رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
شهرداری پای کار مدرن سازی بازار میوه

میدان‌بار مرکزی مشهد تا دهه اول بهمن جانمایی می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۰۶۶
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱
میدان‌بار مرکزی مشهد تا دهه اول بهمن جانمایی می‌شود
شهرداری مشهد به منظور سهولت دسترسی شهروندان به میوه و تره‌بار به قیمت مناسب احداث میدان بار مرکزی مشهد را در دستور کار قرار داده است.
امیر‌رضا وثوقی - تغییر الگو‌های سکونت در شهر‌ها باعث شده است که از یک‌سو نیاز به مصرف محصولات میوه و تره‌بار دو‌چندان شود و از سوی دیگر شیوه عرضه این‌گونه محصولات به شهروندان تغییر کند، به‌گونه‌ای که ضرورت ارائه این محصولات به صورت آسان، با قیمتی مناسب، نگهداری اصولی، جلوگیری از اتلاف آن‌ها در فروشگاه‌های کوچک و پراکنده در شهر و با برنامه‌ریزی همه‌جانبه کاملا احساس می‌شود. برای پاسخ‌گویی به این نیاز راهکار تأسیس میدان‌ها و بازارچه‌های میوه و تره‌بار مطرح شده است. در این راستا و به منظور سهولت دسترسی شهروندان به میوه و تره‌بار به قیمت مناسب شهرداری مشهد احداث میدان بار مرکزی مشهد را در دستور کار قرار داده است. براین اساس مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد از اعلام نظر نهایی مشاور درخصوص طرح جانمایی میدان‌بار مرکزی مشهد تا پایان دهه اول بهمن خبر داد.

بهروز کیانی به شهرآراگفت‌: میدان بار‌های موجود در مشهد به مرور زمان داخل بافت شهر قرار گرفتند و معضلات ترفیکی و آلایندگی برای شهر ایجاد کردند، لذا باید این میدان‌بار‌ها به خارج شهر منتقل شوند. همچنین ایجاد میدان‌بار مرکزی به دلیل نقش شهرداری در مدیریت آن می‌تواند زمینه عرضه و توزیع مناسب میوه به بازار را فراهم کند و منجر به کنترل نرخ‌ها شود.

وی با اشاره به تفاوت میدان‌بار مرکزی با میدان‌های میوه و تره‌بار شهر گفت: میدان‌های شهر به شکل سنتی تنها وظیفه توزیع میوه و تره‌بار را برعهده دارند، اما هدف ما از ایجاد میدان‌بار مرکزی بسیار گسترده‌تر است. این مجموعه باید دارای انبارها، سردخانه‌های عظیم، سورتینگ میوه، صنایع تبدیلی برای خشک کردن و کمپوت‌سازی باشد تا تمام پازل‌های دخیل در فراوری میوه در یک مجموعه مشخص تجمیع شود و مشهد به یک میدان‌بار مدرن دست یابد که همه حلقه‌های دخیل در حوزه میوه و تره‌بار در آن تعبیه شده باشد. وی در خصوص جانمایی این پروژه اظهار کرد: مشاوران و کارشناسان در حال بررسی پهنه‌های مختلف برای جانمایی این پروژه هستند تا همه پیوست‌های زیست‌محیطی و حرفه‌ای در انتخاب مکان مناسب برای اجرای این پروژه در نظر گفته شود و امیدواریم حداکثر تا پایان هفته اول بهمن به جمع‌بندی در خصوص مکان اجرای این طرح بزرگ شهری برسیم.

حل معضل تعدد مراکز عرضه
رئیس اتحادیه میدان‌بار مشهد نیز درخصوص اهمیت ایجاد میدان‌بار مرکزی مشهد به شهرآراگفت: در هرصنفی به خصوص میوه و تره‌بار وجود یک مرکز تخصصی و تجمیع حرفه‌های زیرمجموعه آن در یک مکان مشخص الزامی و مورد نیاز است، اما متأسفانه در سال‌های گذشته نبود کارشناسی لازم در مشهد منجر به پراکندگی عرضه میوه و تره‌بار شده است. وی در خصوص معضل وجود تعداد زیاد بارفروشی در شهر گفت: این تعدد بارفروشی باعث ایجاد چنددستگی در زمینه توزیع میوه و کنترل نداشتن بر توزیع در شهر شده است. ما نیاز به یک میدان‌بار مرکزی مجهز به سردخانه، مرکز بسته‌بندی و شست‌وشو داریم تا نیاز‌های موجود در صنف میوه و تره‌بار را پاسخ دهیم. وی با اشاره به حساس بودن انتخاب مکان مناسب برای ایجاد میدان‌بار مرکزی اظهار کرد: باید در انتخاب مکان مناسب کارشناسی صورت گیرد، زیرا بخشی از محصولات کشاورزی که وارد مشهد می‌شود به دیگر استان‌ها و کشور‌ها صادر می‌شود. علاوه بر این باید دسترسی این میدان‌بار مرکزی به شاه‌راه‌های مختلف تردد کامیون‌ها و کشنده‌ها برای حمل و ارسال بار فراهم باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->