقاضی بودند کمک کنید پروتکل نظم پیش نروید و اثر ما برسد.

بالاخره حدود ۷۰، ۸۰ اثر در سینمای کشور تولید می‌شود و ۷۵ اثری که ثبت نام شد همه با علاقه و میل به این بوده در جشنواره حضور داشته باشند. حاصل زحماتشان است و در چرخ رونق سینمای ایران تأثیرگذار است. جلسات مختلفی داشتیم و درک کردیم. می‌توانستیم ۲۰ اثر انتخاب کنیم درگیر کمیت باشیم و درگیر کیفیت نباشیم. امسال با جشنواره‌ای روبرو هستیم با ژانر‌ها و اقلیم‌های متفاوت و ۶ فیلم پروداکشن بالا و قوی هستیم و یک اتفاق ویژه است.

همه آثار در بخش مراحل پس تولید، یک مقدار گرفتار شدند و استودیو‌ها یک ترافیکی داشتند و ما درک کردیم شرایط اکران را فراهم کنیم.

یکسری آثار از اواسط جشنواره به ناوگان اکران می‌رسد و وقتی فشار بیاوریم کیفیت آثار لطمه می‌خورد هم شرمنده سینماگران و هم شرمنده مردم می‌شویم.

این چند آثاری که در اواسط جشنواره به ناوگان اکران می‌رسند و شرایط را برای آرای مردمی سخت خواهد کرد. یکسری فیلم‌ها از اوایل و یکسری فیلم‌ها از اواسط، آرا می‌گیرند و آن عدالت اتفاق نمی‌افتد. دوستان ما چند روزی است درگیرند یک بستر عادلانه‌ای را برای آرای مردمی اتفاق بیفتد، و امشب جلسه جمع بندی داریم تا الان که صحبت می‌کنیم این وضعیت عدالت آرای مردمی را داشته باشیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه فرهیختگان در مورد نشست‌های خبری است سال‌های گذشته می‌دیدیم کسانی که سوال می‌کردند و عمدتا با حواشی همراه بود چینش عوامل فیلم‌ها و خبرنگاران امسال جشنواره چطور است و با محدودیت فیلم‌ها و آیا جلسه نقد و معرفی فیلم‌ها خواهد بود، مجری نشست‌ها چه کسی است، افزود: طبق روال قبل خواهد بود. قرار نیست اتفاق جدیدی را داشته باشیم.

این موضوع مجری نشست‌ها را فردا می‌گذاریم آقای نجفی اعلام کنند. برنامه ریزی‌های کامل و جامع انجام شده برای نشست‌ها و طبق روال قبل برگزار خواهد شد. فکر می‌کنم برای اهالی رسانه نشست‌های داغی را در روز‌های اکران آثار پیش بینی می‌کنیم.

امینی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایپنا مبنی بر اینکه ما در جشنواره‌های جهانی جایزه‌های فیلم اقتباس داریم برنامه ریزی برای تعلق گرفتن و دائمی کردن سیمرغ و جایزه اقتباس دارید و امسال این سیمرغ را دارید، پاسخ داد:

در چندین دوره بوده و در چندین دوره نبوده است. سیمرغ اقتباس برمی گردد به آثار راه یافته به جشنواره، و بخش‌های رقابتی هست. آثاری که بر پایه اقتباس شکل گرفته باشد می‌توان توجه جدی‌تر کرد. جلوتر برویم و اهالی رسانه ببینند و این ۲۴ اثر برگرفته از اقتباس باشد با اختیار دبیر جشنواره که در آیین نامه وجود دارد بتوانیم چنین جایزه‌ای را اختصاص دهیم.

وی در خصوص سوال خبرنگار برنا مبنی بر اینکه افرادی که تصمیم گرفتند در جشنواره حضور پیدا کنند در داوری‌ها دیده می‌شوند، گفت: این جشنواره در حوزه رقابتی متعلق به خانواده محترم سینما است.

در این ۴۰ دوره برخی اوقات حال دوستان خوب بوده و برخی‌ها همراه بودند و برخی هم خیر؛ کشور ما برای همه عزیز است و فرهنگ و هنر و رسانه برای همه ویژه است. اینکه عزیزی بخواهد همراهی کند و عزیزی نخواهد، در این ۴۰ دوره اتفاق افتاده است. جشنواره بنابر پروتکل‌ها و برنامه ریزی‌هایی شده با قدرت و اقتدار تصمیم خواهد گرفت و مباحثی را که باید اجرا می‌کند. میهمان اهالی فرهنگ و هنر و رسانه هستیم و صاحبخانه خانواده محترم سینماست و ماه‌ها تلاش کرده و این اثر برای مردم خلق شده و برای جریان خاصی خلق نشده است. ما نباید مباحث فرهنگی و هنری مان را به مسائل سیاسی گره بزنیم همه برای مردم در این جا زحمت می‌کشند و کارشان را به نحو احسن انجام بدهند. وقتی نقد می‌کنیم فلان مسئول چرا کارش را درست انجام نمی‌دهد این نقد به ما هم می‌شود که ما هم بدانیم باید برای مردم کار کنیم. شرایط را برای خانواده‌ها فراهم کنید که خانواده‌ها بتوانند از این بستر استفاده کنند.

