پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان؛ از بی انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود
سرخط خبرها

مسمومیت‌های سریالی قم منجر به فوت دانش‌آموزی شده است؟

  • کد خبر: ۱۵۰۵۷۰
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۰
مسمومیت‌های سریالی قم منجر به فوت دانش‌آموزی شده است؟
وزیر آموزش و پرورش درباره مسمومیت‌های اخیر دانش آموزان در استان قم، به شایعات درباره فلج شدن یا فوت دانش‌آموزانی واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری در حاشیه پنجاه و نهمین نشست کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور درباره مسمومیت های اخیر دانش آموزان در استان قم توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در استان قم نهادهای مختلفی مشغول بررسی این موضوع هستند. شایعات موج‌های رسانه‌ای خارج از کشور در این موضوع باعث نگرانی برخی خانواده‌ها را به همراه داشت. در این خصوص تلفات جانی نداشتیم، اما برخی شایعه کرده‌اند که دانش‌آموزان فوت کرده‌اند یا دچار عوارضی همچون فلجی شده‌اند که این شایعات تکذیب می‌شود.

وی با بیان اینکه هیچ دانش‌آموزی در این ماجرا فوت نکرده است، اضافه کرد: بسیاری از دانش آموزان سرپایی درمان و برخی دیگر یک شب را در بیمارستان گذراندند. برخی خانواده‌ها نیز به علت انتشار شایعات نگران عواقب و اثرات بعدی مسمومیت و استشمام بو بودند که این موضوع هم رد شده است.

نوری همچنین درباره خروجی نشست کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: یکی از زیرمجوعه های شورای عالی قرآن، همین کمیسیون است که هدفش ترویج فرهنگ قرآن در جامعه هدف آموزش و پرورش یعنی دانش آموزان وهمچنین دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است.

وی افزود: طرح های زیادی ارائه و اقداماتی در این زمینه در دست انجام است که از جمله آنها می‌توان به طرح ملی اتقان اشاره کرد که یک هدف آن توانمندسازی همکاران در پایه اول ابتدایی است که در پنج استان شروع شده و به تدریج تعمیم می یابد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طرح پیشنهادی دیگر ما این بود که در قالب یک طرح مشترک با موسسات قرآنی، دارالقرآن ها فعال شوند که به تصویب رسید اظهار کرد: طرح دیگر این بود که از ظرفیت فضاهای در اختیار همچون دارالقرآن ها، کانون های فرهنگی تربیتی، کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان استفاده کنیم تا به هدف پرورش ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور و سه میلیون حافظ قرآن در آموزش و پرورش برسیم.

نوری ادامه‌داد: درباره راه اندازی مدارس تخصصی قرآن نیز مباحثی مطرح و قرار شد پیشنهادی در این باره آماده و در کمیسیون برنامه درسی شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و تصویب شود. دانشگاه فرهنگیان نیز باید در مهارت آموزی قرآن و معارف اسلامی به دانشجومعلمان و جذب سرآمدان قرآنی در دانشگاه فرهنگیان اقداماتی را انجام دهد.

وی درباره جذب معلمان قرآن از حوزه های علمیه، دارالقرآن ها و... گفت: جذب تابع مقررات خودش است و سازمان اداری استخدامی آن را تعیین می‌کند. 

وزیر آموزش و پرورش همچنین در سخنرانی که در این نشست داشت با اشاره به اجرای طرح «اتقان» گفت: این طرح، نخستین هدفگذاری ما در حوزه قرآن است که به خوبی پیش می‌رود و دانش آموزان پس از فارغ التحصیلی قرآن را می‌آموزند. 

وی ادامه داد: بسته‌های آموزشی و قرآنی برای دانش آموزان در شهر زلزله زده خوی فراهم می شود. همچنین برای کمک به کشورهای زلزله زده ترکیه و سوریه اعلام آمادگی می‌کنیم. 

نوری در این نشست به تعطیلی مدارس در دوران کرونا اشاره و اظهار کرد: دانش آموزان سه سال به دلیل کرونا در خانه ماندند و این در حالی بود که مدارس سایر کشورها باز بودند. اخیرا نیز تعطیلی هایی در برخی شهرها به علت آلودگی هوا داشتیم. شواهد نشان داده است که مدارس سایر کشورها هم برای آلودگی هوا در زیر شاخص ۲۰۰ تعطیل نمی‌شوند.

وی ادامه داد: البته باید سلامت دانش‌آموزان در اولویت اول باشد ولی مقوله تربیت و سلامت روان آنها هم باید مد نظر قرار گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->