گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم علیرضا ثانی‌فر با «رنگ‌ها همه سیاه هستند» در جشنواره فیلم کوتاه علیرضا قربانی با «ایرانم» راهی جنوب می‌شود ترجمه رمان‌های «ماجرای جالب دافنه» و «گشت جن در خط بنفش» منتشر شد کاهش وزن عجیب «جونا هیل» هنرپیشه هالیوود + عکس گفت‌و‌گو با عباسعلی سپاهی یونسی درباره شاعری در جهان ادبیات کودک و نوجوان نسخه ویژه نابینایان فیلم «دالان سبز» با صدای علیرضا ثانی‌فر اعضای هیئت انتخاب جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی را بشناسید جدیدترین آمار فروش فیلم‌های سینما‌های کشور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | «قسطنطنیه» در رأس گیشه آغاز اکران آنلاین «رویاشهر» همزمان با روز جهانی کودک عیادت قلقلی از سعید پیردوست + فیلم
سرخط خبرها

گزارشی از سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی سیمرغ

  • کد خبر: ۱۴۹۵۲۸
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۸
گزارشی از سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی سیمرغ
پردیس سینمایی سیمرغ مشهد امشب در ۲ سانس میزبان مخاطبان سومین روز برگزاری بیستمین جشنواره فجر مشهد بود و فیلم‌های «روایت ناتمام سیما» و «آن‌ها مرا دوست داشتند» در آن اکران شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هر چند سومین روز جشنواره نیز آنچنان که انتظار می رفت، با استقبال پرشور مخاطبان همراه نبود، اما در مقایسه به روز نخست برگزاری جشنواره، کم کم به تعداد علاقمندان به تماشای فیلمهای جشنواره افزوده می شود.

«روایت ناتمام سیما» ساخته «علیرضا صمدی» روایت زندگی یک پزشک است که تت تاثیر انتشار خبری در فضای مجازی، شرایط زندگی خانوادگی او را دستخوش تغییر می شود.
«آنها مرا دوست داشتند» نیز فیلمی است ساخته «محمدرضا رحمانی» که یک موضوع اجتماعی را به تصویر می کشد.

ضعف روایت در فیلم

یکی از مخاطبان پس از دیدن این دو فیلم می گوید: متاسفانه در غالب فیلم ها و از جمله دو فیلمی که امروز اکران شد، دچار ضعف در روایت هستیم. کارگردان روایت دقیقی را در اختیار نداشته و حتی به فرض دغدغه مند بودن، نتوانسته است به خوبی تصویرسازی کند.

ضعف در اطلاع رسانی

مخاطب دیگری که در ابتدا قصد داشت فیلمی به جز فیل های جشنواره را ببیند و با دیدن پوستر جشنواره در سینما نظر او تغییر کرد گفت: امروز پوستر جشنواره را به صورت اتفاقی دیدم. کاش لااقل در اطراف سینما، تبلیغات محیطی به گونه ای باشد که مخاطبان را جذب سالن سینما کند.

فیلم های کلیشه ای با بازی های نه چندان جذاب

مخاطب دیگری نیز از کلیشه ای بودن روایت ها و عدم انعطاف در بازی های بازیگران می گوید و می افزاید: بعضی از بازیگران حتی تلاش نمی کنند نسبت به رفتارهای زندگی روزمره خود و در روابط اجتماعی، برای فیلم به صورت خاص وقت بگذارند و لااقل تغییری در فرم رفتاری خود صورت دهند. غالبا ما با شخصیت های کلیشه ای مواجه هستیم که بنا به هر دلیل، حتی بازی شاخصی هم ارائه نمی کنند.

ضعف در پردازش موضوعات اجتماعی

مخاطب دیگری نیز اعتقاد دارد وقتی کارگردان تصمیم گرفته یک موضوع اجتماعی را به تصویر بکشد، باید فارغ از شنیده های خود، نظر کارشناسان و صاحب نظران آن حوزه را نیز جویا شود و با پژوهش های دقیق تر، روایت را به گونه ای تنظیم کند که ابعاد مختلف موضوع را مورد بررسی قرار دهد و بتواند مخاطب را اقناع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->