حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند
سرخط خبرها

اجرای ۱۶۰ پروژه عمرانی در منطقه ۸ شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۱۵۱۵۲۹
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۹
اجرای ۱۶۰ پروژه عمرانی در منطقه ۸ شهرداری مشهد
شهردار منطقه هشت گفت: در سال جاری ۱۶۰ پروژه عمرانی با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومانی در این منطقه اجرا شده که ۸۵ درصد آن به اتمام رسیده و مابقی طی یک ماه باقی مانده به اتمام می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان شریعتی در نشست مردمی با شهروندان در مسجد ارشادالرضا (ع) اظهار کرد: در سال جاری تاکنون ۱۶۰ پروژه عمرانی با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان اجرا شده که ۸۵ درصد آن به اتمام رسیده و مابقی طی یک ماه باقی مانده به اتمام میرسد.

وی افزود: این اعتبار بالغ بر هزینه‌ای است که در حوزه رفت و روب و نظافت و نگهداری فضای سبز شهری هزینه شده است.

شهردار منطقه هشت بیان کرد: از اهم فعالیت‌های صورت گرفته در منطقه می‌توان به بازگشایی اراضی پادگان لشگر ۷۷ به همت مقامات لشکری و کشوری اشاره کرد که براساس آن حدود ۱۸۸ هکتار در پایین دست بزرگراه شهید سلیمانی و ۲۰۰ هکتار در قسمت جنوب بزرگراه در خردادماه با حضور شهروندان به بهره برداری رسیده است.

شریعتی خاطرنشان کرد: از مزایای این پروژه می‌توان به بازگشایی سه خیابان، ۵۰ هکتار پارک در قسمت پادگان و حدود ۸۰ هکتار احداث فضای سبز در میدان تیر سابق یا اراضی جنوبی بزرگراه شهید سلیمانی اشاره کرد و تا پایان امسال مجموعه بازی در خیابان فیاض بخش و بوستان جهانشهر با حضور شهروندان به بهره برداری می‌رسد.

وی اضافه کرد: عمده پروژه‌های این منطقه برای سال آینده در محدوده بوستان جهانشهر و در مجاورت بافت تاریخی جنت و سرشور و معابری که مسیر تشریف زائرین و مجاورین به حرم مطهر رضوی است.

شهردار منطقه هشت گفت: صبوری شهروندان در اجرای پروژه‌ها از جمله نکاتی است که جا دارد صمیمانه از آنان تشکر کنیم، زیرا بدون همراهی مردم پروژه‌ها به سرانجام نمی‌رسد.

شریعتی با اشاره به ابلاغ طرح تفصیلی تصریح کرد: طرح‌های تفصیلی از سال ۵۸ مصوب شده، اما تاکنون به صورت کامل به ویژه در حوزه میانه غربی بازنگری نشده بود که خوشبختانه این اتفاق در سال ۱۴۰۱ رخ داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->