انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

یادمان نخستین سالگرد استاد محسن مصطفی زاده در مشهد برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۲۷۵۸
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
یادمان نخستین سالگرد استاد محسن مصطفی زاده در مشهد برگزار می‌شود
یادمان نخستین سالگرد استاد سید محسن مصطفی‌زاده نویسنده، معلم، شاعر و پژوهشگر فقید مشهدی با حضور فرزندان، خانواده، جمعی از شاگردان، علاقمندان، اساتید و مسئولان فردا، ۱۱ اسفند، در مشهد برگزار می‌شود.
مریم امیری
خبرنگار مریم امیری

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این مراسم دکتر هادی منوری شاعر و پژوهشگر برجسته کشور، از منظر شعر و ادبیات، دکتر هوشنگ جاوید در حیطه‌ی هنر، تئاتر و تعزیه، استاد و حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم مشهد در مجلس، در عرصه‌ی معرفت دینی، معنوی و سیاسی، جایگاه و شخصیت زنده یاد سید محسن مصطفی زاده را بزرگ خواهند داشت.
پخش کلیپ، بیان خاطرات، شعرخوانی از اشعار استاد، قرائت پیام مسئولان کشوری و تقدیر از فرزندان این شخصیت فرهنگی فقید، از دیگر برنامه‌های نخستین یادمان استاد سید محسن مصطفی‌زاده است.

سیدمحسن مصطفی‌زاده معلم، شاعر، عارف، نویسنده، فیلسوف، پژوهشگر، منتقد، نمایشنامه‌نویس و هنرمند پیشکسوت خراسان و کشور متولد پنجم مهرماه ۱۳۳۵ در مشهد بود.

مصطفی‌زاده بعد از اتمام تحصیلات و استخدام در آموزش و پرورش با تربیت شاگردان فراوانی در کسوت معلمی بازنشسته شد؛ اما او فارغ از تدریس، در پژوهش، هنر، شعر و نویسندگی نیز صاحب سبک و عنوان شد. وی یکی از مهمترین منتقدان عرصه تئاتر کشور به حساب می‌آمد که نگارش صد‌ها مقاله و تصحیح بیش از ۵۰ مجلس تعزیه را نیز در کارنامه هنری خود داشت و برخی او را نفر اول تعزیه کشور می‌دانند.

کتاب‌های «الفبای حسن»، «حدیث ولایت مالک»، «آیینه حق نما»، «منتخب مناقب امیرالمومنین در شعر فارسی»، «یاعلی»، «سیری در ۱۲۱ حدیث نبوی (ص) با مطلع یا علی (ع)»، «یک یا علی دیگر»، «لبیک یا علی» و نمایشنامه‌های «محاکات» و «ابدال» و مجموعه اشعار وی از جمله‎ آثاری است که تاکنون از وی به چاپ رسیده است و ده‌ها عنوان مطلب کتاب نیز آماده انتشار دارد.

سید محسن مصطفی‌زاده پس از سال‌ها پژوهش و نویسندگی عصر چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ به صورت ناگهانی دچار عارضه‌ی قلبی شد و پس از انتقال به بیمارستان قائم (ع) مشهد، به دیدار معبود شتافت.
پیکر وی دو روز بعد یعنی در ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۰ با حضور شاگردان، دوستداران و هنرمندان کشور در حرم مطهر رضوی تشییع و در بهشت رضا (ع) قطعه‌ی میرزا جوادآقای تهرانی به خاک سپرده شد.

یادمان نخستین سالگرد استاد سید محسن مصطفی‌زاده، پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در سالن همایش‌های دبیرستان علوم و معارف اسلامی امام رضا (ع) مشهد به نشانی شهید فرامرز عباسی ۲۵ برگزار می‎ شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->