معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه
سرخط خبرها

سردار قاآنی: بسیج جهانی سربازان اسلام تشکیل شده است

  • کد خبر: ۱۶۳۶۱۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۸
سردار قاآنی: بسیج جهانی سربازان اسلام تشکیل شده است
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز به برکت رهبری رهبر انقلاب اسلامی، آرزوی امام راحل مبنی بر تشکیل بسیج جهانی سربازان اسلام محقق شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت و رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «خاتون و قوماندان» که امشب با حضور جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده‌های شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد، سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جبهه مقاومت امروز از یک نهال نوپا به یک محور گسترده تبدیل شده که مبادی و نقاط مختلف مقاومت را در سراسر دنیا به هم متصل کرده است.

وی افزود: در این جبهه انسان‌های فداکار، باصفا ارزشمند و با عزتی هستند که در خیلی چیز‌ها نقاط اشتراک دارند؛ اما نقطه اساسی اشتراک آن‌ها دفاع از عزت اسلام و مسلمانان است. در این میان، کار فاطمیون قهرمان نسبت به دیگران برجستگی‌هایی دارد.  بر اساس آیه شریفه قرآن در تجلیل از جایگاه مجاهدان، شهدای فاطمیون هم مهاجر و هم مجاهد هستند.  ویژگی برجسته‌ای دارند.

سردار قاآنی خاطرنشان کرد: شخصی مثل شهید ابوحامد، دلیر مرد جوانی که در افغانستان از اسلام دفاع کرد و ورزیده شد، وقتی فهمید در جبهه دیگری لازم است حضور پیدا کند و از مردم مسلمان در نقطه دیگر از جهان دفاع کند، کار را با تعدادی انگشت‌شمار آغاز کرد و فاطمیون نام گرفتند. اما به برکت نام ارزشمند حضرت زهرا (س) از اولین شخصیت‌هایی شدند که مقاومت را به معنای واقعی عملیاتی کردند. آن‌ها وقتی فاطمیون شدند، اینگونه رشد پیدا کردند و همرن امر نیز باعث شد ده‌ها هزار نفر از جوانان قهرمان این سرزمین اعلام آمادگی کنند تا از مسلمانان دیگر در برابر آمریکا و متجاوزان، دفاع عزتمندانه داشته باشند. هم دفاع کردند و هم فرهنگ زندگی باعزت را به آن جغرافیا منتقل کردند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: امروز نهال فاطمیون به درخت تنومند و یک ظرفیت ارزشمند برای دفاع از اسلام در اقصی نقاط دنیا تبدیل شده است. افغانستان و فاطمیون شهیدان زیادی دارند و تکریم ابوحامد به معنای تکریم از شهیدان افغانستان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: مقاومت، واژه قرآنی و دستور صریح خدا به پیامبر اسلام است که گردی روی آن را گرفته بود و انقلاب اسلامی و امام (ره) و در استمرار آن، رهبر معظم انقلاب اسلامی، گرد از این واژه ارزشمند اسلامی پاک کردند. این واژه به اندازه‌ای بزرگ است که حتی دشمنان اقرار می‌کنند مقاومت است که در صحنه هر نبرد تعیین کننده است. امروز اتاق‌های فکر و دشمنان درباره مقاومت می‌گویند در میدان جنگ هرکس مقاومت کند پیروز است، در حالی که قبلاً می‌گفتند کسی در میدان نبرد پیروز است که اسلحه بیشتری داشته باشد.

واژه مقاومت به برکت وجود قهرمانان معنا پیدا کرد

سردار قاآنی تاکید کرد: واژه مقاومت به برکت وجود قهرمانان معنا پیدا کرد. امام (ره) در پیام خود در پایان جنگ تحمیلی فرمودند: اگر بسیج جهانی سربازان اسلام تشکیل شده بود آیا کسی جرات جسارت به فرزندان معنوی رسول الله را داشت؟ اما امروز به برکت رهبری رهبر معظم انقلاب اسلامی، این آرزوی امام (ره) محقق شده و بسیج جهانی سربازان اسلام تشکیل شده است.

وی افزود: امروز وقتی سید مقاومت در لبنان می‌گوید حتماً در مقابل شما می‌ایستیم، پس از او همین صدا از یمن و عراق و سوریه و اقصی نقاط عالم شنیده می‌شود و اگر چه دشمن جنایت می‌کند، اما پاسخ دندان شکن به آن‌ها داده می‌شود. در اوج تهاجم رژیم صهیونیستی در بعضی روز‌ها بیش از ۳۰ عملیات فقط در کرانه باختری انجام می‌شود. این محصول مقاومت و تشکیل جبهه بسیج جهانی سربازان اسلام است.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اگر ما برای شهدا بزرگداشت می‌گیریم، برای این است که می‌خواهیم این رویش‌ها را بازگو کنیم و بگوییم چطور فداکاری کردند و در ادامه آن قهرمانان ساخته شدند و جبهه‌های مقاومت را در تمام دنیا اداره می‌کنند. اما گرامیداشت یاد شهدای مقاومت وقتی عملی می‌شود که این موضوع را استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به احترام ویژه رهبر انقلاب نسبت به شهدای فاطمیون خاطرنشان کرد که تکریم خانواده‌های آن‌ها حتماً اجرایی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->