خانه سینما به دلیل مشکلات کرونایی، خلأ‌ها و ضعف‌هایی ایجاد شد و باید به چرخ سینمای ایران کمک کنیم و مشکلی نمی‌بینیم و این همدلی را باید به همه سینماگران و سینمادوستان هدیه کنیم.

امینی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه هنرمندان باید برای سینمای ایران پدری کنند و روایت خودتان در این چند ماهه داشتید و صحبت‌هایی با برخی داشتید که تصمیم داشتند در جشنواره نباشند.

گفت: من به جهت این دو قطبی‌هایی که ایجاد نشود در ماه‌های اخیر سکوت رسانه‌ای هم داشتم. در سکوت و آرامش کار را جلو بردیم. حقیر بچه سینما هستم از ۱۷ سالگی کارم را با تولید در سینما شروع کردم و تهیه کننده ام. افتخار می‌کنم عضو کوچکی از خانواده سینما هستم. در طول این سال‌ها صمیمانه در کنار خیلی از بزرگان هنر و سینما بوده ام و شاید اختلاف فکری و سلیقه‌ای داشته باشیم و همه عزیزان ما هستند.

صمیمیت و مودتی میان ما جاری و ساری است. ما در این ماه‌ها همین نکته‌ای که اشاره کردید پایبند بودیم. با دوستان خوب بازیگر، تهیه کننده و کارگردان و نویسنده مان و عوامل مختلف، جلسات هم اندیشی داشتیم و گفتمان شکل گرفته است. جلسات متعددی بوده نقطه نظرات مطرح شده، این فضای محبت و صمیمیت و عاطفه بین ما و همکاران مان برقرار بوده، هست و خواهد بود. اختلاف نظر‌هایی که کشور و التهابات بوده تأثیری در این دوستی‌ها نمی‌گذارد. اعتقاد به رویکرد همه جاری و ساری است. اینکه نمی‌خواهد در این رابطه‌ها خدشه‌ای وارد شود. در حال حاضر استقبال می‌کنیم از حضور همه دوستان و این اتفاق خواهد افتاد. چه دوستانی که اثر در جشنواره دارند و چه دوستانی که اثر در جشنواره ندارند. ما از دوستان رسانه می‌خواهیم به این مسیر کمک کنند حال همه خوب شود و انرژی مثبت بدهیم.

این فضای کرخ و سختی که چند ماه گذشت را دشمن دوست دارد ادامه پیدا کند. هرکس به توان خودش برای امیدبخشی و آگاهی بخشی و نوید حال خوب دادن، کمک کنند. باید شرایط کمک کنیم حال هم را خوب کنیم و این تعامل با خانواده محترم سینما بوده و هست و خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه سازندگی، تصورم نبود که یک روز تهیه کننده گاندو مقابل رسانه‌ها به عنوان دبیر جشنواره بنشیند. ما تصورمان این است که با خودتان یک رویه‌ای را به جشنواره می‌آورید که تا به حال نبوده است. احساس می‌کنیم یک فرد امنیتی و امسال با چیز‌هایی بوده و خیلی‌ها را قبول داریم، اما فکر می‌کنیم این عدم خبررسانی و ستاد خبری چیزی نمی‌گوید و دبیر جشنواره صحبتی نمی‌کند و وزیر ارشاد خبر‌های جشنواره را می‌دهد. ما این اتفاقات را از چشم شما می‌بینیم. این طور که شما عمل می‌کنید چند روز پیش سینما‌های مردمی و آمار فیلم‌های راه یافته را اعلام کردید. به نظرمن فضا مهیا شد یکسری نشسته بودند از آب گل آلود ماهی بگیرند این شرایط فراهم شد. شاید این شفاف سازی اتفاق می‌افتد و ۷۵ فیلم را مشخص می‌کردید. همه می‌گویند آمارسازی می‌کردید و مثل همین الان سر صحنه امضا گرفتند و بقیه نمی‌گفتند. ۷۰ فیلم این طور نمی‌گفتند؛ در شرایطی که این قدر فضا غبارآلود به خاطر حواشی که وجود داشت شما دامن زدید. چرا شفاف سازی نکردید از نگاه امنیتی شما سرچشمه می‌گیرد و یا ناچار شدید و دستور و توصیه‌ای بود"

