گزارشی از ششمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | رکوردشکنی ۲۰ هزار نفری مخاطبان لولی؛ فیلمی سردرگم و کسل‌کننده ناتور دشت؛ روایتی رازآلود اما ناتمام فراخوان دوره آموزش شعر کلک خیال + لینک ثبت نام درباره فیلم «موسی کلیم‌الله(ع)» ابراهیم حاتمی‌کیا | چالش روایت تازه از قصه‌ای کهن حضور ۲۰ هزار مخاطب در ۵ شب اول جشنواره فیلم فجر در مشهد برنامه اکران روز هفتم جشنواره فیلم فجر در مشهد + جزئیات و لینک خرید بلیت (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) محسن عقیلی: «خدای جنگ» فیلمی است که باید دیده شود آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) پاسخ ساترا به حواشی سریال تاسیان اعلام برندگان جوایز انتخاب منتقدان ۲۰۲۵ جزئیات ناگفته درباره داستان سریال تاسیان بهنوش صادقی: «مرد آرام» روایتی از امید و تلاش برای آینده‌ای بهتر است نیل ردکلیف، بازیگر فیلم هری پاتر، به فیلم به مرد اعتماد کن پیوست استقبال کم‌نظیر مردم از فیلم پیرپسر در جشنواره فجر نویسنده و پژوهشگر سینما: چالش اصلی جشنواره فجر فیلمنامه‌های ضعیف است
سرخط خبرها

«بابک حمیدیان» بالاخره از جشنواره چهل و یکم فجر جایزه گرفت!

  • کد خبر: ۱۵۰۳۸۲
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۴
«بابک حمیدیان» بالاخره از جشنواره چهل و یکم فجر جایزه گرفت!
جایزه هیات داوران فیلم‌های قرآنی چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به «حامد عنقا» به خاطر نگارش فیلمنامه قرآنیِ «غریب» و «بابک حمیدیان» رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، هیات داورانِ معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز سه شنبه ۲۵ بهمن و در پنجمین سال متوالی، برای انتخاب آثار الهام گرفته از مفاهیم و مضامین قرآن بعد از تماشا و بررسی فیلم‌های چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، جایزه خود را به حامد عنقا به خاطر نگارش فیلمنامه قرآنیِ غریب و بابک حمیدیان برای بازی در فیلم غریب در خلق شخصیت شهید محمد بروجردی اهدا کرد.

در بیانیه هیات داورانِ فیلم‌هایِ قرآنی چهل و یکمین جشنواره بین المللیِ فیلم فجر آمده است: فیلم قرآنی صرفا در ژانر (گونه) تاریخی نمی‌گنجد. زیرا قرآن هم، مانند خالق یکتای بی همتایش بی نهایت وسیع و عمیق است و نه تنها فراتر از ژانر‌ها بلکه فراتر از همه اندیشه ها، زمان ها، مکان‌ها و حتی جهان هاست؛ بنابراین هر ژانری از فیلم‌های سینمایی که محتوا و مضمون آن یادآور الله، پیامبران، ائمه اطهار و مفاهیم قرآن باشد، یک اثر قرآنی به حساب می‌آید.

این بیانیه می‌افزاید: اینک با توجه به اهمیت تولید فیلم‌های قرآنی و به منظور تشویق هنرمندان جهت ترویج فرهنگ قرآن در سینمای ایران و جهان، امسال پنجمین سال متوالی است که هیات داوران معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن سر فرود آوردن بر آستان مقدس قرآن کریم، از تک تک اصحاب هنر سینما و تمامی مسئولان برگزاری چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر سپاسگزار است و از کلیه هنرمندانی که در راستای معرفی قرآن مجید و ارتقاء هنر سینمای قرانی سعی و تلاش می‌کنند نهایت قدردانی را بعمل می‌آورد.

هیات داوران معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره‌های گذشته جشنواره فیلم فجر، این فیلم‌ها و هنرمندان را انتخاب کرده بود. نرگس آبیار برای فیلم شبی که ماه کامل شد، مهدی فقیه به پاس یک عمر فعالیتِ هنری در ایفای نقشِ انسان‌های مُصلح و قرآنی، محمد حبیبی منصور برای مستند بانو، محسن عنایتی برای پویانمایی (انیمیشن) بنیامین، سیاوش سرمدی برای فیلم منصور، حسین دارابی، احسان ثقفی و احمد حیدریان نویسندگان فیلم‌نامه مصلحت، نازنین فراهانی به خاطر نقش آفرینیِ زیبا و متفاوت در راستای ترسیم عفو و بخشش در آموزه‌های دینی، بهروز شعیبی برای حضور در شکل گیری فیلم‌های مُلهم از مفاهیم و مضامین قرآن و عترت، کیوان علیمحمدی و علی اکبر حیدری به خاطر انعکاس حماسه جاوید ایثار و شهادتِ خلبانان جان برکفِ جهاد مقدس.

هیات داورانِ فیلم‌هایِ قرآنی چهل و یکمین جشنواره بین المللیِ فیلم فجر متشکل از عباس صالح مدرسه‌ای، کارگردان و تهیه کننده سینما، امیرعباس قِلیچ لو، بازیگر، فیلمنامه نویس و کارگردان، سید مصطفی زراوندیان، فیلمنامه‌نویس، بهمن حبشی، استاد دانشگاه، پژوهشگر و مشاور فیلمنامه و محمدرضا اسلاملو، فیلمبردار و کارگردان است که علاوه بر محتوای کلی، سایر تخصص‌های مولف و موثر نظیر فیلمبردار، فیلمنامه نویس، تهیه کننده و بازیگر شاخص در فیلم‌های قرآنی فجر امسال را مورد بررسی قرار دادند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->