اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

محقق ایرانی دانشگاه کانزاس دستگاه رفع سکسه ساخته است

  • کد خبر: ۱۵۲۸۶۵
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
محقق ایرانی دانشگاه کانزاس دستگاه رفع سکسه ساخته است
به‌لطف دستگاهی که علی سیفی، استاد دانشگاه تگزاس اختراع کرده است، ظاهرا سرانجام به درمان قطعی برای سکسکه دست یافته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز - به‌نظر می‌رسد که بالاخره درمانی برای سکسکه پیدا شده است و با خرید دستگاهی ساده می‌توانیم از شر سکسکه‌های مداوم خلاص شویم. علی سیفی، استاد و متخصص سکسکه در دانشگاه تگزاس سن آنتونیو به‌تازگی در مصاحبه با آتلانتیک به معرفی اختراع خود با نام (HiccAway) پرداخته است.

بشر از مدت‌ها پیش با این اسپاسم‌های کاذب دست‌وپنجه نرم می‌کند و علم پزشکی هم‌چنان در تلاش است تا توضیحی برای علت این پدیده ارائه دهد. بااین‌حال ما می‌دانیم که وقتی سکسکه رخ می‌دهد، چه اتفاقی برای بدن می‌افتد و درمان این علائم همان چیزی است که سیفی برای آن تلاش می‌کند.

فرایند سکسکه به‌طور خلاصه به این صورت است: «اسپاسم دیافراگم ما که باعث استنشاق سریع هوا و هم بسته‌شدن ناگهانی چاکنای یا فضای بین تار‌های صوتی می‌شود.» صدای «هیک» که هنگام سکسکه می‌شنویم از چاکنای می‌آید. پس از رخ‌دادن این پدیده، عصب طولانی واگ که از مغز به قفسه‌ی سینه و دیافراگم می‌رود، موجب تکرار اسپاسم می‌شود.

دستگاه علی سیفی درست مانند یک نی فانتزی است و به گفته‌ی او فشار بسیار دقیقی (مانند ۵ فشار سریع) را برای جلوگیری از سکسکه ایجاد می‌کند. این دستگاه پس از مطالعات سیفی روی درمان‌های سکسکه برای پیداکردن کارآمدترین آن‌ها اختراع شد. دکتر سیفی بر این باور است که تمام درمان‌های خانگی سکسکه دلیلی علمی دارند و همه‌ی آن‌ها معتبر هستند.

نی ۱۴ دلاری HiccAway که یک سوراخ کوچک در پایین و سوراخی بزرگ‌تر در قسمت بالای خود دارد، با استفاده از اصل معروف برنولی در فیزیک و برپایه‌ی درمان‌های خانگی ساخته شده است. سیفی در مصاحبه‌ی خود با آتلانتیک می‌گوید: «فرض کنید که شلنگ آبی را به شیر وصل کرده و آب را باز می‌کنید. اگر نصف انگشت شست خود را جلوی شلنگ قرار دهید جریان آب ثابت می‌ماند؛ اما با تغییر قطر قسمتی از انگشت که جلوی خروجی شلنگ قرار دارد، سرعت آب نیز تغییر می‌کند و با سرعت بیشتری بیرون می‌زد.»

همان‌طور که در درخواست ثبت اختراع HiccAway نیز اشاره شده است، توضیح علمی دقیق نحوه‌ی کارکرد این نی جادویی به دانش فیزیک و زبان فشار دیافراگم بسیاری نیاز دارد و به همین دلیل نیز بهتر است به متخصصان واگذار شود. در درخواست ثبت اختراع این دستگاه آمده است: «سازنده‌ی HiccAway قبلا تمام جزئیات آن را کشف کرده است. شما فقط باید از این درمان پیشگامانه‌ی سکسکه استفاده کنید تا بفهمید که مهم نیست چگونه کار می‌کند.»

محصول سیفی قبلا چند حامی مالی قوی به‌دست آورده است. به‌عنوان مثال سیفی سال گذشته با حضور در برنامه‌ی تلویزیونی «شارک تانک»، مارک کوبان تهیه کننده‌ی آن را متقاعد کرد تا ۲۵۰ هزار دلار روی اختراعش سرمایه‌گذاری کند.

تا زمانی‌که که کسی یک نی HiccAway برای ما ارسال نکرده است و از آن استفاده نکرده‌ایم، چاره‌ای جز پذیرفتن ادعا‌های متخصصان نداریم؛ اما مانند هر شخص دیگری که دچار یک حمله‌ی دیوانه‌کننده‌ی سکسکه می‌شود، هرچیزی را برای درمان آن امتحان خواهیم کرد.

منبع: زومیت


بیشتر بخوانید

علائم ورم معده یا گاستریت را بیشتر بشناسید

چرا هنگام عصبانیت بیشتر غذا می‌خورید؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->