امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از مؤسسه شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا، صدای شهر امام‌رضا(ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه
سرخط خبرها

انتشار کتاب «یکصدگانه اندیشه و سیاست»

  • کد خبر: ۱۳۹۳۰۳
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲
انتشار کتاب «یکصدگانه اندیشه و سیاست»
کتاب «یکصدگانه اندیشه و سیاست» روانه بازار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «یکصدگانه اندیشه و سیاست» در قالب یادداشت و اندیشه‌های روزنامه نگار آزاد به قلم سیدمحمود کمال آرا دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی، توسط اندیشکده روابط بین الملل در ۲۸۴ صفحه و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان همزمان با روز دانشجو منتشر و روانه بازار شد.

این کتاب در هفت فصل با عناوین؛ اندیشه ورزی و سیاست، اندیشه سیاسی، اسلام و سیاست، ایران و سیاست، بین الملل و سیاست، سازمان‌های امنیتی و سیاست و همچنین تاریخ انقلاب و سیاست گردآوری شده و در انتهای آن پیوستی با عنوان داستان و سیاست نگاشته شده است.

نویسنده این کتاب در بخشی آورده است:

از آنجا که شاید خواندن یک کتاب قطور با یک موضوع مشخص کمی زمان بر و در شرایط امروزی (با وجود شبکه‌های اجتماعی و گردش اطلاعات) کمی خارج از حوصله باشد، بگمانم جمع آوری این کتاب و یادداشت‌های یکصدگانه‌ی کوتاهش، حداقل کلید واژه‌هایی را برای آغاز اندیشه و پژوهش در اختیار مخاطب بگذارد و او را سریعتر در برخی از مسائل به جمع‌بندی برساند. در این کتاب سعی شده تا با نگاه واقع بینانه به موضوعات روزمره‌ی اندیشه ورزی و اندیشه‌ی سیاسی جهان پراخته شود و در شرایطی که در برخی موضوعات شاید بیان مستقیم مطلب خارج از توان بوده، با واقعیت‌های تاریخی خواننده را به سمت خواستگاه پژوهشی در سرفصل‌های این مجموعه پژوهشی کشانیده باشد.

در پشت جلد این کتاب آمده است:

این کتاب از دریچه‌ی ضرورت اندیشیدن در جامعه مدنی به تاریخ و اندیشه سیاسی می‌رسد و سپس سیاست داخلی، خارجی و مناسبات بین المللی را با اندیشه و دیدگاهی متفاوت تحلیل و یا روایت می‌کند. یادداشت‌های این کتاب گریز کوتاهی است بر یکصد موضوع در اندیشه و سیاست تا مخاطب با کنار هم قرار دادن نتایج پژوهشی، پرسش‌های ذهنی خود را بدون اندیشیدن پاسخ ندهد. یادداشت‌های این مجموعه یکصدگانه، هرکدام قطعه‌ای مجزا از یک پازل یکصد قسمتی است که جمع‌بندی نهایی آن، همین امروز جهان ما را به تصویر خواهد کشید.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->