یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وقوع دومین زلزله بالای ۵ ریشتر در دُرز لارستان طی دو روز متوالی (۳ اسفندماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۱۴۷۹
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۷
وقوع دومین زلزله بالای ۵ ریشتر در دُرز لارستان طی دو روز متوالی (۳ اسفندماه ۱۴۰۱)
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر فارس اعلام کرد: در پی وقوع زلزله ۵.۵ ریشتری بامداد چهارشنبه در دُرز و سایبان فارس سه تیم امداد و نجات هلال احمر از لار به منطقه اعزام شده است که بنا بر آخرین بررسی‌ها، این زلزله خسارت جانی نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین درویشی افزود: تاکنون هیچ گزارشی از میزان خسارت جانی اعلام نشده و نیرو‌های هلال احمر مستقر در منطقه طی تماس تلفنی اعلام عدم خسارت جانی کرده‌اند.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های اعلامی از سوی این تیم‌ها و همچنین خانه‌های هلال، دهیاری‌ها و بخشداری منطقه هیچ گونه خسارت جانی اعلام نشده است.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر فارس ادامه داد: نیرو‌های امدادی این جمعیت در لارستان و مناطق همجوار همچنان در وضعیت آماده باش هستند و برای شعب لارستان، گراش و اوز هشدار آمادگی سطح قرمز صادر شد.

ساعت ۴:۴۱:۰۸چهارشنبه سوم اسفندماه در پی وقوع زمین لرزه‌ای به قدرت ۵.۵ در مقیاس ریشتر و طول ۵۵:۳۶ و عرض ۲۷.۶۷ و در عمق ۱۱ کیلومتری از سطح زمین، منطقه درز و سایبان شهرستان لارستان لرزید.
دهستان درز و سایبان بخش مرکزی لارستان ۶ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد و در فاصله ۱۴۰ کیلومتری از مرکز شهرستان لارستان واقع است. این دهستان دارای ۱۳ روستا و چهار آبادی است.
شهرستان لارستان به مرکزیت شهر لار در ۳۷۸ کیلومتری جنوب شیراز واقع است.

پیش از این نیز ساعت ۹:۳۵ سه‌شنبه دوم اسفندماه در پی وقوع زمین لرزه‌ای به قدرت ۵.۲ در مقیاس ریشتر و در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین، منطقه درز و سایبان شهرستان لارستان لرزیده بود.
فرماندار ویژه لارستان در پی این زلزله اعلام کرد: در پی این زمین لرزه، ترک خوردگی در برخی منازل سنگی و خشتی روستای دُرز رخ داده، اما آسیب به منازلی که مقاوم سازی شده وارد نشده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->