شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار تصاویری از مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان «محمدعلی حسن زاده سبزوار» و «مرتضی میثمی» در حرم مطهر رضوی سوگواران حسینی در مسیر تداوم راه سیدالشهداء(ع)| هم‌زمان با روز عاشورا زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی به خیابان‌های مشهد آمدند + فیلم دو نفر از فرزندان لرستان به جمع شهدای حمله رژیم صهیونیستی پیوستند تاریخچه تعزیه زنانه در ایران از عاشورا تا جنگ ۱۲ روزه | بازخوانی نقش زن در جبهه مقاومت با الهام از حضرت زینب (س) آیت الله مروی در مراسم خطبه‌خوانی شب عاشورا: دشمنان ما نمی‌فهمند کشور امام رضا (ع) و امام حسین (ع) یعنی چه + فیلم آموزش فرهنگ عاشورایی ویژه دهه نودی‌ها در حسینیه کودک هیئت جنت‌الحسین(ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هیئتی ۷۰ ساله به نام دردانه امام رضا (ع)  بررسی جایگاه تاریخی روز تاسوعا در واقعه کربلا در گفت‌و‌گو با پژوهشگر علوم اسلامی جزئیات آیین خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

اهدای ۳۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۵۱۸۲۲
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰:۳۰
  • ۱
اهدای ۳۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان در حرم مطهر رضوی
اهدای ۳۵۰ سری جهیزیه به زوجین شرق کشور از طرف آستان قدس رضوی و قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی مراسمی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات اجتماعي بنياد كرامت رضوي در این مراسم که عصر امروز و در آستانه ولادت با سعادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در سالن همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، به اهمیت موضوع فرزندآوری و جوانی جمعیت اشاره کرد.
جعفر رئيسيان‌زاده، گفت: بحث جوانی جمعیت دغدغه امروز و موضوع اجتماعی جدی است که حاصل آن بی توجهی به سالمندان است و این معظل در پی پدیده تک فرزندی حاصل می‌شود که برنامه‌ریزی برای برون رفت از این مشکل حیاتی است و از هم اینک باید آن را مداوا کنیم.
وی با بیان اینکه فرزندان شیرینی زندگی هستند، گفت: رسول گرامی اسلام می فرمایند: هر کس شرایط ازدواج را داشته باشد اما ازدواج نکند از ما نیست، بر همین اساس یکی از ماموریت‌های مجموعه آستان قدس رضوی با همراهی دستگاه‌های مختلف تسهیل امر ازدواج است. 
رئیسیان‌زاده خطاب به نوعروسان و نو دامادان گفت: شما نو مزدوجین این سنت الهی را عملی کردید، در کل کره زمین میلیون‌ها نفر ازدواج می‌کنند، از این جمعیت تعدادی مسلمان هستند و تعدادی توفیق دارند عقدشان در حرم مطهر رضوی باشد و هدیه‌ای از امام رضا(ع) دریافت کنند در واقع شما مهمانان خاص حضرت هستند. 
 

شروع زندگی با وسایل اهدایی از طرف امام رضا(ع) افتخار بزرگی است
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه نیز در ادامه این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از خدمات آستان قدس رضوی به نومزدوجین، گفت: این توفیق نصیب و روزی هر کسی نمی‌شود که بخشی از جهیزیه و وسایل زندگیش جزو اموال آقا علی بن موسی الرضا(ع) باشد.
سردار علی اکبر پور جمشیدیان تصریح کرد: شما عروس و دامادها باید افتخار کنید که زندگی خود را با وسایل اهدایی امام رضا آغاز کرده‌اید، ما در 5 سال گذشته 18 هزار جهیزیه در سراسر کشور اهدا کردیم اما این جهیزیه‌ای که در مشهدالرضا و در کنار مضجع نورانی علی بن موسی الرضا(ع) اهدا می‌شود بسیار ارشمند و متبرک است.
وی خاطر نشان کرد: بیائید امروز و در کنار این مضجع شریف با آقا علی بن موسی الرضا(ع) عهد ببندید که زندگی شیرینی داشته باشید، شیرینی زندگی به ثروت و امکانات نیست بلکه به محبت بین زن و شوهر است و بنده یقین دارم شما همه در خدمت آقا چنین تعهدی را می‌دهید و زندگی خوبی را آغاز می‌کنید.
 

زندگی زناشویی مسابقه بی‌برنده است
مشاور تولیت آستان قدس رضوی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: به تعبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب زندگی زناشویی مسابقه بی‌برنده است به این معنی که زن و مرد دائم به دنبال خدمت کردن به یکدیگر بوده و در واقع هر دو برنده هستند.
حجت‌الاسلام و المسلمین عباس فرازی نیا، ادامه داد: زندگی آغاز یک سفر مبارکی است که مقصد آن بهشت است و محدود به چند روز اول زندگی نمی‌شود، در واقع زن و شوهر باید دو روی یک سکه باشند.
وی خاطر نشان کرد: در مجلس عقد به دست عروس و داماد گل می‌دهند یعنی عروس و داماد به مثابه گل هستند و گل ها نیاز به رسیدگی دارند که اگر رسیدگی نشود زیبائی گل تحت الشعاع قرار می‌گیرد. همچنین صیغه عقد در محضر قرآن کریم قرائت می‌شود تا زن و شوهر زندگی مشترک خود را بر اساس قرآن آغاز کنند و در واقع قرآن باید زینت‌بخش قلوب و دلها باشد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زینب حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
0
0
سلام من عقدم را در حرم امام رضا (ع)خوانده ان
ینی به منم جهیزیه تعلق میگیره یانه باید شرایط خاص داشته باشیم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->