پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

فتح الله‌زاده کمیته انضباطی را متهم کرد!

  • کد خبر: ۱۵۰۳۲۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
فتح الله‌زاده کمیته انضباطی را متهم کرد!
علی فتح الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال مدعی شده حکم دوباره علیه ساپینتو سنگ اندازی به سمت قطار در حرکت استقلال است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی فتح الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال بعد از اعلام دوباره محرومیت ساپینتو مدعی شد که برخی درحال سنگ اندازی به سمت قطار درحرکت استقلال هستند و می‌خواهند این تیم را که تازه جان گرفته را متوقف کنند! اینکه منظور مدیرعامل باشگاه استقلال چه کسانی هستند به درستی روشن نیست، اما ظاهرا مسئول باشگاه استقلال نوک پیکان انتقاد خود را به سمت مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نشانه رفته که بعد از بازی با پیکان محرومیت دو جلسه‌ای ساپینتو را اعلام کردند.

فتح الله‌زده در همین راستا قصد دارد دست به دامان رئیس فدراسیون فوتبال شود. او دراین باره چنین گفته است: «مقصر این مسایل، شروع کننده حواشی هستند نه ساپینتو. شخصا پیگیر این اتفاقات هستم و اجازه نمی‌دهم کسی حق استقلال را پایمال کند. استقلال مکتب قدرت، عزت و افتخار است و هرگز اجازه نمی‌دهیم با کار‌های غیر فوتبالی به تیم ما آسیب بزنند. شخصا از طریق ریاست فدراسیون پیگیر این مسایل هستم.  استقلال بیشترین لطمه را بابت داوری خورده و ما امتیازات بسیاری به خاطر اشتباهات داوران از دست داده‌ایم. حالا که به یک سوم پایانی لیگ رسیده‌ایم و حساسیت مسابقات بالاتر رفته، فدراسیون فوتبال باید با نهایت دقت اقدام به چینش داوران بکند. به هیچ وجه اجازه نمی‌دهم هیچ حقی از استقلال چه در کمیته انضباطی و چه به خاطر اشتباهات داوری ضایع شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->