خراسان رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خراسان رضوی ۴۹۷ هزار نفر بی سواد دارد

  • کد خبر: ۱۵۷۲۲۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸
خراسان رضوی ۴۹۷ هزار نفر بی سواد دارد
معاون هماهنگ کننده امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: ۴۹۷ هزار و ۱۰۶ نفر در زمره افراد بی سواد، افرادی که هیچ سواد خواندن و نوشتن ندارند در این استان شناسایی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی نژاد روز سه شنبه در نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان خراسان رضوی افزود: با توجه به تکالیف محول شده، ۲۵۴ هزار و ۶۵۴ نفر از آنان در اولویت جامعه هدف نهضت سوادآموزی هستند.

وی بیان کرد: اولویت نخست در سواد آموزی، بازماندگان از تحصیل و افراد بی سواد با سنین ۱۰ تا ۴۹ سال هستند و ۲۴۲ هزار و ۴۵۲ هزار نفر بی سواد دیگر نیز به دلیل سن بالای ۶۵ سال و معرفی شده از سوی دستگاههای اجرایی دیگر در اولویت بعدی سواد آموزی قرار دارند.

حجت الاسلام گنابادی نژاد با اشاره به نقش دستگاههای مختلف در کاهش بی سوادی در خراسان رضوی گفت: هر یک از دستگاه های مربوطه از جمله بهزیستی، اتباع و امور مهاجران و دیگر سازمان ها باید تمامی اقدامات ریشه کنی بی سوادی در دستگاه خویش را انجام دهند و نهضت سواد آموزی فقط معیارها و شاخص ها را برای آنها تبیین کند.

معاون استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در امر ریشه کنی بی سوادی باید نهادهایی از جمله هلال احمر که دارای شبکه مردمی هستند، پای کار بیایند و از ظرفیت های خویش در این مسیر استفاده کنند.

وی عنوان کرد: موضوع سواد آموزی برای پیشبرد افراد کشور مهم است، لذا برای تحقق آن باید راهکارهای ارائه شده دستگاه های مربوطه از مرحله شناسایی تا تعلیم سهل، روان و اجرایی باشد.

سهم ۷۰ درصدی بانوان در جامعه تعلیم دهندگان خراسان رضوی

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: ۷۰ درصد جامعه معلمان و تعلیم دهندگان استان خراسان رضوی را بانوان تشکیل می دهند و آقایان تمایلی به حضور در این عرصه ندارند.

سید امیر شوشتری تصریح کرد: برای حمایت از بخش نهضت سوادآموزی نیازمند کمک خادم یاران، بسیج و نیروی هلال احمر به صورت جهادی هستیم، چراکه استخدام آنها به دلیل برخی مشکلات با معذوریت همراه است.

وی با اشاره به طرح های مختلف سواد آموزی در خراسان رضوی بیان کرد: طرح شهید "محمودوند" یکی از طرح های موفق حوزه سواد آموزی بوده است که باید اینگونه طرح ها بیشتر اجرایی شود.

خراسان رضوی رتبه دوم جذب سواد آموزی در کشور را دارد

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این نشست گفت: شهرستان های خراسان رضوی بین ۹۳ تا ۹۸ درصد ضریب سواد آموزی دارد که از این جهت رتبه دوم کشوری پس از استان خوزستان را در اختیار دارد.

سید جمال وزیری خاطر نشان کرد: بر اساس کد ملی های ثبت شده در سال تحصیلی جاری، ۲۰ هزار و ۴۴۶ نفر در مقطع دوره ابتدایی از تحصیل بازمانده اند که از این تعداد ۴۳ درصد مردان و ۵۷ درصد را زنان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه بیشتر بازماندگان از تحصیل در مناطق شهری ساکن هستند، بیان کرد: کمبود نیروی آموزش دهنده، تعریف محدود در سامانه و همچنین نبود منابع اعتباری از مهمترین دلایل اختلال در سیستم آموزشی استان است.

در ادامه این نشست نیز برخی از کارشناسان و فعالان حوزه آموزش و پرورش به بیان نظرات و پیشنهاد های مختلف جهت ارتقای باسوادی در خراسان رضوی پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->