استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است
سرخط خبرها

آخرین اخبار از وضعیت ترکیه و سوریه پس از زلزله ۶/۴ ریشتری دوشنبه شب (۱۴۰/۱۲/۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۱۳۲۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
آخرین اخبار از وضعیت ترکیه و سوریه پس از زلزله ۶/۴ ریشتری دوشنبه شب (۱۴۰/۱۲/۰۲)
در حالیکه تنها دو هفته از وقوع زلزله‌ شدید و ویرانگر ۷.۸ ریشتری در جنوب شرق ترکیه می‌گذرد و این حادثه دردناک هزاران قربانی در ترکیه و سوریه برجای‌ گذاشته، شب گذشته (دوشنبه شب) یک زمین لرزه قوی دیگر در مقیاس ۶.۴ ریشتر بخش‌هایی از مناطق زلزله‌زده استان هاتای در ترکیه را تکان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یورونیوز نوشت که کانون این زمین لرزه منطقه "دفنه" گزارش شده و این منطقه‌ با "آنطاکیه" با خودرو حدود ۱۵ دقیقه فاصله دارد.

بنابر گزارش خبرنگار خبرگزاری فرانسه در محل، این زمین لرزه باعث ایجاد وحشت در بین جمعیتی شد که از زمین‌لرزه ویرانگر ۶ فوریه (دو هفته قبل در مرز ترکیه و سوریه) جان سالم به در برده بودند.

بعضی از افراد هم که برای جمع‌آوری وسایل شخصی به داخل ساختمان‌های آسیب دیده رفته بودند، در زیر آوار گرفتار شده‌اند.

شاهدان عینی می‌گویند بعضی از ساختمان های آسیب دیده از زلزله پیشین در شهر آنطاکیه فرو ریخته اند یا دچار آسیب بیشتر شده اند.

سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه از مردم خواسته است که وارد ساختمان‌هایی که بالقوه خطرناک هستند نشوند.

گفته می‌شود تکانه‌های این زمین لرزه علاوه بر استان‌های همجوار هاتای ترکیه در تمام شهرهای لبنان به ویژه بیروت و همچنین در سوریه، اردن و مصر نیز کاملا محسوس بوده است. 

این درحالی است که بامداد امروز (سه‌شنبه) وزیر کشور ترکیه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تا این زمان بر اثر وقوع زلزله جدید با کانون "دفنه" دست‌کم شش تن کشته و ۲۹۴ نفر نیز مصدوم شده‌اند.

شبکه سی ان ان ضمن اعلام این خبر به نقل از وزیر کشور ترکیه گزارش کرد که این زلزله‌ ۲۶ پس‌لرزه نیز داشته است.

همچنین گزارش‌هایی به نقل از شبکه خبری بی بی سی حاکیست که این زمین‌لرزه در شمال غربی سوریه هم ۴۷۰ مصدوم داشته است.

گفتنی است دقایقی پس از وقوع زلزله ۶.۴ ریشتری در هاتای، زلزله دیگری با قدرت ۵.٨ ریشتر همین منطقه را لرزانده که برخی منابع خبری آن را پس‌لرزه‌ی زلزله اول عنوان کرده‌اند.

شبکه الجزیره به نقل از برخی کارشناسان گزارش کرده است که دو زمین لرزه اخیر در استان هاتای، پس‌لرزه‌های قدرتمند همان زلزله ۷.۸ ریشتری دو هفته پیش بوده‌اند.

همچنین مرکز مقابله با حوادث غیرمترقبه ترکیه (آفاد) در پی وقوع زمین لرزه دیشب در توییتی از مردم خواست تا برای ایمنی خود در برابر خطر بالا آمدن سطح دریا از سواحل دوری کنند. 

مونا العمر، یکی از ساکنان محلی به خبرگزاری رویترز گفت که هنگام وقوع زلزله در ساعت ۸ شب در چادری در یک پارک در مرکز آنطاکیه به سر می‌برده است.

وی در حالی که پسر ۷ ساله‌اش را در آغوش می فشرد، گفت: احساس می‌کردم زمین زیر پایم شکافته می‌شود. آیا قرار است پس لرزه دیگری رخ دهد؟

آنطاکیه، مرکز استان هاتای ترکیه، یکی از مناطقی است که از اولین زمین‌لرزه در ۶ فوریه (۱۷ بهمن‌) شدیدترین آسیب را دید.

از زمان وقوع زمین‌لرزه ۷.۸ ریشتری که جنوب شرق ترکیه را ویران کرد، بیش از ۶۰۰۰ پس لرزه ثبت شده است.

همچنین شمار تلفات زلزله ۷.۸ ریشتری تا به امروز در دو کشور ترکیه و سوریه به ۴۷ هزار تن نزدیک شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->