سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
سرخط خبرها

ویروسی که عامل یک بیماری مرموز کبدی است

  • کد خبر: ۱۴۸۴۷۵
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۴
ویروسی که عامل یک بیماری مرموز کبدی است
تیمی از پژوهشگران ویروس جدیدی را شناسایی کردند که عامل یک بیماری مرموز کبدی است.

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه انتقال ویروس ها از حیوان به انسان موضوع جدیدی محسوب نمی شود اما در دنیای علم، ویروس های جدید به ندرت کشف می شوند.

با این حال، دانشمندان فرانسوی موفق به کشف یک ویروس شدند که تاکنون کسی از وجود آن اطلاع نداشت. این ویروس HCirV-1 نام داشته و به خانواده ای از ویروس های دی ان ای کوچک و بسیار مقاوم تعلق دارد. این خانواده ویروس برای اولین بار در گونه های جانوری در دهه ۱۹۷۰ شناسایی شده بودند. البته باید توجه داشت سیرکوویروس انسانی کشف شده جدید، به نوعی متفاوت از سیرکوویروس های حیوانی شناخته شده است.

ویروس سیرکوویروس جدید چگونه کشف شد؟

بر اساس گزارش های مقامات بهداشتی فرانسه، یک بیمار زن ۶۱ ساله دچار نوعی هپاتیت مزمن غیرقابل توضیح شده و به مدت ۱۷ سال تحت درمان های مبتنی بر سرکوب سیستم ایمنی در ارتباط با پیوند دوگانه قلب و ریه خود قرار داشت. به لطف نظارت بسیار منظم پزشکی روی این بیمار، محققان توانستند نمونه ‌های بافت پاتولوژیک متعددی را طی چندین سال برداشته و در کمال تعجب، ویروس جدیدی را شناسایی کردند. در واقع این ویروس مسئول شبه هپاتیت این بیمار بود.

در ادامه، نمونه‌ های بافت با استفاده از تکنیک‌ های توالی ‌یابی با توان بالا و الگوریتم‌ های کامپیوتری قدرتمند تعیین توالی شده و توالی های حاصل با توالی پاتوژن های شناخته شده مقایسه شدند.

نتایج این مطالعه باعث شگفت زدگی محققان شد، زیرا این یک سکانس جدید بود که با هیچ نمونه شناخته شده مطابقت نداشت.

بررسی های بعدی نشان دا که این ویروس می تواند در سلول های کبد انسان تکثیر شود. ویروس فوق از ماشین های سلولی برای تکثیر استفاده و سپس سلول را از بین می برد. با تداوم این فرایند، تخریب تعداد زیادی از سلول های کبدی باعث آسیب به عملکرد اندام ها می شود. با این حال، بیمار فقط علائم بسیار خفیف داشت. خوشبختانه او توانست یک درمان ضد ویروسی دریافت کند که در مبارزه با ویروس و جلوگیری از تخریب سلول های کبد موثر بود. با این حال، هنوز مشخص نیست که ویروس فوق چگونه منتقل می شود؟ (خون، تماس، غذا و غیره).

برای اطمینان از اینکه بیماران آلوده به این ویروس جدید می توانند در سریع ترین زمان ممکن درمان شوند، یک آزمایش تشخیصی ویژه در فرانسه ایجاد شده است. در این آزمایشگاه، پزشکان با یک آزمایش سریع و قابل اعتماد می توانند در تمام موارد هپاتیت با منشا ناشناخته را شناسایی کنند.

به گفته پژوهشگران این تیم مطالعاتی، آزمایش سرولوژیکی ویژه تشخیص این ویروس نیز نیز به زودی ساخته خواهد شد.

این بیمار در حال حاضر تنها مورد شناخته شده عفونت انسانی با HCirV-1 است. خوشبختانه آزمایش تشخیصی موجود ممکن است به ما کمک کند تا موارد دیگر دلایل هپاتیت با منشا ناشناخته را روشن کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->