رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده مشکل ثبت گوشی آیفون‌های ۱۴و ۱۵ به زودی حل می‌شود ذخیره سود یا ترس از ریسک‌های سیاسی | حرکت رفت و برگشتی بازار سهام (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) تشدید جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین، ریزش بورس‌های جهان از سرگرفته شد حذف کروکی در تصادفات تا خسارت ۵۳ میلیون تومان افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | طلا گرمی چند شد؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | اوج گیری دوباره نرخ دلار نوبرانه‌ای با قیمت نجومی | گوجه‌سبز کیلویی ۱۱ میلیون تومان! ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ مشروط شد قیمت و کیفیت نان رها شده است | اجاره دادن نانوایی پای دلالان را به این صنف باز کرده است قیمت جهانی نفت امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | نفت برنت به ۶۰ دلار سقوط کرد صنعت روی موج نگرانی از قطعی برق قیمت طلای جهانی امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد اعتبار کالابرگ الکترونیکی امروز واریز شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | مشمولانی که حسابشان شارژ نشد، چه کنند؟ پیش‌بینی نرخ دلار در سال جاری | قیمت دلار واقعی نیست ارزش روز سهام عدالت به چقدر رسید؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در میادین تره بار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | توت فرنگی به بازار مشهد آمد چالش‌های افزایش حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۴ | نمایندگان کارگران و کارفرمایان چه می‌گویند؟ قیمت خرید و اجاره مسکن فراتر از توان مالی مستاجران است
سرخط خبرها

هایما ۸S ؛ جدیدترین محصول ایران خودروی خراسان به تولید انبوه رسید

  • کد خبر: ۱۴۸۲۱۳
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱
هایما ۸S ؛ جدیدترین محصول ایران خودروی خراسان به تولید انبوه رسید
شرکت ایران خودرو خراسان توانست با تولید بیش از ۱۳هزار دستگاه خودرو از خانواده هایما از ابتدای سال تا سوم بهمن ماه، از رکورد تولید سالانه این محصول از سال ۱۳۹۴ عبور کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل ایران خودرو خراسان این اقدام را در ادامه رویکرد‌های این شرکت مطابق با راهبرد‌های کلان گروه صنعتی ایران خودرو عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی دقیقی در حوزه افزایش کمی و کیفی محصولات صورت پذیرفته و خرسندیم که توانسته ایم در سال جاری اهداف تولیدی خود در این حوزه را محقق سازیم.

بیژن زاهدی فرد در توضیح میزان تولید محصولات خانواده هایما در سال جاری بیان کرد: تولید محصولات خانواده هایما از سال ۱۳۹۴ با تولید ۶۷۴ دستگاه خودرو شاسی بلند آغاز شد و تا امروز موفق به تولید بیش از ۶۵ هزار دستگاه خودرو از این خانواده شده ایم.

وی افزود: تحریم‌های ظالمانه سال‌های اخیر مانعی بر روند صعودی تولید این محصول بود، اما با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته، گام‌های موثری در راستای تحقق اهداف تولید این محصولات برداشته شد و توانستیم در دو ماه مانده تا پایان سال ۱۴۰۱ با تولید ۱۳ هزار و ۱۷۹ دستگاه خودرو شاسی بلند رکورد جدیدی در تولید محصولات شاسی بلند ایران خودرو به ثبت برسانیم.

مدیرعامل ایران خودرو خراسان با اشاره به گسترش تولیدات محصولات خانواده هایما تصریح کرد: در سال جاری خودرو جدید هایما ۸S را رونمایی و به مرحله تولید انبوه رساندیم و تا پایان سال محصول جدید دیگری از این خانواده را به تولید انبوه خواهیم رساند.

زاهدی فرد از ثبت دو رکورد جدید در دی ماه امسال در زمینه ارسال ماهانه خودرو و تحویل حضوری به مشتریان توسط ایران خودرو خراسان خبر داد و گفت: در راستای افزایش تولید خودرو کامل و به منظور عمل به تعهدات و کسب رضایتمندی مشتریان، در دی ماه امسال، رکورد تحویل ارسال خودرو و تحویل حضوری به مشتریان افزایش یافته است.

وی افزود: این اقدام با برنامه ریزی دقیق و تلاش کارکنان شرکت و همچنین همکاری و مساعدت اداره تحویل سایت مرکزی گروه صنعتی و کارکنان شرکت ایسیکو محقق شد و شرکت ایران خودرو خراسان توانست با ارسال ۱۲ هزار و ۵۷۷ خودرو بالاترین رکورد ارسال را در دو سال گذشته به ثبت برساند.

به گفته وی، براساس ابلاغ گروه صنعتی ایران خودرو و با هدف افزایش تسهیل و تسریع در فرآیند تحویل خودرو، شرکت ایران خودرو خراسان، با ایجاد زیرساخت‌های مناسب، امکان تحویل حضوری خودرو به مشتریان خود را نیز فراهم ساخته است، تخصیص امکانات مناسب و تسریع در دریافت خودرو از عوامل موثر، در استقبال از این طرح توسط هم میهنان عزیز بوده است که ماه گذشته با تحویل حدود هزار دستگاه خودرو رکورد جدیدی در دو سال اخیر به ثبت رسید.
شایان ذکر است، استان خراسان رضوی در دی ماه، با سرمای بی سابقه منفی ۲۰ درجه همراه بود که کارکنان واحد فروش شرکت به منظور انجام رسالت خود و خدمت رسانی شایسته به هم میهنان، با تلاش و روحیه مسوولیت پذیری بالا، توانستند این رکورد جدید را به ثبت برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->