پزشکیان: اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی در اولویت است عراقچی راهی چین شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد انفجار مهمات ذخیره شده در منطقه «ولادیمیر» روسیه سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست زمان جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سطح کارشناسی فنی اعلام شد + علت لغو جلسه چهارشنبه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد حکم سنگین برای قاچاقچیان دو نفت‌کش خارجی در هرمزگان جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو در دادگاه پاسخ‌گویی به اتهامات فساد حضور یافت گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم روسیه: پوتین و سلطان عمان درباره ایران گفت‌و‌گو کردند امضای سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان با حضور وزیر کشور سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی می‌شود پوتین با سلطان عمان دیدار کرد | نشست سران روسیه و کشور‌های عربی برگزار می‌شود + فیلم پژمان‌فر: ممنوع‌الخروجی فعالان اقتصادی از کشور در صورت ارائه وثیقه تضمنی لازم رفع می‌شود عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است عراقچی چهارشنبه به چین می‌رود نشست خبری سخنگوی دولت | مهاجرانی: در مذاکره با آمریکا، مطالبه اصلی بر رفع تحریم هاست دوحه و قاهره، میزبان مذاکرات سرنوشت‌ساز درباره آتش‌بس غزه
سرخط خبرها

سردار قاآنی: امروز تمام جهان در برابر «مقاومت» سر تعظیم فرود می‌آورند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۵۲۳۲۱
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷
سردار قاآنی: امروز تمام جهان در برابر «مقاومت» سر تعظیم فرود می‌آورند+ فیلم
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران تاکید کرد: شهدای عرصه مقاومت و رسانه‌هایی که همراه آن‌ها بودند، توانسته‌اند جلوه‌های زیبای مقاومت را منعکس کنند که تمام جهان در مقابل مقاومت سر تعظیم فرود می‌آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اولین یادواره شهدای رسانه مقاومت با عنوان «راویان مقاومت» با اشاره به اینکه رسانه یکی از مهمترین و اصلی‌ترین ابزار‌های به‌کار رفته در جنگ ترکیبی اخیر دشمن است، اظهار داشت: در عصری زندگی می‌کنیم که واژه «مقاومت» جزو مقدس‌ترین واژه‌ها در جوامع مختلف اسلامی و غیراسلامی است و این واژه اینقدر تکرار نمی‌شد ولی رسانه توانسته جلوه‌های زیبای مقاومت را منعکس کند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران افزود: باید از برادرانمان در بنیاد شهید، صدا و سیما و اتحادیه رادیو تلویزیون‌های اسلامی که کار رسانه‌ای بزرگی کردند تشکر کرد. شهادت خودش یک کار رسانه‌ای است چراکه شهید با شهادتش حق‌بودن و ارزشمند‌بودن مسیر را اثبات می‌کند. نفس شهادت بیانگر حرکت باصلابت و ارزشمند در مسیر حقیقی است. به عنوان فرزندان معنوی رسول‌الله (ص) برابر تعبیری که رهبر انقلاب در عید مبعث داشتند، به عنوان یک ذخیره که به نبی‌مکرم باز می‌گردد، شهدای عالی‌مقام ما هستند.

سردار قاآنی ادامه داد: شهدا اثبات کردند که جزو تابعین پیامبر هستند که در ارزش‌های خود مقاومت کردند و با فداکاری تا آخرین لحظه زندگی رفتند. آن‌ها تفسیرکننده واقعی آیات قرآن هستند. وقتی شهدا در فضای رسانه بروز می‌یابند یک ارزش مضاعف شکل می‌گیرد.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با اشاره به اهمیت نقش شهدای رسانه که ادامه‌دهنده راه بزرگان هستند بیان داشت: ویژگی‌های ارزشمند شهدا بسیار است و با سلاح دوربین خود ارزش‌ها را به عالم معرفی کردند. ما در کربلا بالاترین ارزش‌های بشری را داشتیم. اگر انتقال این حماسه‌ها توسط حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) اتفاق نمی‌افتاد، ارزش‌های بزرگ نهفته می‌ماند؛ بنابراین شهدای رسانه ادامه دهنده راه این بزرگان هستند. آن‌ها در برابر صهیونیست جهانی، این ارزش‌ها را عملیاتی پیدا کردند. شهدای عرصه مقاومت و رسانه‌هایی که همراه آن‌ها بودند، توانسته‌اند جلوه‌های زیبای مقاومت را منعکس کنند که تمام جهان در مقابل مقاومت سر تعظیم فرود می‌آورد.

سردار قاآنی افزود: آمریکا و امپریالیسم جهانی و رژیم صهیونسیتی برای دنیا تعریف کرده بودند که هرکس پول و سلاح بیشتر دارد در جنگ‌ها پیروز واقعی است، آن‌ها جنگ در دنیا راه می‌انداختند تا سلاح بفروشند و اینگونه عنوان می‌کردند که تجهیزات نظامی است که سرنوشت را تعیین می‌کند، اما حالا می‌گویند این مقاومت است که سرنوشت را در نبرد‌ها معین می‌کند و این محصول فداکاری مردان مقاوم جبهه مقاومت و انعکاس درست رسانه‌ای آن است.

وی خاطرنشان کرد: در جنگ ترکیبی اخیر، رسانه جزو اصلی‌ترین سلاح‌ها بود، اما امروز جبهه مقاومت و رسانه مقاومت علیرغم همه محدودیت‌هایی که داشته، با تلاش هر روز، ظرفیت خود را افزایش داده است، البته که باید این مسیر استمرار داشته باشد. امروزه رسانه توانسته خوب ایستادگی‌کردن بر سر ارزش‌ها را به جامعه نشان بدهد. شما خانواده شهدا بدانید که پرچم شهدای رسانه برافراشته است. محصولات رسانه‌ای که شهدای شما تولید کرده‌اند در سراسر جهان شهیدساز است و ارزش‌های انسان‌های عالی مقام را نهادینه می‌کند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->