تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟ رشد چشمگیر فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در تابستان ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در مناطق شمالی استان تغییر زمان برگزاری امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲۷۲ تن برنج قاچاق و احتکار شده در تهران خروج نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین آمادگی کامل داروخانه‌های مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر تمامی بیمارستان‌های خصوصی مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی هستند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) نقش مایعات و لبنیات در افزایش میزان شیر مادر تکنیک صحیح مسواک زدن برای کودکان
سرخط خبرها

توزیع ۴۰ هزار سبد تحصیلی در مدارس مناطق محروم خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۱۶۲۵
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۱
توزیع ۴۰ هزار سبد تحصیلی در مدارس مناطق محروم خراسان رضوی
رییس بسیج سازندگی سپاه پاسداران امام رضا (ع) گفت: امسال بیش از ۴۰ هزار سبد تحصیلی و ۵۰۰ بسته کمک آموزشی در مدارس محروم و مرزی استان خراسان رضوی توسط این نهاد توزیع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داریوش کوکبی روز چهارشنبه در نشست خبری و انعقاد تفاهمنامه مشترک با سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) استان خراسان رضوی با بیان اینکه بسیج و سپاه در قالب تکلیفی که دارند در راستای رشد علمی و تربیت دینی دانش‌آموزان تلاش و خدمت می‌کنند، افزود: این اقدام با هدف رشد علمی جامعه اسلامی و حمایت از تحصیل انجام می‌شود.

وی بیان کرد: تاکنون اقدامات خوبی در قالب قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در مناطق مرزی و محروم خراسان رضوی انجام شده است که احداث مدارس در مناطق محروم و جداسازی مدارس چندپایه استان از این جمله است.

رییس بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) افزود: امسال در زمینه افزایش دانش آموزان و سلامت جسمی آنان نیز اقدامات خوبی توسط این نهاد انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: مشاوره شغلی، ازدواج آسان و کاریابی از دیگر خدمات حمایتی سپاه امام رضا (ع) در این زمینه است.

کوکبی افزود: در همین راستا هزار و ۳۰۰ جهیزیه ۲۵ میلیون تومانی با ۲ شرط مهریه کمتر از ۱۱۴ و دوران عقد کمتر از ۲ سال به نوعروسان در خراسان رضوی تقدیم شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به اجرای نهضت هوشمندسازی مدارس با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان آستان قدس رضوی طی تفاهم نامه‌ای، گفت: فعالیت ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در آستان قدس رضوی، نقش مهمی در ارتقای هوشمندسازی مدارس استان دارد.

سید امیر شوشتری در ادامه بیان کرد: اقدامات زیربنایی برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خراسان رضوی در جریان است که سال آینده تحصیلی آثار آن نمودار خواهد شد.

وی با اشاره به پای کار بودن بسیج سازندگی استان خراسان رضوی در همکاری با آموزش و پرورش گفت: ۱۴۰ هزار قلم کالای ورزشی با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان در حال انجام است که همکاری از سوی این نهاد، شهرداری مشهد، اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ویژه مدارس مناطق محروم و نیمه محروم است.

شوشتری اظهار کرد: اخیرا سه کاروان تجهیزات هنرستانی افزون بر ۸۰ میلیارد تومان در استان خراسان رضوی تحویل هنرستان‌های مناطق محروم شد که در نوع خود بی نظیر بود.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به برخورداری ۱۳ هزار دانش آموز مناطق مرزی و کم برخوردار از طرح تغذیه رایگان در استان، افزود: همچنین سه هزار دانش‌آموز بسته جشن تکلیف و ۱۳ هزار دانش آموز بسته لوازم التحریر دانش آموزی را در استان دریافت کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->