مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد گلایه دارند | درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!
سرخط خبرها

شهرداری‌ها به کمک مناطق سیل‌زده سیستان وبلوچستان رفتند

  • کد خبر: ۱۵۰۷۵
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۱
شهرداری‌ها به کمک مناطق سیل‌زده سیستان وبلوچستان رفتند
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور، از اعزام کاروان‌های تجهیزات و امکانات برای انجام فعالیت‌های امدادی و عمرانی به مناطق سیل‌زده استان سیستان وبلوچستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی جمالی نژاد با بیان این مطلب گفت: اعزام کمک‌های شهرداری ها، نظیر کمک رسانی آنان به مناطق آسیب دیده از سیل ابتدای امسال، در دستور کار آنان قرار دارد و تاکنون کمک‌های مختلفی از شهرداری‌های کشور به مناطق سیلزده استان سیستان و بلوچستان اعزام شده و در حال اعزام است.
وی ادامه داد: یک دستگاه بیل مکانیکی، یک دستگاه گریدر، یک دستگاه لودر، ١٠ دستگاه کمپرسی اتکو و اکسور، یک دستگاه خودروی نورافشان، دو دستگاه جرثقیل سه تنی و یکدستگاه خودرو AF حریق، یک دستگاه پمپ واریسکوبا متعلقات مربوطه، دودستگاه پمپ ابارا با متعلقات مربوطه، پنج دستگاه پمپ فوکس، چهل دستگاه پمپ کف کش و لجن کش و چهار دستگاه موتور برق تجهیزاتی هستند که از شهرداری تهران برای کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اعزام شده اند.
جمالی نژاد اضافه کرد: از شهرداری اصفهان نیرو‌ها و تجهیزات امدادی در راه مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان است که تاکنون ۱۳ دستگاه پمپ اعم از روبین و لجن کش اعزام شده و ماشین آلات عمرانی شهرداری اصفهان از جمله سه خودرو که هر خودرو دارای دو پمپ بزرگ آب کش و دو پمپ لجن کش هیستند، به همراه نیرو‌های متخصص امدادی و خدماتی و غواصان و لوله و اتصالات لازم، تجهیزات امدادی و خدمات رسانی، موتور برق، یک دستگاه جرثقیل، یک موتور پمپ قوی خودمکش و سایر وسایل و ادوات مورد نیاز به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان اعزام شده است.
وی همچنین از ارسال دو کامیون کمک‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد به مناطق سیلزده استان سیستان وبلوچستان خبر داد.
رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از ارسال تیم‌های امدادی و تجهیزات عمرانی سایر شهرداری‌ها با توجه به اعلام نیاز استان در روز‌های آینده خبر داد.
بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است.
شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سد‌های استان را در پی داشته است.
در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.

امدادرسانی به روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->