پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سوالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین ۱۴۰۴ وارد کشور خواهد شد آغاز پویش «نه به کار کودک» از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ دستگیری سارقی با یک سرقت در هر ۳۳ ساعت | دزدی روی دور تند! زمان طلایی رویش مجدد مو را از دست ندهید هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت به محض بیدار شدن از خواب، گوشی را چک نکنید! ۲۲ مصدوم درپی واژگون‌شدن اتوبوس اتباع افغانستانی در جوپار کرمان نتایج تکان‌دهنده درباره مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا گیاه ضدسرماخوردگی قوی در آشپزخانه شما! سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هوای کلانشهر مشهد برای تنفس و پیاده‌روی سالم است (۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۸۸۲۹
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
هوای کلانشهر مشهد برای تنفس و پیاده‌روی سالم است (۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: هوای کلانشهر مشهد امروز، یکشنبه شانزدهم بهمن ماه ۱۴۰۱ در شرایط سالم برای تنفس و امکان پیاده‌روی و ورزش قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اله‌پورافزود: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، نشانگر هوای سالم با عدد ۸۰ است و شاخص کنونی هوای این کلانشهر (یک تا ۲ ساعت گذشته) با عدد ۹۰، نشان از سالم بودن هوا دارد.

وی با بیان اینکه شاخص کیفیت هوای منطقه الهیه مشهد نشان از هوای آلوده دارد، اضافه کرد: هم اکنون کیفیت هوا در سایر ۲۲ ایستگاه دارای سنجش هوای این شهر در شرایط سالم برای همه شهروندان قرار دارد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: این روز‌ها پدیده وارونگی هوا موجب تخلیه نشدن آلاینده‌ها و ماندگاری آن‌ها در سطح تنفسی می‌شود و در روز‌های آلوده بیماران قلبی، تنفسی، زنان باردار و کودکان برای حفظ سلامتی خود باید از تردد در سطح شهر پرهیز کنند، اما در روز‌های دارای هوای سالم به شهروندان توصیه پیاده روی و استفاده از هوای سالم را با هدف حفظ سلامتی‌شان داریم که امروز از همان روزهاست.

اله‌پور افزود: هرچند معتقدیم همچنان شایسته است شهروندان مشهدی با کاهش رفت و آمد‌های غیرضروری، نقش موثر خود در بهبود کیفیت هوای این شهر را ایفا کنند.

قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا تا ۵۰ ای. کیو. آی به معنای وضعیت پاک و بین ۵۱ تا ۱۰۰ ای. کیو. آی نشانگر وضعیت سالم است.

همچنین قرار گرفتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۱۰۱ تا ۱۵۰ ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای افراد حساس و کودکان و بین اعداد ۱۵۱ تا ۲۰۰ ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای همه سنین محسوب می‌شود.

قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۲۰۱ تا ۳۰۰ ای. کیو. آی نیز نشانگر وضعیت اضطراری و بالاتر از عدد ۳۰۰ هم نمایانگر وضعیت بحرانی آلودگی هواست.

افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو روزانه در کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد رفت و آمد می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->