ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

انتشار جدید «قصه‌های مجید» هوشنگ مرادی کرمانی

  • کد خبر: ۱۵۰۱۲۸
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
انتشار جدید «قصه‌های مجید» هوشنگ مرادی کرمانی
کتاب «قصه‌های مجید» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی به چاپ سی و هشتم رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «قصه‌های مجید» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی به‌تازگی توسط انتشارات معین به چاپ سی و هشتم رسیده است.

«قصه‌های مجید» ابتدا یک مجموعه ۵ جلدی بود که بعد‌ها در قالب یک‌مجلد منتشر شد. اولین‌جلد این مجموعه سال ۵۸ منتشر شد. داستان‌های شخصیت مجید، به‌واسطه اقتباس تلویزیونی و سریالی که کیومرث پوراحمد براساس آن ساخت، در ایران شناخته می‌شوند. «قصه‌های مجید» موفق شد عناوین کتاب برگزیده شورای کتاب کودک، کتاب برگزیده سال ۱۳۶۴، کتاب برگزیده مجله‌های سروش نوجوان و مجله کیهان بچه‌ها و کتاب برگزیده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را برای نویسنده‌اش به ارمغان بیاورد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«آری، در این دنیای بزرگ همهٔ مردم زحمت می‌کشند و کارشان به حال جامعه مفید می‌باشد. دکتر‌ها مریض‌ها را معالجه می‌نمایند و مهندس‌ها نقشهٔ ساختمان می‌کشند و معلم‌ها بچه‌های مردم را باسواد می‌سازند که در آتیه کور و بی سواد بار نیایند. سربازان در جنگ‌ها شرکت می‌نمایند و نمی‌گذارند دشمنان بی مروت و از خدا بی خبر دستشان به مال و ناموس و وطن عزیز ما دراز شود. پاسبان‌ها شب‌ها بی خوابی می‌کشند و دزد‌ها را می‌گیرند و به زندان می‌برند. همین طور بقال و عطار و کفاش و نجار و آهنگر برای این مردم خدمت می‌کنند. بیشتر ما دانش آموزان که در سر کلاس‌ها می‌باشیم پدر و مادرمان انتظار دارند که دکتر و مهندس بشویم و در جامعه آبرومند بشویم. اگر درس را از میان کار رها کردیم و پول پدر مادرمان نرسید که به کلاس بالاتر برویم و یا تنبل بازی در بیاریم کاسب می‌شویم. کاسبی هم خوب است. جامعه به کاسب احتیاج دارد. کارگر هم مخصوصاً زحمت می‌کشد. پدران ما اکثرشان کاسب یا کارگر می‌باشند و خیلی هم افتخار می‌نمایند. پس نمی‌توانیم بگوییم که چه کسی بیشتر به مردم خدمت می‌کند.»

چاپ سی وهشتم این کتاب با ۶۸۰ صفحه با جلد گالینگور عرضه شده است.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->