مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

مهدی ماهانی مدال‌هایش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

  • کد خبر: ۱۵۱۴۰۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶
مهدی ماهانی مدال‌هایش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد
مهدی ماهانی، ورزشکار پرورش اندام و بازیگر سینما و تلویزیون طی مراسمی روز سه‌شنبه مدالهای خود در مسابقات جهانی پرورش اندام ۲۲۰۲ اسپانیا و رامسر را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ماهانی در سال ۲۰۲۲ موفق به دریافت مدال نقره مسابقات جهانی پرورش اندام اسپانیا شده و به تازگی نیز مدال قهرمانی مسابقات جهانی پرورش اندام در رامسر را نیز از آن خود کرده است.

این ورزشکار پرورش اندام در این مراسم با اشاره به انگیزه‌های خود از این اقدام معنوی گفت: از کودکی به واسطه سفر‌های زیادی که به مشهد داشتم ارادت خاصی به امام رضا (ع) پیدا کردم. در همان زمان با توجه به مشکلات جسمی ناچار به انجام عمل قلب شدم و به دلایلی این عمل در ٣٣ سالگی مجددا تکرار شد که با عنایت ویژه امام رضا (ع) موفقیت آمیز بود و به طور کامل این مشکل را پشت سر گذاشتم، از همان زمان عهد کردم در صورت کسب افتخار ورزشی، مدال خود را به امام رضا (ع) تقدیم کنم.

مهدی ماهانی ادامه داد: چند روز پیش نیز مسابقات جهانی پرورش اندام با حضور ٣۴ کشور در رامسر برگزار شد که توانستم مقام قهرمانی آن دوره از مسابقات را نیز کسب کنم و آن مدال را هم به آستان قدس رضوی اهدا می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه که بدنسازی و پرورش اندام بهانه‌ای بود تا در مسیر اهل بیت و امام رضا (ع) قدم بردارم، عنوان کرد: هر بار که روی صحنه می‌روم با یاد امام رضا (ع) مسابقه را آغاز می‌کنم و در صحنه‌های جهانی هم با پرچم امام رضا (ع) حاضر می‌شوم.

ماهانی تاکید کرد: چندی قبل حکم خادم افتخاری من صادر شد، به این مسئله افتخار می‌کنم و معتقدم مدال اصلی را از امام رضا (ع) گرفتم. چیز دیگری از دنیا نمی‌خواهم و حاضرم تا آخر عمر به امام رضا (ع) و زائرانش خدمت کنم.

در این مراسم که با حضور مدیر کل نذورات آستان قدس رضوی، مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی واقع در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، با اهدای لوح یادبود و نشان افتخاری حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) به مهدی ماهانی، از این قهرمان و پهلوان ارزشی تقدیر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->