نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: وام مسکن فقط برای خرید ۹ متر خانه در تهران کفایت می‌کند!

  • کد خبر: ۱۵۱۴۹۳
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
نماینده مجلس: وام مسکن فقط برای خرید ۹ متر خانه در تهران کفایت می‌کند!
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: اقساط سنگین وام مسکن، در حالی که حداقل حقوق برای سال آتی حدود ۷ میلیون و نهصد هزار تومان مصوب شده، اقشار کم درآمد، را با مشکل جدی در تسویه وام مواجه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالجلال ایری با اشاره به اقساط سنگین تسهیلات مسکن گفـت: طبق گفته مدیرعامل بانک مسکن، نرخ سود وام‌های مسکن از ۱۸ به ۲۳ درصد، تغییر پیدا کرده که اقساط آن حدوداً بالای ۸ میلیون تومان می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اقساط سنگین وام مسکن، در حالی که حداقل حقوق برای سال آتی در کمیسیون تلفیق بودجه حدود ۷ میلیون و نهصد هزار تومان مصوب شده، اقشار کم درآمد که جامعه اصلی و مورد هدف وام‌های خرید خانه نیز هستند، را با مشکل جدی در تسویه وام مواجه می‌کند. مجلس به ویژه کمیسیون عمران همواره تاکید داشته تا اقساط وام‌های مسکن متناسب با درآمد افراد تعیین شده و مردم توان پرداخت داشته باشند.

وی ادامه داد: البته نرخ سود تسهیلات بانکی برای طرح نهضت ملی مسکن تا حدودی تعدیل شده و به صورت شناور برای دهک‌های مختلف جامعه طراحی می‌شود، اما از طرفی گرانی مصالح ساختمانی موجب افزایش بهای تمام شده ساختمان‌ها و در نهایت رشد تسهیلات می‌شود که خروجی آن نیز مجددا فشار مضاعف به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه خرید اوراق برای دریافت وام مسکن با نرخ نجومی فعلی بخش قابل توجهی از تسهیلات مسکن را پیش خور می‌کند، عنوان کرد: اگر متوسط قیمت هر متر خانه در تهران را ۵۵ میلیون تومان در نظر بگیریم با تسهیلات ۴۸۰ میلیون تومانی خرید خانه زوجین تنها ۹ متر خانه می‌توان خریداری کرد؛ لذا پرداخت این وام هیچ تناسبی با وضعیت قیمت‌های امروز بازار مسکن نداشته و گره گشا نخواهد بود و حتما برای سال آینده باید افزایش پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->