چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

هشدار پژوهشگران انگلیسی درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان

  • کد خبر: ۱۵۳۰۴۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۶
هشدار پژوهشگران انگلیسی درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان
مدیر بخش مقابله با شیوع آنفلوآنزای پرندگان در انگلیس نسبت به احتمال انتقال آنفلوآنزای پرندگان به پسنانداران و شیوع همه‌گیری جدید در میان انسان‌ها هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز،  «ایان براون» که ریاست بخش خدمات علمی آژانس دولتی بهداشت حیوانات و گیاهان را برعهده دارد به نشریه «آی» گفت که دولت انگلیس در حال بررسی واکسیناسیون طیور این کشور در برابر آنفولانزای پرندگان است تا بتواند شیوع جهانی این ویروس را مهار و از تبدیل آن به یک بیماری همه گیر جدید در انسان‌ها جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه هیچ نشانه‌ای از فروکش کردن شیوع ویروس موسوم به H۵N۱ دیده نمی‌شود، نسبت به تغییرات ژنتیکی در این ویروس و افزایش قابلیت انتقال آن بین پستانداران هشدار داد.

این دانشمند انگلیسی به مرگ دسته جمعی فک ها در سواحل شمالی دریای خزر و شیرهای دریایی در پرو اشاره کرد و گفت که اگر ثابت شود امکان انتقال ویروس بین پستانداران وجود دارد، این مساله باب جدیدی را برای مبارزه جهانی در خصوص متوقف کردن یک بیماری همه گیر در انسان‌ها ایجاد خواهد کرد.

بر اساس گزارش نشریه «آی» یک گروه کارشناسی از مقامات ارشد آژانس امنیت بهداشت انگلیس به صورت هفتگی سرگرم تحقیق درباره خطرات ناشی از آنفلوآنزای پرندگان بر انسان ها هستند. بر اساس این گزارش، سطح تهدید ناشی از این ویروس بر انسان در مرحله ۳ قرار دارد. این مرحله بدین معناست که تغییراتی در ژنوم ویروس صورت گرفته که می تواند منجر به انتقال آن میان پستانداران شود. چنانچه شواهدی در نتیجه این تغییرات مشاهده شود سطح تهدید به مرحله ۴ و سرایت ان به انسان، به مرحله پنج می‌رسد.

با این حال بنظر می‌رسد که شیوع همه‌گیری جدید، نگرانی‌های جدی در میان مقام‌های انگلیسی ایجاد کرده است. گفته می‌شود که هفته پیش آژانس امنیت بهداشت انگلیس طرح توزیع کیت‌های آزمایش ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان برای انسان‌ها را مطرح کرده و سرگرم بررسی احتمال شیوع همه‌گیری جدید است.

از اکتبر سال ۲۰۲۱ تاکنون بیش از ۳۳۰ مورد شیوع آنفولانزای پرندگان در مرغداری های انگلیس رخ داده که منجر به مرگ و میر یا معدوم شدن میلیون‌ها پرنده شده است.

براون در این باره گفت: «این وضعیت کاملا بی سابقه است. در حال حاضر انگلیس به طور فعال در حال بررسی همه گزینه‌های خود برای کاهش و پیشگیری از آنفولانزای پرندگان است. واکسیناسیون [طیور] یکی از آنهاست. اما یک گروه متشکل از کارشناسان سرگرم بررسی این موضوع است.»

او هشدار داد که رسیدگی به این مساله ساده نخواهد بود و مشکل با واکسیناسیون پرندگان، بدون توجه به مسائل امنیت زیستی حل‌وفصل نمی‌شود.

گفته می‌شود آژانس امنیت بهداشت انگلیس به طور هم زمان سرگرم تحقیق درباره تولید واکسن نوع انسانی برای مقابله با شیوع این ویروس است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->