رضایت گل محمدی برای تمدید با کاپیتان فولاد بازیکنان مازاد پرسپولیس امیدوار به عدم بازگشت خارجی ها! چرا برانکو گزینه اول درویش است؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و هلند(۸ تیر ۱۴۰۴)| برد بزرگ با کامبک زمان استارت پرسپولیس به تعویق افتاد باقری مخالف، سید جلال مشتاق سرمربیگری سوء‌استفاده بیفوما از وضعیت موجود پرسپولیس تکذیب شایعه هدایت پرسپولیس توسط علی دایی استاندار خراسان رضوی خبر داد: تشکیل باشگاه ورزشی مشترک صنایع بزرگ استان بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج گندوز، ایران‌بیا نیست احتمال کنارکشیدن استقلال از جام حذفی | فشار بازی‌های آبی‌ها بالاست ژسوس سرمربی النصر شد بازی‌های لیگ برتر، هر سه‌چهار روز یک‌بار! پخش زنده بازی والیبال ایران و هلند در لیگ ملت‌ها (۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کمیته استیناف: استقلال، درخواستی برای بخشیدن ساپینتو نداده است! تاریخ نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند رضاوند یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد پایان بازسازی و مرمت بزرگ‌ترین زمین چمن‌مصنوعی شرق مشهد | سروسامان نصرت بسکتبال احتمالاً، والیبال شاید!
سرخط خبرها

خیز خراسانی‌ها به‌سوی هانگژو

  • کد خبر: ۱۵۷۷۲۱
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
خیز خراسانی‌ها به‌سوی هانگژو
مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان‌رضوی می‌گوید حضور ۱۳ ورزشکار استان در بازی‌های آسیایی چین قطعی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل ورزش‌وجوانان استان درحالی از قطعی‌شدن حضور سیزده ورزشکار خراسانی در رقابت‌های آسیایی چین در امسال خبر می‌دهد که این رقابت‌ها از اول مهرماه امسال آغاز خواهد شد.
علی‌اکبر هاشمی‌جواهری در تازه‌ترین اظهاراتش گفته است حضور سیزده ورزشکار استان در بازی‌های آسیایی هانگژو چین قطعی شده است، ولی هدف‌گذاری استان اعزام ۴۶ ورزشکار به این رقابت‌هاست. نکته جالب‌تر آنکه طبق اظهارات جواهری، استان خراسان‌رضوی در بازی‌های آسیایی دوره گذشته در جاکارتای اندونزی فقط بیست ورزشکار داشت. حالا معلوم نیست چطور قرار است در این فرصت باقی‌مانده شمار ورزشکاران استان در این رقابت‌ها از ۱۳ به ۴۶ برسد! هاشمی‌جواهری با اشاره به حمایت‌های ویژه از ورزشکاران حاضر در رقابت‌های هانگژو ادامه داد: «با فدراسیون‌های مربوط که ورزشکاران استان در آن رشته‌ها فعالیت می‌کنند، مکاتباتی برای حمایت‌های معنوی انجام شده است». مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان‌رضوی افزود: «برنامه‌های ویژه‌ای برای بدرقه ورزشکاران و همچنین استقبال از مدال‌آوران این رقابت‌ها در نظر گرفته شده و از سوی دیگر، با هدف آماده‌سازی کامل ورزشکاران، محل‌های تمرین اختصاصی در اختیار آنان قرار داده شده است. بازی‌های آسیایی یک رویداد چندورزشی است که شهریور امسال با فعالیت چهل رشته ورزشی در هانگژو چین برگزار خواهد شد. این رقابت‌ها قرار بود شهریور سال گذشته برگزار شود که به‌دلیل شیوع کرونا به امسال موکول شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->