پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند
سرخط خبرها

شهرداری‌ها به کمک مناطق سیل‌زده سیستان وبلوچستان رفتند

  • کد خبر: ۱۵۰۷۵
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۱
شهرداری‌ها به کمک مناطق سیل‌زده سیستان وبلوچستان رفتند
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور، از اعزام کاروان‌های تجهیزات و امکانات برای انجام فعالیت‌های امدادی و عمرانی به مناطق سیل‌زده استان سیستان وبلوچستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی جمالی نژاد با بیان این مطلب گفت: اعزام کمک‌های شهرداری ها، نظیر کمک رسانی آنان به مناطق آسیب دیده از سیل ابتدای امسال، در دستور کار آنان قرار دارد و تاکنون کمک‌های مختلفی از شهرداری‌های کشور به مناطق سیلزده استان سیستان و بلوچستان اعزام شده و در حال اعزام است.
وی ادامه داد: یک دستگاه بیل مکانیکی، یک دستگاه گریدر، یک دستگاه لودر، ١٠ دستگاه کمپرسی اتکو و اکسور، یک دستگاه خودروی نورافشان، دو دستگاه جرثقیل سه تنی و یکدستگاه خودرو AF حریق، یک دستگاه پمپ واریسکوبا متعلقات مربوطه، دودستگاه پمپ ابارا با متعلقات مربوطه، پنج دستگاه پمپ فوکس، چهل دستگاه پمپ کف کش و لجن کش و چهار دستگاه موتور برق تجهیزاتی هستند که از شهرداری تهران برای کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اعزام شده اند.
جمالی نژاد اضافه کرد: از شهرداری اصفهان نیرو‌ها و تجهیزات امدادی در راه مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان است که تاکنون ۱۳ دستگاه پمپ اعم از روبین و لجن کش اعزام شده و ماشین آلات عمرانی شهرداری اصفهان از جمله سه خودرو که هر خودرو دارای دو پمپ بزرگ آب کش و دو پمپ لجن کش هیستند، به همراه نیرو‌های متخصص امدادی و خدماتی و غواصان و لوله و اتصالات لازم، تجهیزات امدادی و خدمات رسانی، موتور برق، یک دستگاه جرثقیل، یک موتور پمپ قوی خودمکش و سایر وسایل و ادوات مورد نیاز به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان اعزام شده است.
وی همچنین از ارسال دو کامیون کمک‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد به مناطق سیلزده استان سیستان وبلوچستان خبر داد.
رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از ارسال تیم‌های امدادی و تجهیزات عمرانی سایر شهرداری‌ها با توجه به اعلام نیاز استان در روز‌های آینده خبر داد.
بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است.
شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سد‌های استان را در پی داشته است.
در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.

امدادرسانی به روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->