مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

میرکاظمی: نمایندگان مجلس قول دادند سقف بودجه ۱۴۰۲ بیشتر نشود

  • کد خبر: ۱۴۸۲۹۱
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۸
میرکاظمی: نمایندگان مجلس قول دادند سقف بودجه ۱۴۰۲ بیشتر نشود
رئیس سازمان برنامه و بودجه از قول نمایندگان مجلس برای کمک به دولت و عدم افزایش سقف بودجه سال آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود میرکاظمی پس از پایان نشست عصر سه شنبه کمیسیون تلفیق برای بررسی جزییات لایحه بودجه گفت: کمیسیون تلفیق طی جلسات روز گذشته و امروز خود، بخش درآمدی لایحه بودجه را تا تبصره ۶ مورد بررسی قرار داده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه بررسی درآمد و هزینه‌های لایحه بودجه باید در زمان‌بندی مشخص شده به اتمام برسد، بیان کرد: پس از بررسی درآمد و هزینه‌های بودجه، گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه به صحن علنی مجلس ارائه خواهد شد.

میرکاظمی با اشاره به تبصره‌های مورد بررسی قرار گرفته در کمیسیون تلفیق اظهار کرد: تاکنون بحث رابطه دولت با فروش نفت، تسهیلات داخلی و خارجی و مشارکت مردم، مباحث مربوط به مالیات‌ها از نگاه درآمدی در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه روند بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق به خوبی پیش می‌رود تاکید کرد: در این جلسات مباحث خوبی انجام می‌شود و ما شاهد کمترین تغییرات در لایحه دولت هستیم.

رئیس سازمان برنامه بودجه با بیان اینکه مواد لایحه بودجه به اندازه کافی در سازمان برنامه و بودجه مورد بررسی قرار گرفته است، بیان کرد: لایحه در دولت هم مورد بررسی‌های مختلفی قرار گرفته است لذا وقتی این لایحه به مجلس ارائه می شود از ابعاد مختلفی بررسی شده و نیاز به تغییرات زیادی در آن نیست.

میرکاظمی با بیان اینکه در ۶ تبصره مورد بررسی قرار گرفته، تغییرات چندانی در لایحه بودجه دولت نداشتیم، گفت: همچنین نمایندگان مجلس این قول را داده اند که سقف بودجه سال آینده را افزایش ندهند چرا که این مساله بسیار کمک رسان است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه سقف بودجه در سال ۱۴۰۱ نیز تغییر نکرد، گفت: از این رو امروز ما با اطمینان می‌توانیم بگوییم که بالغ بر ۹۵ درصد بودجه سال ۱۴۰۱ با عملکرد آن منطبق دارد.

میرکاظمی با اشاره به آثار افزایش سقف بودجه تاکید کرد: قاعدتاً وقتی سقف بودجه افزایش پیدا کند، منابعی دیده می شود که آن منابع واقعی نیست. همچنین در قبال این منابع، مصارفی دیده می‌شود که دولت را متعهد می کند آنها را انجام دهد لذا نهایتاً این مسئله منجر به استقراض دولت به شکل های مختلف اعم از برداشت منابع از بانک مرکزی و برداشت از صندوق توسعه ملی و بخش‌های مختلف خواهد کرد که منجر به افزایش پایه پولی، نقدینگی و تورم شده و نهایتاً هزینه آن را اقشار ضعیف جامعه می بپردازند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->