ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

گزارشی از سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی سیمرغ

  • کد خبر: ۱۴۹۵۲۸
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۸
گزارشی از سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی سیمرغ
پردیس سینمایی سیمرغ مشهد امشب در ۲ سانس میزبان مخاطبان سومین روز برگزاری بیستمین جشنواره فجر مشهد بود و فیلم‌های «روایت ناتمام سیما» و «آن‌ها مرا دوست داشتند» در آن اکران شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هر چند سومین روز جشنواره نیز آنچنان که انتظار می رفت، با استقبال پرشور مخاطبان همراه نبود، اما در مقایسه به روز نخست برگزاری جشنواره، کم کم به تعداد علاقمندان به تماشای فیلمهای جشنواره افزوده می شود.

«روایت ناتمام سیما» ساخته «علیرضا صمدی» روایت زندگی یک پزشک است که تت تاثیر انتشار خبری در فضای مجازی، شرایط زندگی خانوادگی او را دستخوش تغییر می شود.
«آنها مرا دوست داشتند» نیز فیلمی است ساخته «محمدرضا رحمانی» که یک موضوع اجتماعی را به تصویر می کشد.

ضعف روایت در فیلم

یکی از مخاطبان پس از دیدن این دو فیلم می گوید: متاسفانه در غالب فیلم ها و از جمله دو فیلمی که امروز اکران شد، دچار ضعف در روایت هستیم. کارگردان روایت دقیقی را در اختیار نداشته و حتی به فرض دغدغه مند بودن، نتوانسته است به خوبی تصویرسازی کند.

ضعف در اطلاع رسانی

مخاطب دیگری که در ابتدا قصد داشت فیلمی به جز فیل های جشنواره را ببیند و با دیدن پوستر جشنواره در سینما نظر او تغییر کرد گفت: امروز پوستر جشنواره را به صورت اتفاقی دیدم. کاش لااقل در اطراف سینما، تبلیغات محیطی به گونه ای باشد که مخاطبان را جذب سالن سینما کند.

فیلم های کلیشه ای با بازی های نه چندان جذاب

مخاطب دیگری نیز از کلیشه ای بودن روایت ها و عدم انعطاف در بازی های بازیگران می گوید و می افزاید: بعضی از بازیگران حتی تلاش نمی کنند نسبت به رفتارهای زندگی روزمره خود و در روابط اجتماعی، برای فیلم به صورت خاص وقت بگذارند و لااقل تغییری در فرم رفتاری خود صورت دهند. غالبا ما با شخصیت های کلیشه ای مواجه هستیم که بنا به هر دلیل، حتی بازی شاخصی هم ارائه نمی کنند.

ضعف در پردازش موضوعات اجتماعی

مخاطب دیگری نیز اعتقاد دارد وقتی کارگردان تصمیم گرفته یک موضوع اجتماعی را به تصویر بکشد، باید فارغ از شنیده های خود، نظر کارشناسان و صاحب نظران آن حوزه را نیز جویا شود و با پژوهش های دقیق تر، روایت را به گونه ای تنظیم کند که ابعاد مختلف موضوع را مورد بررسی قرار دهد و بتواند مخاطب را اقناع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->