جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

گل‌محمدی ادعایش را عملی نکرد

  • کد خبر: ۱۴۹۳۲۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰
گل‌محمدی ادعایش را عملی نکرد
سرمربی پرسپولیس فقط دو بازیکن امید با خود به آبادان برد.

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی گل‌محمدی که بعد از بازی پرسپولیس و آلومینیوم ادعا کرد برای بازی آینده مقابل نفت‌ آبادان با نفرات امیدش به میدان خواهد رفت. از این رو او حتی ۱۰ بازیکن امید را به تمرینات تیمش در طول هفته اضافه کرد اما در نهایت دو بازیکن امید با خود به آبادان برد.

در این میان امیر رفیعی گلر سوم سرخپوشان جانشین علیرضا بیرانوند مصدوم شد و علیرضا بابایی هم مثل چند بازی اخیر نامش در لیست پرسپولیس قرار گرفت.

در واقع یحیی هیچ تغییر خاصی در لیست تیمش ایجاد نکدو تا مشخص شود او فقط قصد داشت جوسازی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->