موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

بازگشت بانوان به ورزشگاه‌ها فعلا منتفی است

  • کد خبر: ۱۵۲۰۷۵
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۷
بازگشت بانوان به ورزشگاه‌ها فعلا منتفی است
تلاش فدراسیون برای بازگشت بانوان به ورزشگاه فعلا بی‌نتیجه ماند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی تاج سه هفته پیش طی مصاحبه ای اعلام کرد که به زودی مجوز بازگشت بانوان به ورزشگاه ها صادر خواهد شد و حتی قرار بود بازی پرسپولیس و هوادار هم در حضور بانوان برگزار شود که این اتفاق رخ نداد.

در این مورد یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال به خبرنگار ما گفت: واقعیت امر این است که بخشی که به فدراسیون در مورد بازگشت بانوان مربوط می شد انجام گرفت اما نهادهای مربوطه فعلا تشخیص داده اند که این اتفاق رخ ندهد. در شرایط فعلی ابتدا باید شورای تامین مجوز حضور صد در صدی تماشاگران را در ورزشگاه ها صادر کند و بعد از آن در مورد حضور درصد کمی از بانوان در ورزشگاه ها تصمیم گیری می شود. البته با توجه به اتفاقی که برای وزیر ورزش رخ داده شاید نهایی شدن این قضیه به سال جدید موکول شود.

این فرد مسئول همچنین تاکید کرد تا زمانی که طبقه دوم ورزشگاه آزادی شرایط میزبانی از هواداران را نداشته باشد حداقل بانوان اجازه حضور در این ورزشگاه را نخواهند داشت چرا که آنها باید در طبقه بالای این ورزشگاه مستقر شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->