نتیجه و ویدیو خلاصه بازی اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها(۱۸ خرداد ۱۴۰۳)| جام در دستان رونالدو پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد | عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر
سرخط خبرها

خیز خراسانی‌ها به‌سوی هانگژو

  • کد خبر: ۱۵۷۷۲۱
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
خیز خراسانی‌ها به‌سوی هانگژو
مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان‌رضوی می‌گوید حضور ۱۳ ورزشکار استان در بازی‌های آسیایی چین قطعی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل ورزش‌وجوانان استان درحالی از قطعی‌شدن حضور سیزده ورزشکار خراسانی در رقابت‌های آسیایی چین در امسال خبر می‌دهد که این رقابت‌ها از اول مهرماه امسال آغاز خواهد شد.
علی‌اکبر هاشمی‌جواهری در تازه‌ترین اظهاراتش گفته است حضور سیزده ورزشکار استان در بازی‌های آسیایی هانگژو چین قطعی شده است، ولی هدف‌گذاری استان اعزام ۴۶ ورزشکار به این رقابت‌هاست. نکته جالب‌تر آنکه طبق اظهارات جواهری، استان خراسان‌رضوی در بازی‌های آسیایی دوره گذشته در جاکارتای اندونزی فقط بیست ورزشکار داشت. حالا معلوم نیست چطور قرار است در این فرصت باقی‌مانده شمار ورزشکاران استان در این رقابت‌ها از ۱۳ به ۴۶ برسد! هاشمی‌جواهری با اشاره به حمایت‌های ویژه از ورزشکاران حاضر در رقابت‌های هانگژو ادامه داد: «با فدراسیون‌های مربوط که ورزشکاران استان در آن رشته‌ها فعالیت می‌کنند، مکاتباتی برای حمایت‌های معنوی انجام شده است». مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان‌رضوی افزود: «برنامه‌های ویژه‌ای برای بدرقه ورزشکاران و همچنین استقبال از مدال‌آوران این رقابت‌ها در نظر گرفته شده و از سوی دیگر، با هدف آماده‌سازی کامل ورزشکاران، محل‌های تمرین اختصاصی در اختیار آنان قرار داده شده است. بازی‌های آسیایی یک رویداد چندورزشی است که شهریور امسال با فعالیت چهل رشته ورزشی در هانگژو چین برگزار خواهد شد. این رقابت‌ها قرار بود شهریور سال گذشته برگزار شود که به‌دلیل شیوع کرونا به امسال موکول شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->