بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصویب بسته پیشنهادی بانک مرکزی برای مهار قیمت ارز در شورای‌عالی هماهنگی سران قوا

  • کد خبر: ۱۵۲۲۹۲
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۸
تصویب بسته پیشنهادی بانک مرکزی برای مهار قیمت ارز در شورای‌عالی هماهنگی سران قوا
بسته پیشنهادی بانک مرکزی برای دریافت اختیارات لازم با هدف مهار قیمت ارز و حفظ ارزش پول ملی در جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی و تصویب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی یکشنبه شب با حضور سران سه قوه و دیگر اعضا به ریاست سید ابراهیم رئیسی تشکیل جلسه داد.

در جلسه هشتاد و یکم شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی مهمترین موضوعات مهم اقتصادی کشور مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

سران قوا و اعضای شورا در این جلسه با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و دستگاه‌های اجرایی برای کنترل و کاهش نرخ ارز و تامین ارز برای واردات کالاهای مورد نیاز، بسته پیشنهادی بانک مرکزی برای دریافت اختیارات لازم با هدف مهار قیمت ارز و حفظ ارزش پول ملی بررسی و به تصویب رساندند.

در این جلسه همچنین بانک مرکزی گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه همکاری صادرکنندگان بخش‌های دولتی و غیردولتی برای عرضه ارزهای حاصل از صادرات در سامانه بانک مرکزی و مرکز مبادله و چگونگی تامین ارز مورد نیاز کالاهای وارداتی ارائه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->