قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خبر خوش وزارت راه برای ساکنان بافت‌های فرسوده

  • کد خبر: ۱۵۰۳۷۵
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۱
خبر خوش وزارت راه برای ساکنان بافت‌های فرسوده
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: قطعات ریز دانه‌ای بافت فرسوده که توانایی تجمیع با پلاک‌های دیگر را ندارند می‌توانند به تنهایی وارد ساخت و ساز شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق مالواجرد معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که بسته تشویقی ابلاغی توسط وزیر راه و شهرسازی مصوبه شورایعالی شهرسازی و معاری ایران است اظهار کرد: شورایعالی شهرسازی بالاترین نهاد سیاست‌گذار در حوزه شهر و آمایش است طبق ماده هفت تاسیس شورای‌عالی مصوبات آن لازم الاجراست.

وی با اشاره به اینکه ضوابط و مقررات جاری در بافت‌های تاریخی با بافت فرسوده اساسا متفاوت است افزود: محدوده بافت تاریخی در ۱۶۸ شهر مشخص است، از این رو بافت تاریخی شناسنامه و هویت ماست.

وی تصریح کرد: نوع ضوابط در ساخت و ساز در محدوه شهری متفاوت است لذا در بافت تاریخی احیا و مرمت و در بافت فرسوده نوسازی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در دهه‌های گذشته یک دیدگاه غالبی دربافت‌های فرسوده وجود داشته که با دخالت شهرداری و دولت این بافت‌ها خریداری و تجمیع شود اضافه کرد: به دلیل دخالت ندادن افراد ساکن در بافت‌های فرسوده در ساخت و ساز تاکنون نتوانستیم نتیجه مورد دلخواه را به دست بیاوریم، بنابراین با مصوبه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در چندبخش مشارکت دادن مردم مد نظر قرار گرفته است.

مالواجرد با بیان اینکه اگر مردم بخواهند سرمایه گذار بافت فرسوده آن‌ها را نوسازی کند تشویقاتی برای آن در نظر گرفته شده است اعلام کرد: سرمایه گذار با تجمیع بافت‌های فرسوده و رساندن آن به بلوک شهری از تشویق تراکم دوطبقه‌ای برخوردار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه حدنصاب تفکیک در شهر‌های مختلف متفاوت است بیان داشت: در برخی شهر‌ها ممکن است حدنصاب تفکیک ۳۰۰ و در شهری دیگر ۲۰۰ متر باشد. اکثریت دانه‌بندی در شهر‌های مختلف زیر ۱۵۰ متر است و با مصوبه شورایعالی این اجازه به مالکین داده می‌شود که اگر ملک آن زیر حد نصاب باشد بنابر مختصات و اقلیم آن شهر وارد پروسه ساخت و ساز شود.

وی تاکید کرد: قطعات ریز دانه‌ای که توانایی تجمیع با پلاک‌های دیگر را ندارند می‌توانند به تنهایی وارد ساخت و ساز شوند.

وی با بیان اینکه تسهیلاتی که برای بافت فرسوده در نظرگرفته شده ویژه است یادآور شد: برای دادن تسهیلات به بافت‌های فرسوده باید اولویت بندی داشت به طور مثال باید سه فاکتور را درنظر گرفت معبر، ریزدانگی و ناپایداری که اگر بافت فرسوده هرسه فاکتور مذکور را داشته باشد در اولویت تسهیلات قرار می‌گیرد.

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با شاره به پیگیری‌های صورت گرفته از وزارت میراث فرهنگی برای دریافت تسهیلات مقاوم سازی بافت‌های تاریخی خاطر نشان کرد: در برنامه هفتم این موضوع در دستور کار قرار دارد.

صادق مالواجرد گفت: با توجه به این‌که در خصوص اراضی قولنامه‌ای منع قانونی وجود دارد در تلاشیم با همکاری وزارت کشور و سازمان ثبت و اسناد تا مشکلات از این دست را به حداقل برسانیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->