نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

شناگران مشهدی‌ برای رکوردشکنی به تهران می‌روند

  • کد خبر: ۱۵۲۰۱۵
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱
شناگران مشهدی‌ برای رکوردشکنی به تهران می‌روند
تیم شنای سرزمین موج‌های آبی مشهد برای کسب دهمین قهرمانی مشهد، آخر هفته به تهران می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، مرحله سوم و پایانی لیگ برتر شنای کشور روز‌های ۱۱ و ۱۲ اسفند ماه به میزبانی استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی در تهران برگزار خواهد شد و تیم سرزمین موج‌های آبی مشهد امیدوار است دهمین قهرمانی مشهد در این رقابت‌ها را به ارمغان بیاورد. در نشست خبری باشگاه موج‌های آبی که امروز برگزار شد.

مدیرعامل باشگاه موج‌های آبی: اصلا توقعی از حمایت و کمک اداره کل ورزش و جوانان نداریم

درحاشیه این نشست علیزاده مدیرعامل این باشگاه گفت: بعد از وقفه ۲ ساله‌ای که بخاطر شرایط کرونا داشتیم، با کمک خدا به شرایطی عادی برگشتیم و در اولین گام تصمیم گرفتیم مانند سالیان گذشته به لیگ برگردیم. باتوجه به بالابودن هزینه‌های جاری که انصافا شرایط سختی را بوجود آورده، بازهم مثل گذشته در کنار ورزشکاران حاضر شدیم.
وی در ادامه افزود: متأسفانه مجموعه ما اولین مجموعه‌ای بود که بخاطر کرونا تعطیل شد و آخرین مجموعه‌ای هم بود که شروع به کار کرد. حتی در شرایط سرما هم مجموعه ما بعنوان اولین مجموعه ورزشی با قطعی گاز مواجه شد و در نهایت توانستیم این روز‌ها را پشت سر بگذاریم. مثل گذشته برنامه داریم تا با حمایت از ورزشکاران و شناگران استان یگ بار دیگر حتی در سطح المپیک ورزشکار داشته باشیم.
علیزاده در پایان صحبت هایش به بحث همراهی و حمایت هاشمی جواهری، مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و مجموعه اداره کل از تیم موج‌های آبی اشاره کرد و گفت: من در طول دورانی که وارد ورزش شده ام، هیچ کاری از اداره کل ورزش و جوانان نخواسته ام و اصلا جزو برنامه‌های من نبوده که از اداره کل کمک بگیرم. زمان قطعی گاز تنها اتفاقی که افتاد آقای مدیرکل به من زنگ زد و گفت در جریان باش فردا گاز شما قطع می‌شود! حقیقتا ما اصلا توقعی از حمایت و کمک ایشان نداریم و راه خودمان را می‌رویم. صرفا برای حمایت و کمک به ورزشکاران وارد شده ایم و همین برای ما کافیست.

اریس اصفهان، باشگاه امیر مرشد البرز، باشگاه مقاومت، سرزمین موج‌های آبی مشهد، نفت امیدیه، نفت تهران و نیروی زمینی ارتش هفت تیم حاضر در این مسابقات هستند. موج‌های آبی مشهد که در سالیان اخیر بعنوان یکی از قطب‌های شنای کشور در لیگ برتر فعالیت می‌کند، حالا با کسب ۲۲۵۳ امتیاز و بالاتر از تیم‌های نفت تهران با ۲۱۲۸ و اریس اصفهان با ۲۰۷۹ امتیاز در آستانه قهرمانی این رقابت‌ها قرار دارد. نکته جالب اینکه در ۱۸ دوره قبلی لیگ، ۹ قهرمانی به کام مشهدی‌ها ثبت شده تا شنای مشهد بعنوان پرچمدار این رشته در کشور فعال باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->