غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) درخواست کمیسیون امنیت ملی مجلس برای اعمال محدودیت در بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس در آذربایجان غربی | دو نفر شهید شدند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) شایعه حمله به پتروشیمی شهید تندگویان تکذیب شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تجمع اعتراضی در برلین علیه حمله اسرائیل به ایران و جنایات غزه جزئیاتی از دو انفجار در بخش گاز کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه | عراقچی: رژیم صهیونیستی، به صورت ذاتی دشمن دیپلماسی است عمان لغو دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را اعلام کرد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وام ازدواج در سال ۱۴۰۲ به ۴۴۰ میلیون تومان رسید+جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۰۷۰۸
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷
  • ۱
وام ازدواج در سال ۱۴۰۲ به ۴۴۰ میلیون تومان رسید+جزئیات
سخنگوی کمیسیون تلفیق اعلام کرد: با توجه به مصوبه عصر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از ۱/۱ /۱۳۹۸ است، ۱۸۰ میلیون تومان و با دوره بازپرداخت ۱۰ ساله باشد؛ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای مردان  زیر ۲۵ سال و خانم‌های زیر ۲۳ سال ۲۲۰ میلیون تومان تعیین شد.

تصویب وام ازدواج جوانان به میزان ۲۲۰ میلیون تومان و همچنین تعیین تسهیلات فرزندآوری و ودیعه مسکن خبر داد.

به گزارش ایسنا، رحیم زارع با اشاره به مصوبه عصر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت: کمیسیون تلفیق تصویب کرد که تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از ۱/۱ /۱۳۹۸ است، ۱۸۰ میلیون تومان و با دوره بازپرداخت ۱۰ ساله باشد؛ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای مردان  زیر ۲۵ سال و خانم‌های زیر ۲۳ سال ۲۲۰ میلیون تومان تعیین شد.

وی ادامه داد: برای فرزندانی که از سال ۱۴۰۰ به دنیا آمده‌اند، تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به ازای فرزند اول ۳۰ میلیون تومان و به ازای فرزند دوم ۶۰ میلیون تومان و به ازای فرزند سوم ۹۰ میلیون تومان و به ازای فرزند چهارم ۱۲۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنجم و به بعد ۱۵۰ میلیون تومان در سال آینده تعیین شد.

زارع اضافه کرد: تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن برای خانواده های فاقد مسکن که از ابتدای سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند به میزان ۲۰۰ میلیون تومان است.

وی افزود: در زمینه تامین جهیزیه کالای ایرانی، مبلغ ۵ هزار میلیارد ریال از منابع صدر این تبصره با معرفی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برای تامین جهیزیه کالای ایرانی و لوازم منزل زوج‌هایی که از تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری استفاده نکرده اند به نهادهای مزبور اختصاص می یابد؛ همچنین در صورتی که تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۲ این بخش از تبصره ۱۶ لایحه بودجه، عملکرد نداشته باشد منابع آن صرف پرداخت تسهیلات موضوع اجزای یک و دو این تبصره می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۸
0
0
بنده در تاریخ ۵ تیر۹۸ ازدواج کردم ایاوام به من تعلق می‌گیرد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->