به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل: یکی از بزرگترین بحران‌های انسانی جهان در افغانستان روی داده است

  • کد خبر: ۱۴۸۷۸۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۲
سازمان ملل: یکی از بزرگترین بحران‌های انسانی جهان در افغانستان روی داده است
نماینده جدید یونیسف در افغانستان اعلام کرد: مردم افغانستان یکی از بزرگترین بحران‌های انسانی در جهان را تجربه می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «فران اکیثا» نماینده جدید صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در افغانستان در نخستین پیام خود به عنوان رئیس دفتر یونیسف در افغانستان اعلام کرد: افغانستان با یکی از بزرگترین بحران‌های انسانی در جهانی روبرو است.

وی افزود: گروه‌های امداد رسان یونیسف به کار خود در افغانستان ادامه خواهند داد تا کودکان، مادران و مردم این کشور را تحت پوشش برنامه‌های خود قرار دهند.

قبل از این نیز اداره هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان گفته بود ۲۸ میلیون نفر (از جمعیت حدود چهل میلیونی افغانستان) به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

براساس گزارش نهاد‌های کمک رسان بین‌المللی حدود هفتاد درصد مردم افغانستان امنیت غذایی ندارند و بیش از چهار میلیون زن و کودک در افغانستان از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.

دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل در این زمینه گفت: ۸۷۵ هزار کودک به سوءتغذیه شدید، دو میلیون و سیصد هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه نسبتا حاد و هشتصد و چهل هزار زن باردار نیز به سوءتغذیه دچار هستند.

گفتنی است مقامات حکومت افغانستان وضعیت بحرانی فعلی در این کشور را ناشی از دو دهه اشغالگری می‌دانند.

چندی قبل سرپرست وزارت خارجه افغانستان گفت: کشور‌های اشغالگر در دو دهه حضور خود مردم افغانستان را با بمب و باروت می‌کشتند و اکنون می‌خواهند با گرسنگی بکشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->