توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

آغاز طرح تشدید نظارتی بر مراکز عرضه دام از ۲۰ اسفند ماه در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۲۹۹۷
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
آغاز طرح تشدید نظارتی بر مراکز عرضه دام از ۲۰ اسفند ماه در خراسان رضوی
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه دام و توزیع آن از ۲۰ اسفند ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

دکتر محمود قربان زاده درباره نظارت بر بازار دام و طیور در سطح مراکز تولید و عرضه به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در زمان‌های خاص مثل عید قربان، نوروز و ماه رمضان تشدید طرح نظارتی را داریم. در سایر روز‌ها اداره دامپزشکی نظارت‌های خود را از مراکز عرضه فراورده‌های دامی و مراکز بسته بندی داریم.

وی افزود:امسال عید نوروز همزمان با ماه رمضان شده است و ما هم طرح‌های نظارتی را داریم و گشت‌های ثابت و سیار ما صبح و بعد از ظهر در سطح شهر‌ها حضور دارند. در مراکز عرضه و مراکز خاص و عمده اکیپ‌ها بیشتر حضور خواهند داشت و نظارت‌های ما بر نحوه تامین بهداشتی فراورده‌های خام دامی و نحوه نگهداری آن‌ها از لحاظ بهداشتی خواهد بود؛ و با مواردی که خلاف ضوابط باشد برخورد می‌کنیم.

به گفته وی، مردم هم می‌توانند در کنار طرح‌های تشدید با شماره تماس ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز عرضه به ما کمک کنند.
وی تصریح کرد: اکثر مردم به مسائل بهداشتی آشنا شده اند و می‌دانند که فضای نگهداری گوشت در یخچال باید تمیز و عاری ازهر گونه آلودگی باشد؛ و هر فراورده‌ای که عرضه می‌شود، باید برچسب مشخصات داشته باشد و این برچسب مشخصات باید حتما شماره پروانه‌های بهداشتی و دامپزشکی بروی آن قید شده باشد. مردم باید برچسب بروی مواد پروتئینی را چک کنند.

خرید نکردن خودش یک اقدام بازدارنده است

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: مردم اگر فراورده‌ای که خریداری می‌کنند دمای آن را چک کنند وبعد اقدام به خرید گوشت کنند. خرید نکردن خودش یک اقدام بازدارنده است. در خرید ماهی هم باید دقت کنند. ماهی حتما باید در محفظه‌ای با یخ فراوان بهداشتی در داخل فروشگاه نگهداری شود؛ که مردم باید به این موارد در این مدت دقت بیشتری داشته باشند.

این مسئول تاکید کرد: مهر‌های که بروی لاشه گوشت وجود دارد باید حتما به رنگ آبی باشد. همچنین برچسبی که بروی سردست و ران زده می‌شود به رنگ‌های نارنجی، صورتی و آبی است؛ که آبی‌ها برای دام‌های نر و دام‌هایی که برچسبی به رنگ صورتی و به غیر آبی دارد مربوط به دام‌های ماده است. اما هر دوتا درکشتارگاه کشته شدن و از نظر دامپزشکی بهداشتی هستند و مشکلی ندارند. این برچسب‌ها برای اطلاع مردم و دستگاه‌های متولی نظارت بر قیمت‌ها است.

قربان زاده ادامه داد: مردم مشخصات لیبل را حتما بخوانند، به تاریخ انقضا و عمر ماندگاری گوشت توجه کند. عمر ماندگاری به این معنی که فراورده از زمانی که تولید شده و عرضه می‌شود و مجاز به استفاده از آن هستیم باید توجه شود و اگر تاریخی گذشته باشد آن را استفاده نکنند.

به گفته وی، عرضه گوشت به دو صورت بسته بندی و خرید کیلویی از قصاب انجام می‌شود. در گوشت‌های بسته بندی حتما باید برچسب پروانه بهداشتی همراه با تاریخ در آن قید شود، چون گا‌ها دیده شده خود قصاب‌ها اقدام به بسته بندی و بدون درج برچسب می‌کنند که مورد قبول دامپزشکی نیست.

وی افزود: گوشت لاشه هم در پشت ویترین برچسب بروی سر دست و ران قید شده که مصرف کنده می‌تواند به آن توجه کند. مسلما لاشه گوشت هم باید برچسب داشته باشد.
وی یاداور شد: آغاز طرح تشدید نظارت‌های دامپزشکی خراسان رضوی از ۲۰ اسفند ماه شروع می‌شود و تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->