گفت: ثابت شده من آدم جسوری هستم. مواردی که گفتید ۱۰ مورد بود. این موج رسانه‌ای در رسانه‌ها مطرح شد تهیه کننده گاندو دبیر جشنواره شد. قاعده امر فیلم سازی در جهان، از ژانر‌های مختلف پلیسی و امنیتی یک ژانر ویژه‌ای است که در همه دنیا به آن می‌پردازند. در آمریکا سریال ۲۴ می‌سازد و یک درامی را خلق می‌کنند. همه دنیا این ژانر را دارد. در کشور ما این ژانر چند بار اتفاق افتاده بود و این آخرین اثر که ساخته شد خیلی سر و صدا کرد نسبت به آثار قبلی مخاطب را بیشتر درگیر کرد. اما یک لطفی در حوزه رسانه هست بقیه موضوعات را سانسور می‌کنند. در ژانر‌های مختلف فیلم ساختم در ژانر اجتماعی، فیلمساز معرفی کردم هومن سیدی را با فیلم آفریقا معرفی کردم. فیلم استراتژیک شکارچی شنبه و فیلم اجتماعی بدون مرز، و فیلم‌های متعددی را در ژانر‌های مختلف سینمایی ساختم. همه روی این اثر تمرکز کردند و ژانر پلیسی و امنیتی که سر و صدای رسانه‌ای کردند بیشتر ذهنیت دارند. در موضوع جشنواره فجر همه ذهنیت‌ها فقط سر اینکه این موضوع گردن حقیر افتاده و جشنواره را جلو ببریم و موضوع سریال گاندو و ژانر‌های دیگر را فراموش کردند. آثار دیگری که جزو رزومه بنده بوده را فراموش کردند.

وی ادامه داد: این موضوعی که شما می‌گویید ربطی به نگاه امنیتی ندارد. قاعده امر این است که هرکسی در کرسی مسئولیت می‌نشیند یک استراتژی طراحی می‌کند. با توجه به التهابات جامعه، هرکسی جای من هم بود یک برنامه ریزی می‌کرد با اقتدار و شرایط مناسب و ویژه مدیریت کند و رقم بزند. این موضوع اصلا پاراف شده و کسی ورود کرده و نه دستگاهی به من دستور داده و نه تذکر از مراجع و ارگانی بوده است. تدبیر خود بنده بوده که چطور برنامه ریزی کنیم آسیبی به آثار و صاحبان آثار نرسد.

یک عزیزی می‌آید یک موسیقی را قرارداد می‌بندد و پولش را می‌گیرد. یک هنرمندی تئاتری کار می‌کند آنقدر فشار موسیقی از آن سوی مرزهاست من اصلا خوانندگی نمی‌کنم کشاورزی می‌کنم. ما باید از همکاران و عوامل سینمایمان صیانت کنیم. ما باید مراقب شان باشیم. رسانه‌های آن سوی مرز‌ها هست و فشار‌های روحی و روانی به خانواده محترم سینما وارد می‌شد و گرما و سرما کار می‌کنند. بعد از شغل معدن، سخت‌ترین شغل بازیگری است. انگیزه‌ای برای بازیگر و آن کارگردان نیست به جای اینکه حواسش به کیفیت باشد به حاشیه نیست. بنده در این جا باید از حوزه تولید اثر سینمایی، مراقبت کنم.

به جای اینکه اسامی را زودتر اعلام کنیم فیلم‌ها را با کیفیت و آرامش پیش ببرند. ما کاری که داریم برنامه ریزی می‌کنیم پیرو صیانت از اهالی خانواده محترم سینماست؛ و این موضوع را دوباره اشاره می‌کنم بدنه تولیدات سینمایی به خاطر التهابات، به وقفه خورده و دیر رسیده است. اگر با فضایی روبرو هستیم کنداکتور اکران را دیر اعلام می‌کنیم شرایط یک مقدار عقب افتاده دوستان حق بدهند.

در شرایط استانداردی قرار نگرفتیم و فیلمسازان در شرایط استانداردی قرار نگرفتند و با سختی به مراحل آخر می‌رسانند. یک مقدار عادلانه به این موضوع فکر کنیم در شرایط سخت ناوگان سینمای ایران کارش را به جشنواره می‌رساند. توقعاتی که از سال‌های قبل هست توقعات مان را پایین بیاوریم و همراه شویم.

دبیر جشنواره فیلم فجر در خصوص معرفی ۷۵ فیلم، خاطرنشان کرد: زمان به عقب برمی گشت باز هم اعلام نمی‌کردیم ما باید مراقبت می‌کردیم این حواشی از آن سوی مرز‌ها نیاید و کار با کیفیت و تخصص خوبی پیش برود. همه باید درگیر این فضا باشند و به کیفیت آثارشان لطمه نخورد. ما همه باید مراقب این موضوع باشیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اختلال در سامانه تهیه بلیت گفت: من قبل از ورود به جلسه چک کردم که شاید سؤال پیش بیاید. اختلالی در زمان‌هایی به دلیل کندی اینترنت وجود دارد. سه سامانه را ماه‌ها بررسی کردیم. در مجموعه سمفا برنامه ریزی‌هایی انجام دادیم. دیتا سنتر‌ها یک جا‌هایی کند میشود. همه می‌دانیم شرایط چگونه است و فقط ربطی به سامانه فروش اینترنت بلیت‌های جشنواره ندارد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->