همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع)
سرخط خبرها

تدوین طرح توسعه محلات مشهد در دفاتر تسهیلگری

  • کد خبر: ۱۴۸۵۴
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵
تدوین طرح توسعه محلات مشهد در دفاتر تسهیلگری
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مدت یک سال برای تدوین و تحویل طرح توسعه محله می‌تواند فرصت مناسبی برای دفاتر تسهیلگری تلقی شود.
به گزارش شهرآرا نیوز، رمضانعلی فیضی گفت: دفتر توسعه محله رده طرح مطالعاتی برای احداث میان گذری حدفاصل طبرسی شمالی و بولوار رسالت در منطقه ۳ در دست دارد.
به گفته وی، این طرح از میان بافت‌های ریزدانه و متراکم و همچنین از جوار اراضی وسیع بلاتکلیف عبور می‌کند که می‌تواند با ایجاد اهداف اقتصادی برای محلات به عنوان یک محرک توسعه در این مناطق قلمداد شود.
نایب رئیس کمیته نظارتی شماره یک شورای شهر مشهد گفت: ایجاد دسترسی‌های شرقی به غربی، اتصال محور‌های شریانی این مناطق به یکدیگر و کاهش بار ترافیکی محور ۱۰۰ متری می‌توانند از فواید اجرای این طرح تلقی شود.
وی ادامه داد: مطالعه در این حوزه و طراحی پروژه‌های عمرانی مفید برای محلات از جمله برنامه‌هایی است که دفاتر توسعه محله پیگیر آن‌ها هستند البته مجموعه فعالیت‌ها و مطالعات این دفاتر باید منجر به طراحی سند توسعه محله شود که در این حوزه مهم دفاتر به خوبی مشغول فعالیت بوده و نسبت به سابقه فعالیت کمتر از یک سال به پیشرفت خوبی رسیده‌اند.
وی اضافه کرد: از نظر ما مدت یک سال برای تدوین و تحویل طرح توسعه محله می‌تواند فرصت مناسبی برای دفاتر تسهیلگری تلقی شود.
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد در ادامه گفت: در حال حاضر در منطقه ۴، دو دفتر تسهیلگری تشکیل شده و مشغول انجام مطالعات روی موضوعات تخصصی هستند. این دفاتر تاکنون توانستند به ارتباط خوب و سازنده‌ای با ساکنان و شهروندان دست یافته و به عنوان نماینده و سخنگوی مردم در ارتباط با شهرداری قرار گیرند.
وی افزود: به هر حال هدف‌گذاری برای بازآفرینی محلات ناکارآمد شهری آن است که خود ساکنان و شهروندان با حمایت و مشاوره دفاتر تسهیلگری بتوانند طرح‌های عمرانی و بهسازی را مدیریت کنند لذا در این راستا هرچه مردم و شهروندان ارتباط نزدیک‌تر و کارآمدتری با دفاتر تسهیلگری داشته باشند، فرآیند بهسازی محلات با کیفیت بهتری انجام خواهد شد.
حجم بالای درخواست‌های مالی در کمیته‌های نظارتی مناطق کم‌برخوردار
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر خاطرنشان کرد: در مناطق کم‌برخوردار عموماً مراجعات به کمیته‌های نظارتی بابت درخواست تخفیف در عوارض‌های شهری و کاربری‌های تجارتی موقت است و با توجه به وضعیت نامطلوب درآمدی در این مناطق، معوق ماندن حقوق شهرداری و درخواست کمک از جانب شهروندان جزو روال عادی پرونده‌های این کمیته‌ها تلقی می‌شود.
به گفته وی، کمیته‌های نظارتی هم تا آنجا که ضوابط و مصوبات شهری و قوانین بالادستی اجازه دهد در راستای کمک و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر همکاری می‌کنند.
فیضی یادآور شد: تقسیم‌بندی‌های مناطق درآمدی بر اساس اصول مناسبی طراحی شده و با توجه به شرایط و تسهیلاتی که برای شهروندان ساکن در مناطق کم‌برخوردار در این تقسیم‌بندی‌ها تدارک دیده شده؛ امکانات خوبی برای خدمت بیشتر به مردم در آن‌ها لحاظ شده است.
وی یاد آور شد: این شرایط قاعدتاً بابت افزایش رضایتمندی شهروندان می‌‎شود. از جمله شرایط در نظر گرفته شده برای این مناطق اختیار کمیته نظارتی برای تقسیط بدهی شهروندان به مدت ۳۶ ماه بدون سود و بدون نیاز به پرداخت پیش قسط نقدی بوده است.
وی تاکید کرد: همین تقسیم‌بندی و شرایط ویژه نگاه خاص شورای شهر و مدیریت شهری به اقشار ضعیف‌تر کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد است
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->