پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قلی‌زاده به کاسیم پاشا پیوست

  • کد خبر: ۱۴۸۴۱۷
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
قلی‌زاده به کاسیم پاشا پیوست
رسانه‌های بلژیکی از قطعی شدن انتقال علی قلی زاده به کاسیم پاشا خبردادند.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که شب گذشته پنجره نقل و انتقالات در بلژیک بسته شد، اما رسانه‌های این کشور مدعی هستند علی قلی‌زاده بر سر تمامی شرایط با تیم کاسیم پاشا به توافق رسیده و قرارداد او به زودی امضا می‌شود.
هر چند که پنجره زمستانی در بسیاری از کشور‌های مطرح اروپایی بسته شده، اما بازار نقل و انتقالات در ترکیه همچنان و تا هفت روز دیگر باز است و قلی‌زاده برای عقد رسمی قرارداد با تیم کاسیم پاشا، مشکلی ندارد.
رسانه معروف voetbalkrant بلژیک در خبری از جدایی قطعی قلی زاده خبر داد و نوشت: معامله تمام شده، وینگر شارلروا پس از ۲۳ گل و ۲۶ پاس گل راهی خارج از کشور شد.
این رسانه در ادامه نوشته است: به ثمر رساندن ۲۳ گل و دادن ۲۶ پاس گل در ۱۴۳ بازی. در سال‌هایی که علی قلی‌زاده برای شارلوا بازی می‌کرد، او برای تیم مهره مهمی بود و توانایی‌هایش را نشان داد، اما اکنون و به هر دلیلی، داستان او در جمع گورخر‌ها رو به پایان است.
علی قلی‌زاده از سال ۲۰۱۸ برای شارلوا به میدان رفت، اما حالا او راهی فوتبال ترکیه شده است. کاسیم پاشا تیمی است که توانست این بازیکن را شکار کند.
طبق اخباری که از اطرافیان قلی‌زاده به دست رسیده، این قرارداد نهایی شده شده است. برخی از باشگاه‌های مطرح ایرانی نیز این وینگر را در رادار خود داشتند، اما کاسیم پاشا تیمی خواهد بود که او را به خدمت گرفته است.
همه چیز باید قبل از بسته شدن بازار نقل و انتقالات انجام شود، اما به نظر می‌رسد که این انتقال طی یک قراردادی قرضی و با گزینه خرید دائمی نهایی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->